Гуляш із баранини
Для любителів найніжнішого і соковитого м'яса ми розповімо сьогодні, як швидко і смачно приготувати гуляш із баранини з підливою. При правильній обробці це м'ясо виходить чудовий на смак і просто тане в роті.
Інгредієнти:
м'якоть баранини – 900 г;
шпик – 100 г;
цибуля ріпчаста середнього розміру – 2 шт.;
часник – 3 зубчики;
бульйон м'ясний – 200 мл;
сухе червоне вино – 200 мл;
паста томатна – 75 г;
кориця – щіпка;
борошно – 60 г;
мелений чорний перець – за смаком;
сіль – за смаком;
свіжа зелень – за смаком.
Приготування
М'якоть баранини промиваємо, гарненько обсушуємо за допомогою паперових рушників або серветок і нарізаємо дрібними скибочками. Шпик і очищений ріпчасту цибулю і часник подрібнюємо дрібними кубиками.
У глибоку сковороду наливаємо оливкову олію і обсмажуємо в ньому спочатку шпик, потім додаємо цибулю і часник і смажимо до підрум'янення. Тепер закладаємо шматочки м'яса, приправляємо сіллю, перцем і обсмажуємо, помішуючи. Коли м'ясо придбає гарний рум'яний колір, всипаємо борошно, ще трохи обсмажуємо і вливаємо бульйон. Протушиваем сорок хвилин, вливаємо сухе червоне вино, додаємо томатну пасту, корицю, і при необхідності сіль. Даємо знову закипіти, і залишаємо на слабенькому вогні ще тридцять хвилин. Якщо підлива в гуляш вийшла для вас жидковатая, то для досягнення бажаної консистенції потримайте страву на вогні з відкритою кришкою, додавши трохи вогонь.
Подаємо гуляш з відварною картоплею, приправивши порізаної свіжої зеленню.
Інгредієнти:
м'якоть баранини – 750 г;
помідори – 2 шт.;
перець болгарський солодкий – 1 шт.;
перець чилі – 05 шт.;
цибуля ріпчаста – 1 шт.;
цибуля-порей – 1 шт.;
рослинне масло – 75 мл;
борошно – 50 р;
вода очищена – 450 мл;
паста томатна – 55 г;
лаврове листя – 3 шт.;
паприка солодка мелена – 12 м;
мелений чорний перець – за смаком;
сіль – за смаком;
свіжа зелень кропу – 1 пучок;
свіжа зелень петрушки – 1 пучок.
Приготування
Наливаємо в чашу мультиварки рослинна рафінована олія і підрум'янюємо подрібнену ріпчасту цибулю і цибулю-порей, встановивши режим «Випічка» або «Смаження». Тепер додаємо нарізаний болгарський перець і перець чилі, попередньо очищений від насіння і хвостиків. Туди ж відправляємо нарізані помідори, дрібно нарізаний часник, паприку і томатну пасту і припускаємо п'ять хвилин. Потім перекладаємо овочі в миску.
Баранину промиваємо, обсушуємо, ріжемо невеликими шматочками і обсмажуємо в чашу мультиварки до підрум'янення. Всипаємо борошно і смажимо, помішуючи, ще півтори хвилини. Тепер повертаємо овочі до м'яса, вливаємо воду, солимо, перчимо і готуємо гуляш із баранини три години в режимі «Гасіння». За тридцять хвилин до закінчення приготування додаємо порізану зелень і лаврові листочки.
Гуляш із баранини з підливою
Інгредієнти:
Приготування
М'якоть баранини промиваємо, гарненько обсушуємо за допомогою паперових рушників або серветок і нарізаємо дрібними скибочками. Шпик і очищений ріпчасту цибулю і часник подрібнюємо дрібними кубиками.
У глибоку сковороду наливаємо оливкову олію і обсмажуємо в ньому спочатку шпик, потім додаємо цибулю і часник і смажимо до підрум'янення. Тепер закладаємо шматочки м'яса, приправляємо сіллю, перцем і обсмажуємо, помішуючи. Коли м'ясо придбає гарний рум'яний колір, всипаємо борошно, ще трохи обсмажуємо і вливаємо бульйон. Протушиваем сорок хвилин, вливаємо сухе червоне вино, додаємо томатну пасту, корицю, і при необхідності сіль. Даємо знову закипіти, і залишаємо на слабенькому вогні ще тридцять хвилин. Якщо підлива в гуляш вийшла для вас жидковатая, то для досягнення бажаної консистенції потримайте страву на вогні з відкритою кришкою, додавши трохи вогонь.
Подаємо гуляш з відварною картоплею, приправивши порізаної свіжої зеленню.
Гуляш із баранини в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Наливаємо в чашу мультиварки рослинна рафінована олія і підрум'янюємо подрібнену ріпчасту цибулю і цибулю-порей, встановивши режим «Випічка» або «Смаження». Тепер додаємо нарізаний болгарський перець і перець чилі, попередньо очищений від насіння і хвостиків. Туди ж відправляємо нарізані помідори, дрібно нарізаний часник, паприку і томатну пасту і припускаємо п'ять хвилин. Потім перекладаємо овочі в миску.
Баранину промиваємо, обсушуємо, ріжемо невеликими шматочками і обсмажуємо в чашу мультиварки до підрум'янення. Всипаємо борошно і смажимо, помішуючи, ще півтори хвилини. Тепер повертаємо овочі до м'яса, вливаємо воду, солимо, перчимо і готуємо гуляш із баранини три години в режимі «Гасіння». За тридцять хвилин до закінчення приготування додаємо порізану зелень і лаврові листочки.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як приготувати гуляш зі свинини з підливкою?
Смачний і досить простий рецепт гуляшу представлений у цій статті. В даному блюді особливе значення має пікантна підлива, яка з'являється в процесі
Як приготувати гуляш з яловичини з підливкою?
Якщо яловиче м'ясо не дуже подобається вашим близьким, просто приготуйте смачний гуляш з яловичини з підливою – це страва обов'язково припаде до
Гуляш з яловичої печінки з підливою
Апетитний гуляш з яловичої печінки з підливою - прекрасний, досить не дорогий варіант страви для сімейного вечері. Печінка виходить чудово м'якою,
Гуляш зі свинини з підливою - рецепт
Порадувати рідних досить простим, ситним і, головне смачним блюдом дозволить рецепт гуляшу з свинини з густою, трохи пряної підливою, яке ідеально
Гуляш з яловичої печінки
Яловича печінка - це популярний субпродукт і досить корисний. Страви з неї виходять легкими, поживними, а головне дуже бюджетними. Використовуючи
Рагу з баранини
Ситне рагу з баранини - страва інтернаціональне, яке потрапивши до нас з Сходу вже давно встигла завоювати загальну любов. Приготувати класичне