Гуляш з яловичої печінки
Яловича печінка є лідером по корисним властивостям серед усіх субпродуктів. До того ж страви з неї виходять бюджетні, а при правильному приготуванні ще й дуже смачні.
Сьогодні ми розповімо вам, як правильно приготувати смачний гуляш з яловичої печінки.
Інгредієнти:
яловича печінка – 750 г;
цибуля ріпчаста середнього розміру – 2 шт.;
морква – 1 шт.;
солодкий болгарський перець – 1 шт.;
молоко – 150 мл;
майонез – 50 г;
очищена вода – 175 мл;
томатна паста – 45 г;
часник – 2 зубчики;
рослинне масло – 75 мл;
борошно – 100 г;
мелений чорний перець – за смаком;
чебрець – 12 м;
сіль – за смаком;
свіжа зелень – за смаком.
Приготування
Яловичу печінку промиваємо, нарізаємо невеликими скибочками і замочуємо в молоці на сорок хвилин для видалення гіркоти.
У глибокій сковорідці або сотейнику обсмажуємо на рослинному маслі нарізану півкільцями цибулю до підрум'янення, потім закладаємо обкачані в борошні шматочки печінки і смажимо ще п'ять хвилин. Тепер кидаємо нарізану соломкою моркву і солодкий перець, вливаємо воду і тушкуємо десять хвилин.
Після закінчення часу додаємо майонез, томатну пасту, дрібно нарізаний часник, сіль, перець, чебрець і готуємо, прикривши кришкою, ще п'ятнадцять хвилин.
Готовий гуляш подаємо з відварною картоплею або кашею, приправивши свіжою зеленню.
Інгредієнти:
яловича печінка – 900 г;
цибуля ріпчаста середнього розміру – 2 шт.;
свіжі помідори – 2 шт.;
вода очищена – 450 мл;
сметана – 75 г;
рослинне масло – 75 мл;
борошно – 60 г;
мелений чорний перець – за смаком;
лаврові листочки – за смаком;
сіль – за смаком;
спеції – за смаком;
свіжа зелень – за смаком.
Приготування
Печінка моєму, позбавляє від плівки, судин і ріжемо невеликими скибочками, а цибулю півкільцями. У чашу мультиварки додаємо рослинне масло й обсмажуємо в ньому шматочки печінки і півкільця цибулі п'ятнадцять хвилин, встановивши режим «Випічка» або «Смаження». Потім всипаємо борошно, перемішуємо і смажимо ще п'ять-сім хвилин. Помідори нарізаємо невеликими кубиками, кидаємо до печінки і смажимо ще сім хвилин. Вливаємо підігріту до кипіння воду, додаємо сметану, приправляємо сіллю, перцем і спеціями і виставляємо режим «Гасіння» на одну годину. За десять хвилин до завершення приготування додаємо лаврові листочки і свіжу подрібнену зелень.
Готовий смачний гуляш з яловичої печінки подаємо з відварною картоплею, макаронами або кашею.
Сьогодні ми розповімо вам, як правильно приготувати смачний гуляш з яловичої печінки.
Рецепт гуляшу з яловичої печінки
Інгредієнти:
Приготування
Яловичу печінку промиваємо, нарізаємо невеликими скибочками і замочуємо в молоці на сорок хвилин для видалення гіркоти.
У глибокій сковорідці або сотейнику обсмажуємо на рослинному маслі нарізану півкільцями цибулю до підрум'янення, потім закладаємо обкачані в борошні шматочки печінки і смажимо ще п'ять хвилин. Тепер кидаємо нарізану соломкою моркву і солодкий перець, вливаємо воду і тушкуємо десять хвилин.
Після закінчення часу додаємо майонез, томатну пасту, дрібно нарізаний часник, сіль, перець, чебрець і готуємо, прикривши кришкою, ще п'ятнадцять хвилин.
Готовий гуляш подаємо з відварною картоплею або кашею, приправивши свіжою зеленню.
Гуляш з яловичої печінки зі сметаною в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Печінка моєму, позбавляє від плівки, судин і ріжемо невеликими скибочками, а цибулю півкільцями. У чашу мультиварки додаємо рослинне масло й обсмажуємо в ньому шматочки печінки і півкільця цибулі п'ятнадцять хвилин, встановивши режим «Випічка» або «Смаження». Потім всипаємо борошно, перемішуємо і смажимо ще п'ять-сім хвилин. Помідори нарізаємо невеликими кубиками, кидаємо до печінки і смажимо ще сім хвилин. Вливаємо підігріту до кипіння воду, додаємо сметану, приправляємо сіллю, перцем і спеціями і виставляємо режим «Гасіння» на одну годину. За десять хвилин до завершення приготування додаємо лаврові листочки і свіжу подрібнену зелень.
Готовий смачний гуляш з яловичої печінки подаємо з відварною картоплею, макаронами або кашею.
Рекомендуємо добрі рецепти
Гуляш з яловичої печінки з підливою
Апетитний гуляш з яловичої печінки з підливою - прекрасний, досить не дорогий варіант страви для сімейного вечері. Печінка виходить чудово м'якою,
Гуляш зі свинини з підливою - рецепт
Порадувати рідних досить простим, ситним і, головне смачним блюдом дозволить рецепт гуляшу з свинини з густою, трохи пряної підливою, яке ідеально
Гуляш із баранини
Більшість початківців кулінарів, не беруться за приготування баранини, адже особлива текстура і специфічний запах, при неправильному приготуванні,
Салат з яловичої печінки
Салати з яловичої печінки набагато корисніше, ніж з м'ясом, особливо в поєднанні з зеленню. Такий салат можна назвати дієтичним, але тим не менш він
Гуляш з печінки
Гуляш з печінки зможе з лишком замінити класичну м'ясну підливу до улюблених гарнірів, при цьому готується це блюдо за лічені 15-20 хвилин, а
Начинка з печінки
Печінка - надзвичайно корисний продукт для нашого харчування. З неї можна зробити безліч цікавих і смачних страв. І сьогодні ми розповімо, як