Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Гуляш з яловичої печінки

Гуляш з яловичої печінки

28-07-2015, 19:51
900
Гуляш з яловичої печінки
Яловича печінка є лідером по корисним властивостям серед усіх субпродуктів. До того ж страви з неї виходять бюджетні, а при правильному приготуванні ще й дуже смачні.
Сьогодні ми розповімо вам, як правильно приготувати смачний гуляш з яловичої печінки.

Рецепт гуляшу з яловичої печінки


Інгредієнти:

  • яловича печінка – 750 г;

  • цибуля ріпчаста середнього розміру – 2 шт.;

  • морква – 1 шт.;

  • солодкий болгарський перець – 1 шт.;

  • молоко – 150 мл;

  • майонез – 50 г;

  • очищена вода – 175 мл;

  • томатна паста – 45 г;

  • часник – 2 зубчики;

  • рослинне масло – 75 мл;

  • борошно – 100 г;

  • мелений чорний перець – за смаком;

  • чебрець – 12 м;

  • сіль – за смаком;

  • свіжа зелень – за смаком.


  • Приготування
    Яловичу печінку промиваємо, нарізаємо невеликими скибочками і замочуємо в молоці на сорок хвилин для видалення гіркоти.
    У глибокій сковорідці або сотейнику обсмажуємо на рослинному маслі нарізану півкільцями цибулю до підрум'янення, потім закладаємо обкачані в борошні шматочки печінки і смажимо ще п'ять хвилин. Тепер кидаємо нарізану соломкою моркву і солодкий перець, вливаємо воду і тушкуємо десять хвилин.
    Після закінчення часу додаємо майонез, томатну пасту, дрібно нарізаний часник, сіль, перець, чебрець і готуємо, прикривши кришкою, ще п'ятнадцять хвилин.
    Готовий гуляш подаємо з відварною картоплею або кашею, приправивши свіжою зеленню.

    Гуляш з яловичої печінки зі сметаною в мультиварці


    Інгредієнти:

  • яловича печінка – 900 г;

  • цибуля ріпчаста середнього розміру – 2 шт.;

  • свіжі помідори – 2 шт.;

  • вода очищена – 450 мл;

  • сметана – 75 г;

  • рослинне масло – 75 мл;

  • борошно – 60 г;

  • мелений чорний перець – за смаком;

  • лаврові листочки – за смаком;

  • сіль – за смаком;

  • спеції – за смаком;

  • свіжа зелень – за смаком.


  • Приготування
    Гуляш з яловичої печінки

    Печінка моєму, позбавляє від плівки, судин і ріжемо невеликими скибочками, а цибулю півкільцями. У чашу мультиварки додаємо рослинне масло й обсмажуємо в ньому шматочки печінки і півкільця цибулі п'ятнадцять хвилин, встановивши режим «Випічка» або «Смаження». Потім всипаємо борошно, перемішуємо і смажимо ще п'ять-сім хвилин. Помідори нарізаємо невеликими кубиками, кидаємо до печінки і смажимо ще сім хвилин. Вливаємо підігріту до кипіння воду, додаємо сметану, приправляємо сіллю, перцем і спеціями і виставляємо режим «Гасіння» на одну годину. За десять хвилин до завершення приготування додаємо лаврові листочки і свіжу подрібнену зелень.
    Готовий смачний гуляш з яловичої печінки подаємо з відварною картоплею, макаронами або кашею.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Гуляш з яловичої печінки з підливою
    Гуляш з яловичої печінки з підливою
    Апетитний гуляш з яловичої печінки з підливою - прекрасний, досить не дорогий варіант страви для сімейного вечері. Печінка виходить чудово м'якою,
    Гуляш зі свинини з підливою - рецепт
    Гуляш зі свинини з підливою - рецепт
    Порадувати рідних досить простим, ситним і, головне смачним блюдом дозволить рецепт гуляшу з свинини з густою, трохи пряної підливою, яке ідеально
    Гуляш із баранини
    Гуляш із баранини
    Більшість початківців кулінарів, не беруться за приготування баранини, адже особлива текстура і специфічний запах, при неправильному приготуванні,
    Салат з яловичої печінки
    Салат з яловичої печінки
    Салати з яловичої печінки набагато корисніше, ніж з м'ясом, особливо в поєднанні з зеленню. Такий салат можна назвати дієтичним, але тим не менш він
    Гуляш з печінки
    Гуляш з печінки
    Гуляш з печінки зможе з лишком замінити класичну м'ясну підливу до улюблених гарнірів, при цьому готується це блюдо за лічені 15-20 хвилин, а
    Начинка з печінки
    Начинка з печінки
    Печінка - надзвичайно корисний продукт для нашого харчування. З неї можна зробити безліч цікавих і смачних страв. І сьогодні ми розповімо, як