Мідії у вершковому соусі

Рецепт мідій у вершковому соусі
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Цибулини і часник чистимо від луски і дрібненько шаткуємо. Потім пасеруємо овочі у вершковому маслечко до м'якості. Петрушку обполіскуємо, стряхиваем і рубаємо. На сковороду викладаємо трохи петрушки, вливаємо вино, кидаємо чебрець і лавровий листочок. Доводимо все до кипіння. Мідії кладемо в киплячу воду, перемішуємо, закриваємо кришкою і варимо хвилин 10 поки не розкриються стулки. Після цього акуратно перелити бульйон в посуд з вином, додаємо сметану, вершки, доводимо до кипіння і знімаємо з вогню. Кидаємо залишилася петрушку і залишаємо остигати. Потім викладаємо мідії в тарілку і поливаємо вершково - часниковим соусом .
Мідії в вино-вершковому соусі
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Для приготування м'яса мідій у вершковому соусі морепродукти перебираємо, чистимо щіточкою і промиваємо. При цьому вибираємо тільки щільно закриті черепашки, а всі інші викидаємо. Потім викладаємо підготовлені мідії у велику миску і заливаємо вином. Ставимо на вогонь, накриваємо кришкою і варимо близько 4 хвилин. Потім обережно виймаємо за допомогою шумівки, а відвар збережіть. Посуд з мідіями закутуємо рушником, а бульйон проціджуємо через сито.
У сковороді нагріваємо вершкове масло. Чистимо цибулину, дрібно шаткуємо й обсмажуємо до прозорості. Далі кладемо каррі-пасту і додаємо трохи борошна. Все добре перемішуємо і тушкуємо на маленькому вогні рівно 1 хвилину. Після цього розбавляємо соус відваром з мідій, приправляємо перцем і готуємо ще 5 хвилин. Тепер поступово вливаємо вершки, перемішуємо і тушкуємо до загустіння маси. Потім розкладаємо приготовані раніше мідії на тарілки і поллємо приготованим соусом. Прикрашаємо блюдо подрібненої петрушечкою і подаємо на стіл.
Мідії в вершково-сирному соусі
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Мідії дістаємо з упаковки і викладаємо в невелику каструлю. Прогріваємо на слабкому вогні, доливаємо трохи води і варимо близько 5 хвилин. Не розкрилися мідії викидаємо, а решта роз'єднуємо, залишивши

Акуратно розкладаємо морепродукти в посуд для запікання і готуємо соус. Для цього у воду, де варилися мідії, вливаємо вершки, вбиваємо яєчний жовточок, солимо, перчимо, перемішуємо і уварюємо до густоти. Потім додаємо спеції, видавлюємо часник, додаємо тертий сир і, помішуючи, варимо ще 5 хвилин.
Після цього вливаємо біле вино і знімаємо з вогню. Даємо соусу трохи настоятися, а потім акуратно заливаємо їм мідії і посипаємо зверху дрібно натертим сиром. Відправляємо деко в духовку і чекаємо 20 хвилин. Ось і все, мідії, запечені у вершковому соусі, готові!
Рекомендуємо добрі рецепти

Як приготувати мідії?
Мідії - цінний дієтичний морепродукт, в якому містяться харчові білки і мікроелементи. В нашій сьогоднішній статті ми розберемо, як їх смачно і

Креветки в клярі - рецепт
Креветки в клярі - це чудова закуска з вишуканим смаком і ароматом чудово підійде для будь-якого святкового столу. Давайте детально розберемося, як

Мідії в часниковому соусі
Мідії в часниковому соусі - вишукане делікатесне блюдо, яке порадує вам пікантним смаком. Така страва неодмінно стане окрасою будь-якого святкового

Мідії по-корейськи
Мідії по-корейськи - це дивовижний пікантний салат з незвичайним смаком. У нашій статті ми зібрали кілька оригінальних варіантів створення цієї

Різотто з мідіями
Різотто - смачне блюдо італійської кухні, яку готують в глибокій сковороді з грубозернистого рису. А доповненням до нього можуть виступати м'ясо,

Різотто у вершковому соусі
Різотто - популярна страва італійської кухні, яку готують із спеціальних сортів рису. І сьогодні ми розповімо, як зробити різотто у вершковому соусі.