Курка, тушкована в сметані
Курка, приготована в сметані, виходить неймовірно м'якою, соковитою і чудово ароматною. Спробуйте приготувати її за описаними нижче рецептами і переконайтеся самі!
Інгредієнти:
курка – 500 г;
цибулина – 1 шт.;
морква – 1 шт.;
сметана – 1 ст.;
олія рослинна;
спеції.
Приготування
Курку промиваємо, обсушуємо рушником і нарізаємо шматочками. Цибулину і моркву чистимо і шаткуємо соломкою. У глибокій каструлі прогріваємо рослинне масло, пасеруємо овочі, викладаємо м'ясо і обсмажуємо його. Через 15 хвилин вливаємо сметану, додаємо спеції, перемішуємо і тушкуємо під кришкою 45 хвилин.
Інгредієнти:
куряче м'ясо – 1 кг;
цибулина – 1 шт.;
сметана – 3 ст. ложки;
часник – 2 зубчики;
спеції.
Приготування
Щоб тушкувати курку в сметані, м'ясо натираємо гарненько спеціями і залишаємо приблизно на 15 хвилин маринуватися. Цим часом включаємо в мережу мультиварку, виставляємо режим «Випічка», наливаємо масло і даємо йому нагрітися. Після цього викладаємо м'ясо і обсмажуємо його 20 хвилин. Потім додаємо подрібнену цибулю, виливаємо сметану, видавлюємо через прес часник і заправляємо спеціями. Переводимо прилад в режим «Гасіння» і чекаємо ще 1 годину. За 5 хвилин до готовності посипаємо курку зі сметаною в мультиварці рубаною зеленню і подаємо з картопляним пюре.
Інгредієнти:
куряче філе – 500 г;
масло рослинне – 3 ст. ложки;
помідори черрі – 5 штук;
оливки без кісточок – 10 шт.;
сметана – 2 ст. ложки;
журавлина заморожена – 50 г;
вода фільтрована – 15 ст.;
спеції.
Приготування
Куряче філе промиваємо та нарізаємо кубиками. У сковороду наливаємо трохи олії і вмикаємо вогонь. Потім викладаємо філе і обсмажуємо його на 5-7 хвилин. Помідори черрі обполіскуємо, шаткуємо часточками і додаємо до курки. Журавлину промиваємо і кидаємо на сковороду, обсмажуючи кілька хвилин. Оливки без кісточок шаткуємо тоненькими кільцями, викладаємо в сковороду і перемішуємо. Тепер виливаємо сметану, приправляємо блюдо спеціями і тушкуємо на слабенькому вогні хвилин 10 поки соус не стане злегка густуватим. Ось і все, філе курки в сметані готово!
Інгредієнти:
курка – 1 кг;
цибулина – 1 шт.;
картопля – 5 шт.;
сметана – за смаком;
спеції;
олія рослинна.
Приготування
Тушку курки добре промиваємо, обсушуємо на рушник і викладаємо у форму. Потім м'ясо підсолюємо за смаком і заливаємо сметаною. Залишаємо птицю маринуватися приблизно на 40 хвилин. Після цього очищаємо картоплю, подрібнюємо його середніми кружечками і викладаємо на середину листа, змащеного маслом. Цибулю чистимо, розрізаємо тоненькими кільцями, змішуємо з куркою і залишаємо ще на 20 хвилин. Після цього викладаємо підготовлену тушку на картоплю і відправляємо блюдо в духовку. Запікаємо до готовності, а потім перекладаємо курку з картоплею на красиве блюдо і подаємо до столу.
Інгредієнти:
куряче філе – 400 г;
свіжі печериці – 200 г;
цибулина – 1 шт.;
сметана – 100 мл;
спеції.
Приготування
Чистимо цибулину, дрібно шаткуємо, а гриби нарізаємо пластинами. Тепер беремо глибоку сковороду, ставимо на вогонь, наливаємо в неї масло і коли воно прогріється, кидаємо цибулю. Пасеруємо до золотистого кольору, додаємо печериці і обсмажуємо хвилин 7. Цим часом промиваємо курку, обробляємо на шматочки і викладаємо до напівготові овочів. Підливаємо трохи води і тушкуємо м'ясо ще 20 хвилин. Сметану розводимо водою і виливаємо суміш у сковорідку. Перемішуємо все лопаткою, підсолюємо за смаком і подаємо готову курку з грибами в сметані з рисом або макаронами.
