М'ясо, тушковане в сметані
М'ясо, тушковане в сметані виходить неймовірно м'яким, соковитим і смачним. Таке блюдо підійде до будь-якого гарніру і неодмінно прикрасить ваш стіл.
Інгредієнти:
яловичина - 1 кг;
цибулина - 3 шт.;
свіжі шампіньйони - 600 г;
сметана - 300 мл;
часник - 3 зубчики;
спеції.
Приготування
М'ясо промиваємо, обсушуємо і нарізаємо невеликими смужками упоперек волокон. Потім обсмажуємо його до зарум'янювання на великому вогні, підсолюємо і посипаємо трохи перцем. Далі викладаємо яловичину у підготовлену глибоку форму для випічки і відставляємо в сторону. Чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями і пасеруємо до золотистого кольору. Тепер додаємо його до м'яса і перемішуємо. Зверху заливаємо все склянкою сметани.
Гриби обробляємо, крупно рубаємо і викладаємо рівномірно наступним шаром. Підсолюємо за смаком і зверху розподіляємо решту сметану. Накриваємо форму кришкою, ставимо в духовку, попередньо розігріту до 180 градусів. Готуємо страву до м'якості м'яса приблизно 1 годину. В кінці запікання додаємо подрібнений часник і свіжу зелень. Подаємо готове м'ясо зі сметаною на стіл в гарячому вигляді!
Інгредієнти:
кролик - 1 шт.;
цибулина - 1 шт.;
морква - 2 шт.;
часник - 3 зубчики;
каррі - 2 ч. ложки;
спеції;
масло рослинне - 4 ст. ложки;
сметана - 400 мл;
бульйон курячий - 15 ст.;
олія оливкова - 3 ст. ложки.
Приготування
Кролика промиваємо, обробляємо, розбираємо на порційні шматочки, просушуємо паперовим рушником і викладаємо м'ясо в миску. Часник чистимо, пропускаємо через прес, додаємо оливкова масло, сіль і мелений перчик. Отриманою пастою гарненько натираємо шматочки кролика і залишаємо їх хвилин на 45 промаринуватися.
Цим часом поки готуємо овочі: моркву і цибулину очистити і шаткуємо півкільцями. У сковороду з високими бортиками наливаємо рослинне масло, прогріваємо його на середньому вогні і обсмажуємо шматочки кролика до золотистої скоринки з усіх боків. Потім додайте подрібнену цибулю та моркву, перемішуємо і готуємо до м'якості овочів.
Після цього вливаємо курячий бульйон доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь до мінімального, накриваємо кришкою і тушкуємо близько години до тих пір, поки м'ясо не відокремиться від кісточки. Приблизно через годину кладемо в сковороду сметану і приправу карі . Перемішуємо гарненько, прогріваємо, але не доводимо до кипіння. Ось і все, м'ясо тушковане зі сметаною готово!
М'ясо в сметані в духовці
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо промиваємо, обсушуємо і нарізаємо невеликими смужками упоперек волокон. Потім обсмажуємо його до зарум'янювання на великому вогні, підсолюємо і посипаємо трохи перцем. Далі викладаємо яловичину у підготовлену глибоку форму для випічки і відставляємо в сторону. Чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями і пасеруємо до золотистого кольору. Тепер додаємо його до м'яса і перемішуємо. Зверху заливаємо все склянкою сметани.
Гриби обробляємо, крупно рубаємо і викладаємо рівномірно наступним шаром. Підсолюємо за смаком і зверху розподіляємо решту сметану. Накриваємо форму кришкою, ставимо в духовку, попередньо розігріту до 180 градусів. Готуємо страву до м'якості м'яса приблизно 1 годину. В кінці запікання додаємо подрібнений часник і свіжу зелень. Подаємо готове м'ясо зі сметаною на стіл в гарячому вигляді!
М'ясо зі сметаною на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Кролика промиваємо, обробляємо, розбираємо на порційні шматочки, просушуємо паперовим рушником і викладаємо м'ясо в миску. Часник чистимо, пропускаємо через прес, додаємо оливкова масло, сіль і мелений перчик. Отриманою пастою гарненько натираємо шматочки кролика і залишаємо їх хвилин на 45 промаринуватися.
Цим часом поки готуємо овочі: моркву і цибулину очистити і шаткуємо півкільцями. У сковороду з високими бортиками наливаємо рослинне масло, прогріваємо його на середньому вогні і обсмажуємо шматочки кролика до золотистої скоринки з усіх боків. Потім додайте подрібнену цибулю та моркву, перемішуємо і готуємо до м'якості овочів.
Після цього вливаємо курячий бульйон доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь до мінімального, накриваємо кришкою і тушкуємо близько години до тих пір, поки м'ясо не відокремиться від кісточки. Приблизно через годину кладемо в сковороду сметану і приправу карі . Перемішуємо гарненько, прогріваємо, але не доводимо до кипіння. Ось і все, м'ясо тушковане зі сметаною готово!
Рекомендуємо добрі рецепти
Кролик з грибами
М'ясо кролика дуже корисно. В кролятині мало холестерину, але зате вона багата мінералами і вітамінами. Давайте розглянемо з вами цікаві та
Тушковане м'ясо з грибами
До ситного і щільного вечері завжди можна приготувати просте і смачне блюдо у вигляді грибів з м'ясом. Тушковане м'ясо однаково добре з будь-яким
Кролик з картоплею
М'ясо кролика при правильному приготуванні виходить дуже соковитим і дуже смачним. І сьогодні ми детально розповімо, як зробити кролика з картоплею.
Кролик в сметанному соусі
Коли хочеться скуштувати ароматної, апетитного, смачного, ніжного і низькокалорійного страви, то варто придивитися до рецептами кролика під соусом.
Печінка в сметані
Печінка - корисний дієтичний субпродукт, з якого можна зробити безліч ситних страв. І сьогодні мова піде про досить простому блюді - печінки в
Печеня з кролика
Страви з кролика завжди виходять дуже смачними і в той же час дієтичними, чим приваблюють багатьох прихильників здорового харчування. Особливо вдало