Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Гуляш із баранини

Гуляш із баранини

28-07-2015, 19:54
1 203
Гуляш із баранини
Для любителів найніжнішого і соковитого м'яса ми розповімо сьогодні, як швидко і смачно приготувати гуляш із баранини з підливою. При правильній обробці це м'ясо виходить чудовий на смак і просто тане в роті.

Гуляш із баранини з підливою


Інгредієнти:

  • м'якоть баранини – 900 г;

  • шпик – 100 г;

  • цибуля ріпчаста середнього розміру – 2 шт.;

  • часник – 3 зубчики;

  • бульйон м'ясний – 200 мл;

  • сухе червоне вино – 200 мл;

  • паста томатна – 75 г;

  • кориця – щіпка;

  • борошно – 60 г;

  • мелений чорний перець – за смаком;

  • сіль – за смаком;

  • свіжа зелень – за смаком.


  • Приготування
    М'якоть баранини промиваємо, гарненько обсушуємо за допомогою паперових рушників або серветок і нарізаємо дрібними скибочками. Шпик і очищений ріпчасту цибулю і часник подрібнюємо дрібними кубиками.
    У глибоку сковороду наливаємо оливкову олію і обсмажуємо в ньому спочатку шпик, потім додаємо цибулю і часник і смажимо до підрум'янення. Тепер закладаємо шматочки м'яса, приправляємо сіллю, перцем і обсмажуємо, помішуючи. Коли м'ясо придбає гарний рум'яний колір, всипаємо борошно, ще трохи обсмажуємо і вливаємо бульйон. Протушиваем сорок хвилин, вливаємо сухе червоне вино, додаємо томатну пасту, корицю, і при необхідності сіль. Даємо знову закипіти, і залишаємо на слабенькому вогні ще тридцять хвилин. Якщо підлива в гуляш вийшла для вас жидковатая, то для досягнення бажаної консистенції потримайте страву на вогні з відкритою кришкою, додавши трохи вогонь.
    Подаємо гуляш з відварною картоплею, приправивши порізаної свіжої зеленню.

    Гуляш із баранини в мультиварці


    Інгредієнти:

  • м'якоть баранини – 750 г;

  • помідори – 2 шт.;

  • перець болгарський солодкий – 1 шт.;

  • перець чилі – 05 шт.;

  • цибуля ріпчаста – 1 шт.;

  • цибуля-порей – 1 шт.;

  • рослинне масло – 75 мл;

  • борошно – 50 р;

  • вода очищена – 450 мл;

  • паста томатна – 55 г;

  • лаврове листя – 3 шт.;

  • паприка солодка мелена – 12 м;

  • мелений чорний перець – за смаком;

  • сіль – за смаком;

  • свіжа зелень кропу – 1 пучок;

  • свіжа зелень петрушки – 1 пучок.


  • Приготування
    Наливаємо в чашу мультиварки рослинна рафінована олія і підрум'янюємо подрібнену ріпчасту цибулю і цибулю-порей,
    Гуляш із баранини
    встановивши режим «Випічка» або «Смаження». Тепер додаємо нарізаний болгарський перець і перець чилі, попередньо очищений від насіння і хвостиків. Туди ж відправляємо нарізані помідори, дрібно нарізаний часник, паприку і томатну пасту і припускаємо п'ять хвилин. Потім перекладаємо овочі в миску.
    Баранину промиваємо, обсушуємо, ріжемо невеликими шматочками і обсмажуємо в чашу мультиварки до підрум'янення. Всипаємо борошно і смажимо, помішуючи, ще півтори хвилини. Тепер повертаємо овочі до м'яса, вливаємо воду, солимо, перчимо і готуємо гуляш із баранини три години в режимі «Гасіння». За тридцять хвилин до закінчення приготування додаємо порізану зелень і лаврові листочки.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як приготувати гуляш зі свинини з підливкою?
    Як приготувати гуляш зі свинини з підливкою?
    Смачний і досить простий рецепт гуляшу представлений у цій статті. В даному блюді особливе значення має пікантна підлива, яка з'являється в процесі
    Як приготувати гуляш з яловичини з підливкою?
    Як приготувати гуляш з яловичини з підливкою?
    Якщо яловиче м'ясо не дуже подобається вашим близьким, просто приготуйте смачний гуляш з яловичини з підливою – це страва обов'язково припаде до
    Гуляш з яловичої печінки з підливою
    Гуляш з яловичої печінки з підливою
    Апетитний гуляш з яловичої печінки з підливою - прекрасний, досить не дорогий варіант страви для сімейного вечері. Печінка виходить чудово м'якою,
    Гуляш зі свинини з підливою - рецепт
    Гуляш зі свинини з підливою - рецепт
    Порадувати рідних досить простим, ситним і, головне смачним блюдом дозволить рецепт гуляшу з свинини з густою, трохи пряної підливою, яке ідеально
    Гуляш з яловичої печінки
    Гуляш з яловичої печінки
    Яловича печінка - це популярний субпродукт і досить корисний. Страви з неї виходять легкими, поживними, а головне дуже бюджетними. Використовуючи
    Рагу з баранини
    Рагу з баранини
    Ситне рагу з баранини - страва інтернаціональне, яке потрапивши до нас з Сходу вже давно встигла завоювати загальну любов. Приготувати класичне