Рецепт курки в сметані
Інгредієнти:
Приготування
Курку промиваємо, обсушуємо рушником і нарізаємо шматочками. Цибулину і моркву чистимо і шаткуємо соломкою. У глибокій каструлі прогріваємо рослинне масло, пасеруємо овочі, викладаємо м'ясо і обсмажуємо його. Через 15 хвилин вливаємо сметану, додаємо спеції, перемішуємо і тушкуємо під кришкою 45 хвилин.
Курка в сметані в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Щоб тушкувати курку в сметані, м'ясо натираємо гарненько спеціями і залишаємо приблизно на 15 хвилин маринуватися. Цим часом включаємо в мережу мультиварку, виставляємо режим «Випічка», наливаємо масло і даємо йому нагрітися. Після цього викладаємо м'ясо і обсмажуємо його 20 хвилин. Потім додаємо подрібнену цибулю, виливаємо сметану, видавлюємо через прес часник і заправляємо спеціями. Переводимо прилад в режим «Гасіння» і чекаємо ще 1 годину. За 5 хвилин до готовності посипаємо курку зі сметаною в мультиварці рубаною зеленню і подаємо з картопляним пюре.
Тушковане філе курки в сметані з журавлиною
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе промиваємо та нарізаємо кубиками. У сковороду наливаємо трохи олії і вмикаємо вогонь. Потім викладаємо філе і обсмажуємо його на 5-7 хвилин. Помідори черрі обполіскуємо, шаткуємо часточками і додаємо до курки. Журавлину промиваємо і кидаємо на сковороду, обсмажуючи кілька хвилин. Оливки без кісточок шаткуємо тоненькими кільцями, викладаємо в сковороду і перемішуємо. Тепер виливаємо сметану, приправляємо блюдо спеціями і тушкуємо на слабенькому вогні хвилин 10 поки соус не стане злегка густуватим. Ось і все, філе курки в сметані готово!
Курка, тушкована в сметані з картоплею
Інгредієнти:
Приготування
Тушку курки добре промиваємо, обсушуємо на рушник і викладаємо у форму. Потім м'ясо підсолюємо за смаком і заливаємо сметаною. Залишаємо птицю маринуватися приблизно на 40 хвилин. Після цього очищаємо картоплю, подрібнюємо його середніми кружечками і викладаємо на середину листа, змащеного маслом. Цибулю чистимо, розрізаємо тоненькими кільцями, змішуємо з куркою і залишаємо ще на 20 хвилин. Після цього викладаємо підготовлену тушку на картоплю і відправляємо блюдо в духовку. Запікаємо до готовності, а потім перекладаємо курку з картоплею на красиве блюдо і подаємо до столу.
Рецепт тушкованої курки з грибами в сметані
Інгредієнти:
Приготування
Чистимо цибулину, дрібно шаткуємо, а гриби нарізаємо пластинами. Тепер беремо глибоку сковороду, ставимо на вогонь, наливаємо в неї масло і коли воно прогріється, кидаємо цибулю. Пасеруємо до золотистого кольору, додаємо печериці і обсмажуємо хвилин 7. Цим часом промиваємо курку, обробляємо на шматочки і викладаємо до напівготові овочів. Підливаємо трохи води і тушкуємо м'ясо ще 20 хвилин. Сметану розводимо водою і виливаємо суміш у сковорідку. Перемішуємо все лопаткою, підсолюємо за смаком і подаємо готову курку з грибами в сметані з рисом або макаронами.
Рекомендуємо добрі рецепти
Курка в сметані на сковороді
Куряче м'ясо найдоступніше і популярний у нашій країні. Не дивно, що рецептів приготування курки накопичилося величезна кількість. Ми вибираємо для
Тушкована курка - рецепт
Тушкована курка - це досить просте у приготуванні блюдо, яке можна подати з будь-яким гарніром з овочів або круп. Давайте детально розберемося, як її
Печериці у сметані
Кулінари давно помітили ідеальне поєднання смаку печериць і сметани. Крім того, таке грибне блюдо виходить досить ситним (гриби цілком можуть
Курка з грибами і картоплею
Курка з грибами і картоплею - чудове блюдо як для повсякденного, так і святкового столу. Приготувати його досить просто. І сьогодні ми поділимося з
Печінка в сметані
Печінка - корисний дієтичний субпродукт, з якого можна зробити безліч ситних страв. І сьогодні мова піде про досить простому блюді - печінки в
М'ясо, тушковане в сметані
М'ясо, тушковане в сметані - просте, соковите і смачне блюдо. Чудовий варіант для сімейного обіду. Подавати його можна з будь-яким гарніром: