Як приготувати плов в казані?

Як приготувати плов в казані на вогнищі?
Інгредієнти:
Приготування
Очищену моркву нарізаємо соломкою. Цибулю шаткуємо півкільцями. Баранину миємо, обсушуємо, натираємо сіллю. Встановлюємо над багаттям казан. Висипаємо в нього сіль і добре прожарюємо. Начищаем казан цієї сіллю. Вливаємо воду, коли вона закипить, виливаємо її. І ось коли казан знову стане абсолютно сухим, вливаємо олію і прогріваємо його протягом приблизно 7 хвилин. Кладемо в нього баранину, нарізану шматочками, і курдючний жир. Обсмажуємо хвилин 10 періодично перемішуючи. Додаємо нарізану цибулю, моркву і, помішуючи, смажимо ще 12 хвилин. після цього вливаємо близько 100 мл води і тушкуємо все ще 7 хвилин. кладемо цілі головки часнику, гострий перець і тушкуємо 5 хвилин. Промиваємо рис і висипаємо його в казан, розподіляючи рівним шаром по поверхні. Тепер додаємо промитий ізюм, зіру. Далі вливаємо воду, її рівень не повинен перевищувати рівень рису приблизно на 1 см На невеликому вогні тушкуємо до того моменту, поки не випарується вода. Після цього за допомогою ложки робимо поглиблення, вливаємо в них ще воду. Тепер казан прикриваємо кришкою і гасимо вогонь. Хвилин через 15 справжній узбецький плов буде повністю готовий.
Як приготувати плов з свинини в казані?
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо ріжемо шматочками, викладаємо в казанок і на сильному вогні обсмажуємо без додавання олії, постійно помішуючи. Коли весь сік випарується, вливаємо приблизно 1 столову ложку рослинного масла і смажимо м'ясо до золотисто скоринки. Тепер вливаємо окріп так, щоб він покрив м'ясо, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і тушкуємо під кришкою близько півгодини. Очищену моркву нарізаємо брусочками або соломкою. Промиваємо рис кілька разів. При цьому важливо, який саме рис використовуємо. Якщо звичайний, то промити його потрібно 5-6 разів, а якщо пропарений, то і 2 раз буде цілком достатньо. Тільки завдяки виконанню цих рекомендацій плов вийде дійсно розсипчастим. Тепер, коли свинина протушилась, і вся вода

Рекомендуємо добрі рецепти

Плов в казані
Давно відомо, що справжній плов повинен готуватися в казані і бажано на багатті. Але навіть на звичайній плиті плов, приготований в казані, вийде

Плов з родзинками
Традиційному плову чудове доповнення можуть додати сухофрукти, зокрема, родзинки. У нашій статті ми підготували оригінальні рецепти створення

Плов з нутом
Плов - це улюблене багатьма страва азіатської кухні. Справжній узбецький плов готують з нутом, так званим турецьким горохом. Ось про такий варіант

Шурпа в казані
Шурпа - це густий наваристий суп, приготовлений на м'ясному бульйоні з додаванням овочів і спецій. Це ароматне блюдо азіатської кухні готують

Як правильно приготувати плов?
У деяких будинках досі прийнято вважати, що приготувати справжній узбецький плов по всім правилам може тільки чоловік. І нехай найкращі і імениті

Плов з сухофруктами
Всі вже звикли до того, що плов готується з м'ясом, а ми пропонуємо вам приготувати дивовижний солодкий плов з сухофруктами. Цей незвичайний