Кролик з грибами
М'ясо кролика дуже корисно. В кролятині мало холестерину, але зате вона багата мінералами і вітамінами. Давайте розглянемо з вами рецепти приготування кролика з грибами.
Інгредієнти:
цибулина - 1 шт.;
тушка кролика - 1 кг;
морква - 1 шт.;
вершки - 400 мл;
чебрець - 1 ч. ложка;
консервований печериці - 500 г;
рослинне масло - 2 ст. ложки;
спеції.
Приготування
Для приготування кролика, тушкованого з грибами, тушку розбираємо на порційні шматочки і обсмажуємо їх на сковороді трохи підсолюємо. Овоч чистимо, цибулю шаткуємо кільцями, моркву натираємо на крупній тертці і пасеруємо на рослинній маслечко. Тепер обробляємо гриби, нарізаємо їх скибочками і теж обсмажуємо до напівготовності.
Включаємо і розігріваємо мультиварку в режимі «Випічка», а потім шарами викладаємо м'ясо, присипаємо його чебрецем, потім покриваємо морквою і цибулею, додаємо сіль, а останнім шаром викладаємо печериці. Заливаємо вершками кролика з грибами, закриваємо кришку мультиварки, вибираємо програму «Гасіння» і готуємо приблизно 45 хвилин до звукового сигналу.
Інгредієнти:
кролик - 3 кг;
рис - 15 склянки;
рослинне масло - 2 ст. ложки;
цибулина - 2 шт.;
помідор - 3 шт.;
майонез - 3 ст. ложки;
свіжа зелень.
Приготування
Крупу промиваємо, ошпарюємо і відкидаємо на сито. Коли вся вода стече, висипаємо її в ємність мультиварки, додаємо рослинне масло, подрібнену цибулю, помідори без шкірки і сіль. Готуємо на парі. Потім кладемо начинку свіжу зелень і ретельно перемішуємо. Тушку промиваємо, натираємо сіллю, черевце набиваємо рисом і зашиваємо. Обмазуємо кролика з грибами домашнім майонезом , кладемо на деко і відправляємо в духовку години на 2.
Інгредієнти:
тушка кролика - 2 кг;
свинина - 100 г;
печінка - 200 г;
сухі гриби - 100 г;
яйце - 1 шт.
Для глазурі:
гірчиця;
мед;
сіль;
рослинне масло.
Приготування
З тушки кролика дуже обережно вирізаємо всі кістки, розкладаємо м'ясо на плівку, відбиваємо його, солимо і перчимо. Гриби заздалегідь замочуємо на годину в теплій воді, потім віджимаємо, подрібнюємо і пасеруємо на рослинній маслечко. Печінку промиваємо, обробляємо і окремо обсмажуємо до напівготовності, після чого нарізаємо тонкими скибочками. Свинячу грудинку шаткуємо смужками.
Для начинки змішуємо гриби, печінку, солимо, додаємо яйце і перемішуємо. Розкладаємо на кролятину смужки свинини, зверху викладаємо рівномірним шаром грибну начинку і щільно скручуємо рулет. Потім перекладаємо його на деко, змащуємо глазур'ю і запікаємо рулет до готовності при 220 градусах.
Кролик у вершках з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування кролика, тушкованого з грибами, тушку розбираємо на порційні шматочки і обсмажуємо їх на сковороді трохи підсолюємо. Овоч чистимо, цибулю шаткуємо кільцями, моркву натираємо на крупній тертці і пасеруємо на рослинній маслечко. Тепер обробляємо гриби, нарізаємо їх скибочками і теж обсмажуємо до напівготовності.
Включаємо і розігріваємо мультиварку в режимі «Випічка», а потім шарами викладаємо м'ясо, присипаємо його чебрецем, потім покриваємо морквою і цибулею, додаємо сіль, а останнім шаром викладаємо печериці. Заливаємо вершками кролика з грибами, закриваємо кришку мультиварки, вибираємо програму «Гасіння» і готуємо приблизно 45 хвилин до звукового сигналу.
Кролик, фарширований грибами
Інгредієнти:
Приготування
Крупу промиваємо, ошпарюємо і відкидаємо на сито. Коли вся вода стече, висипаємо її в ємність мультиварки, додаємо рослинне масло, подрібнену цибулю, помідори без шкірки і сіль. Готуємо на парі. Потім кладемо начинку свіжу зелень і ретельно перемішуємо. Тушку промиваємо, натираємо сіллю, черевце набиваємо рисом і зашиваємо. Обмазуємо кролика з грибами домашнім майонезом , кладемо на деко і відправляємо в духовку години на 2.
Рулет з кролика з грибами
Інгредієнти:
Для глазурі:
Приготування
З тушки кролика дуже обережно вирізаємо всі кістки, розкладаємо м'ясо на плівку, відбиваємо його, солимо і перчимо. Гриби заздалегідь замочуємо на годину в теплій воді, потім віджимаємо, подрібнюємо і пасеруємо на рослинній маслечко. Печінку промиваємо, обробляємо і окремо обсмажуємо до напівготовності, після чого нарізаємо тонкими скибочками. Свинячу грудинку шаткуємо смужками.
Для начинки змішуємо гриби, печінку, солимо, додаємо яйце і перемішуємо. Розкладаємо на кролятину смужки свинини, зверху викладаємо рівномірним шаром грибну начинку і щільно скручуємо рулет. Потім перекладаємо його на деко, змащуємо глазур'ю і запікаємо рулет до готовності при 220 градусах.
Рекомендуємо добрі рецепти
Кролик з картоплею
М'ясо кролика при правильному приготуванні виходить дуже соковитим і дуже смачним. І сьогодні ми детально розповімо, як зробити кролика з картоплею.
Кролик в пиві
Любите готувати м'ясо кролика? Шукайте спосіб зробити смачне і низькокалорійне блюдо? Вважайте ви на правильному шляху. Кролик в пиві - і смачно, і
Кролик, тушкований у вершках
Кролик - це дієтичний і делікатесний продукт. Якщо вам набридли традиційні страви з м'яса, тоді пропонуємо вам приготувати кролика, тушкованого в
Печеня з кролика
Страви з кролика завжди виходять дуже смачними і в той же час дієтичними, чим приваблюють багатьох прихильників здорового харчування. Особливо вдало
Кролик в аерогрилі
М'ясо кролика дуже корисно людям всіх віків. З цієї причини готують його досить часто. Урізноманітнити звичні страви хочеться завжди, тому ми
Страви з кролика в мультиварці
Страви з кролика по праву вважаються дієтичними, а тому їсти їх можна всім членам сім'ї - навіть самим маленьким. З цієї причини ми вирішили