Тефтелі в вершковому соусі

Курячі тефтелі в вершковому соусі
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Отже, в курячий фарш кладемо очищені від лушпиння і дрібно нарізані цибулю і часник, розбиваємо сире яйце, солимо і перчимо масу за смаком. З отриманого фаршу робимо невеликі тюфтельки і обсмажуємо до золотавої скоринки на сковорідці з олією. Потім ставимо на слабенький вогонь каструльку, наливаємо вершки, кладемо туди щіпку солі і мускатного горіха. Доводимо все до кипіння і потім знімаємо з вогню.
Готові тефтелі заливаємо вершковим соусом, додаємо будь-які травички, накриваємо сковорідку кришкою і тушкуємо 20 хвилин на маленькому вогні. Таке блюдо ідеально підійде для будь-якого гарніру.
Рибні тефтелі в вершковому соусі
Інгредієнти:
Для тефтелькою:
Для соусу:
Приготування
Для приготування тефтелькою в вершково - сметанному соусі гарненько промиваємо рис, додаємо в каструлю з підсоленою гарячою водою і після закипання варимо при закритій кришці 15 хвилин на слабенькому вогні. Цим часом на сухій сковороді швиденько обсмажуємо кунжутне насіння, а потім перекладаємо їх на блюдце. На цій же сковороді підсмажити у невеликій кількості олії дрібно порізану очищену цибулину.
Рибу подрібнюємо у блендері змішуємо з остившім рисом, яйцем, цибулею, додаємо сіль, перець. З отриманого фаршу формуємо тефтелі, складаємо їх в пароварку і готуємо 30 хвилин.
Не втрачаючи часу дарма, робимо поки соус для тефтелькою . Для цього наливаємо в каструльку вершки, нагріваємо їх, додаємо сметану, тертий сир і доводимо до кипіння. В самому кінці кладемо сушений кріп і перемішуємо. Рибні тефтелі викладаємо на блюдо, поливаємо сирно - вершковим соусом, посипаємо підсмаженою кунжутом і подаємо до столу.
Тефтелі в вершково - грибному соусі
Інгредієнти:
Для тефтелькою:
Для соусу:
Приготування
Рис відварюємо в гарячій підсоленій воді, а потім охолоджуємо його і змішуємо з м'ясною масою. Далі додаємо майонез,

Тепер готуємо соус: на сухій сковорідці злегка обсмажуємо борошно і доводимо її до легкого рум'яного кольору. Вершки розбавляємо водою, після чого змішуємо з пережареної борошном. Цибуля гриби дрібно ріжемо і обсмажуємо на рослинному маслі. Виливаємо вершки з борошном, трохи додаємо сіль і перчимо. Тримаємо соус на слабкому вогні, до тих пір, поки він не загусне. Тепер виливаємо вершковий соус зверху на тефтелі і ставимо запікатися в духовку на 20 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти

Тефтелі в томатному соусі - рецепт
Тефтелі - це чудове блюдо, яке люблять і дорослі, і діти. Їх можна подавати з будь-яким гарніром - картоплею, рисом, гречкою, макарони. І сьогодні ми

Тефтелі з гречкою
Хто з нас не пробував смачні тюфтельки?! А якщо їх зробити не з рисом, а з гречкою, то вийде оригінально і корисно. А подати їх до столу можна з

Тефтелі з курячого фаршу
Повсякденне блюдо з курячого фаршу, зможе стати не тільки доповненням до гарніру на вечерю, але і послужити відмінним перекусом поза домом. Про

Курячі тефтелі
Тефтелі - улюблене багатьма страва з дитинства, яке обов'язково було в меню кожного дитячого садка. Ми поділимося з вами полегшеним рецептом

Тефтелі з яловичини
Тефтелі - це м'ясні кульки, протушкувалися з соусом, чудово підійдуть до будь-якого гарніру. Давайте розглянемо декілька простих рецептів створення

Тефтелі на сковороді
Тефтелі на сковороді з підливою виходять дуже соковитими і ароматними. Так, і подавати їх можна до будь-якого гарніру: картопляного пюре, гречку і т.