Курка з грибами у вершковому соусі

Рецепт курки з грибами у вершковому соусі
Інгредієнти:
Приготування
Печериці промиваємо, шаткуємо скибочками і підрум'янюємо 5 хвилин на рослинній маслечко. Тим часом обробляємо куряче м'ясо, рубаємо невеликими шматочками і викладаємо до печерицям. Коли філе побіліє, заливаємо вміст нежирними вершками, приправляємо спеціями і тушкуємо 5 хвилин. Після того, як маса придбає потрібну густоту, знімаємо посуд з вогню і подаємо філе курки з грибами у вершковому соусі з будь-яким гарніром.
Курка з білими грибами у вершковому соусі
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Чистимо цибулину, дрібно нарізаємо і підрум'янюємо в розігрітому масло, помішуючи. Після цього перекладаємо його в мисочку, а в тому ж маслі обсмажуємо куряче філе, нарізане скибочками. Гриби обробляємо, шаткуємо пластинами і пасеруємо в інше сковороді кілька хвилин. Коли всі інгредієнти готові, змішати їх разом, присипаємо борошном і заливаємо вершками. Ретельно перемішуємо, прикрашаємо дрібно рубаною зеленню, прикриваємо кришкою і тушкуємо ще 10 хвилин. Перед подачею, кладемо на блюдо за бажанням шматочок вершкового масла.
Курка тушкована з грибами у вершковому соусі
Інгредієнти:
Приготування
Грудку промиваємо і шаткуємо маленькими кубиками. Мультиварку включаємо режим «Смаження», наливаємо в каструльку трохи олії і обсмажуємо м'ясо хвилин 15 регулярно перемішуючи. Потім додаємо цибулю, нашатковану кільцями, і готуємо ще 10 хвилин. Далі викладаємо гриби, порізані пластинами, і приправляємо спеціями. Присипаємо всю обжарку пшеничного борошном, перемішуємо і вливаємо нежирні вершки з теплим курячим бульйоном. Прикриваємо мультиварку і переводимо на 30 хвилин в режим «Гасіння».
Курка, запечена з грибами у вершковому соусі
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Отже, спочатку давайте приготуємо соус: борошно обсмажуємо з маслом, розвести гарячим курячим бульйоном, кладемо

Рекомендуємо добрі рецепти

Фрікасе з курки з грибами - рецепт
Фрікасе - страва французької кухні, яке прижилося і в нас. Готують фрікасе з шматочків м'яса, обсмажені на сковороді з додаванням соусу. Ми розповімо

Курка, тушкована в сметані
З усього різноманіття рецептів приготування курки складно вибрати найбільш цікаві та смачні. Але ми допоможемо вам у цьому! Курка, тушкована в

Печериці у вершковому соусі
Печериці - смачні і популярні гриби, які додають в різні повсякденні страви: салати, супи, закуски, запіканки і т. д. І зараз ми поділимося з вами

Курка у вершковому соусі - рецепт
Курка у вершковому соусі - відмінний варіант вечері, та не простого, а з витонченим. Якщо звичайні рецепти приготування курки здаються вам

Куряче філе у вершковому соусі
Куряче філе у вершковому соусі - це класика французької кухні. М'ясо виходить дуже ніжним при гасінні у молоці і вершках, а сирні нотки надають

Різотто у вершковому соусі
Різотто - популярна страва італійської кухні, яку готують із спеціальних сортів рису. І сьогодні ми розповімо, як зробити різотто у вершковому соусі.