Печериці у вершковому соусі

Рецепт печериць у вершковому соусі
Інгредієнти:
Приготування
Давайте розберемося, як смачно і вишукано приготувати шампіньйони у вершковому соусі. Все досить просто, гриби промиваємо холодною водою, обсушуємо рушником і, якщо потрібно обробляємо. Потім перекладаємо їх у невелику мисочку і збризкуємо трохи лимонним соком.
Цибулю чистимо, подрібнюємо і пасеруємо на розігрітому маслечко. Замариновані грибочки рубаємо невеликими пластинками і додаємо до цибулі. Смажимо приблизно 3 хвилинки, вливаємо вершки, додаємо зелень петрушки і виливаємо від грибів лимонний сік. Все перемішуємо, накриваємо кришкою і тушкуємо близько 3 хвилин, не даючи страві закипіти. Готові печериці під вершковим соусом відразу ж подаємо до столу з вареною гречкою , рисом або локшиною.
Печериці у вершковому соусі з куркою
Інгредієнти:
Приготування
Печериці промиваємо, нарізаємо великими шматочками і обсмажуємо в сковороді на розігрітому вершковому маслечко близько 5 хвилин. Цим часом обробляємо поки курку, розділяємо її на невеликі шматочки і, коли гриби випустять сік, додаємо м'ясо в сковороду. Хвилин через 5 заливаємо все вершками, додаємо за смаком сіль і спеції, зменшуємо вогонь і тушкуємо страву ще 5 хвилин. Коли соус придбає потрібну консистенцію, акуратно знімаємо з вогню і подаємо на стіл з будь-яким гарніром, але краще всього з відвареною картоплею.
Печериці у вершковому соусі з макаронами
Інгредієнти:
Приготування
Отже, спочатку, щоб приготувати макарони, беремо каструлю, наливаємо в неї воду і ставимо на плиту. На іншу конфорку ставимо сковорідку, наливаємо в неї трохи рослинного масла і залишаємо нагріватися. Цим часом чистимо поки цибулька і подрібнюємо його. Потім відкриваємо банку з консервованими печерицями, зливаємо акуратно маринад і нарізаємо гриби скибочками. Якщо ви купили вже порізані гриби, то цього можна не робити.
Тепер беремо кілька зубчиків часничку, очищаємо їх від лушпиння і видавлюємо через прес. На розігріту сковорідку кидаємо спочатку подрібнену цибулю, пасеруємо його до зарум'янювання, а потім викладаємо печериці. Обсмажуємо овочі, помішуючи, до напівготовності.

Тим часом, в закипілої воді відварюємо макарони і як тільки вони опустяться все на дно, вимикаємо соус і залишаємо його доходити. Тепер викладаємо в тарілку макарошки і поливаємо їх зверху вершковим соусом. За бажанням посипаємо все порізаної свіжої зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти

Морські гребінці в вершковому соусі
М'ясо морських гребінців чудово ніжне, і має злегка солодкуватий приємний присмак. Ці морепродукти широко використовують в кулінарії. Крім цього їх

Мідії у вершковому соусі
Мідії у вершковому соусі - вишукана і смачна страва, яке неодмінно прикрасить будь-який святковий стіл. Його можна чудово зробити в домашніх умовах,

Тефтелі в вершковому соусі
Тефтелі - це дуже смачне блюдо улюблені багатьма. І їх подають з різними соусами. І в нашій статті ми поговоримо про тюхтельки у вершковому соусі.

Брокколі у вершковому соусі
Брокколі - одна з найбільш корисних різновидів капусти. А приготована у вершковому соусі вона просто тане у роті. Давайте розберемо кілька цікавих

Фетучіні з шинкою
Фетучіні - широко поширений і відомий вид італійської пасти довшої і ширшої форми. Особливо смачними макарони виходять з шинкою, грибами або сиром з

Різотто у вершковому соусі
Різотто - популярна страва італійської кухні, яку готують із спеціальних сортів рису. І сьогодні ми розповімо, як зробити різотто у вершковому соусі.