М'ясо, тушковане в сметані

М'ясо в сметані в духовці
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо промиваємо, обсушуємо і нарізаємо невеликими смужками упоперек волокон. Потім обсмажуємо його до зарум'янювання на великому вогні, підсолюємо і посипаємо трохи перцем. Далі викладаємо яловичину у підготовлену глибоку форму для випічки і відставляємо в сторону. Чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями і пасеруємо до золотистого кольору. Тепер додаємо його до м'яса і перемішуємо. Зверху заливаємо все склянкою сметани.
Гриби обробляємо, крупно рубаємо і викладаємо рівномірно наступним шаром. Підсолюємо за смаком і зверху розподіляємо решту сметану. Накриваємо форму кришкою, ставимо в духовку, попередньо розігріту до 180 градусів. Готуємо страву до м'якості м'яса приблизно 1 годину. В кінці запікання додаємо подрібнений часник і свіжу зелень. Подаємо готове м'ясо зі сметаною на стіл в гарячому вигляді!
М'ясо зі сметаною на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Кролика промиваємо, обробляємо, розбираємо на порційні шматочки, просушуємо паперовим рушником і викладаємо м'ясо в миску. Часник чистимо, пропускаємо через прес, додаємо оливкова масло, сіль і мелений перчик. Отриманою пастою гарненько натираємо шматочки кролика і залишаємо їх хвилин на 45 промаринуватися.

Після цього вливаємо курячий бульйон доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь до мінімального, накриваємо кришкою і тушкуємо близько години до тих пір, поки м'ясо не відокремиться від кісточки. Приблизно через годину кладемо в сковороду сметану і приправу карі . Перемішуємо гарненько, прогріваємо, але не доводимо до кипіння. Ось і все, м'ясо тушковане зі сметаною готово!
Рекомендуємо добрі рецепти

Кролик з грибами
М'ясо кролика дуже корисно. В кролятині мало холестерину, але зате вона багата мінералами і вітамінами. Давайте розглянемо з вами цікаві та

Тушковане м'ясо з грибами
До ситного і щільного вечері завжди можна приготувати просте і смачне блюдо у вигляді грибів з м'ясом. Тушковане м'ясо однаково добре з будь-яким

Кролик з картоплею
М'ясо кролика при правильному приготуванні виходить дуже соковитим і дуже смачним. І сьогодні ми детально розповімо, як зробити кролика з картоплею.

Кролик в сметанному соусі
Коли хочеться скуштувати ароматної, апетитного, смачного, ніжного і низькокалорійного страви, то варто придивитися до рецептами кролика під соусом.

Печінка в сметані
Печінка - корисний дієтичний субпродукт, з якого можна зробити безліч ситних страв. І сьогодні мова піде про досить простому блюді - печінки в

Печеня з кролика
Страви з кролика завжди виходять дуже смачними і в той же час дієтичними, чим приваблюють багатьох прихильників здорового харчування. Особливо вдало