Тефтелі на сковороді
Тефтелі на сковороді з підливою, виходять досить смачними і ароматними. Таке блюдо ідеально поєднується з картопляним пюре і гречкою. Давайте дізнаємося з вами як посмажити тефтелі на сковороді.
Інгредієнти:
рис - 200 г;
цибулина - 2 шт.;
яйце - 1 шт.;
м'ясний фарш - 600 р.
Для підливи:
томатна паста 300 г;
морква - 1 шт.;
цибулина - 1 шт.;
вершкове масло - 100 г;
сіль, спеції - за смаком.
Приготування
Отже, спочатку готуємо фарш для тефтелькою. Його або готуємо самостійно з м'яса або птиці, або купуємо вже готову суміш. Не варто тільки купувати фарш дуже дрібного помелу, в іншому випадку тефтелі будуть при смаженні розповзатися і розвалюватися. Отже, до готового фаршу додаємо невелику цибулину, пропущену через м'ясорубку або дрібно посічену.
Рис ретельно промиваємо, кладемо в пиалку і заливаємо крутим окропом. Залишаємо крупу хвилин на 45 щоб вона трохи розбухла, а потім зливаємо воду і додаємо рис до фаршу. Потім видавлюємо в м'ясну масу кілька зубчиків часнику і все гарненько перемішуємо. В самому кінці розбиваємо у фарш сире куряче яйце.
Після приготування фаршу, переходимо до соусу для тефтелькою . Отже, беремо шматочок вершкового масла, обсмажуємо на ньому терту соломкою моркву, а також подрібнену цибулю. Після цього перемішуємо томатну пасту з водою і ставимо в глибокій сковороді на вогонь. Додаємо обжарку з овочів, спеції і зелень. Після цього, формуємо тюфтельки, змочуючи руки у воді. Обвалюємо їх у борошні і добре смажимо на розігрітій з олією сковорідці з обох сторін до тих пір, поки на них не з'явиться рум'яна кірочка.
У сковороду з соусом тефтелі перекладаємо тільки тоді, коли вони вже всі підсмажені і повністю готові. Тепер викладаємо їх в соус, накриваємо кришкою і тушкуємо 25 хвилин.
Рецепт тюфтельок з рисом на сковороді
Інгредієнти:
Для підливи:
Приготування
Отже, спочатку готуємо фарш для тефтелькою. Його або готуємо самостійно з м'яса або птиці, або купуємо вже готову суміш. Не варто тільки купувати фарш дуже дрібного помелу, в іншому випадку тефтелі будуть при смаженні розповзатися і розвалюватися. Отже, до готового фаршу додаємо невелику цибулину, пропущену через м'ясорубку або дрібно посічену.
Рис ретельно промиваємо, кладемо в пиалку і заливаємо крутим окропом. Залишаємо крупу хвилин на 45 щоб вона трохи розбухла, а потім зливаємо воду і додаємо рис до фаршу. Потім видавлюємо в м'ясну масу кілька зубчиків часнику і все гарненько перемішуємо. В самому кінці розбиваємо у фарш сире куряче яйце.
Після приготування фаршу, переходимо до соусу для тефтелькою . Отже, беремо шматочок вершкового масла, обсмажуємо на ньому терту соломкою моркву, а також подрібнену цибулю. Після цього перемішуємо томатну пасту з водою і ставимо в глибокій сковороді на вогонь. Додаємо обжарку з овочів, спеції і зелень. Після цього, формуємо тюфтельки, змочуючи руки у воді. Обвалюємо їх у борошні і добре смажимо на розігрітій з олією сковорідці з обох сторін до тих пір, поки на них не з'явиться рум'яна кірочка.
У сковороду з соусом тефтелі перекладаємо тільки тоді, коли вони вже всі підсмажені і повністю готові. Тепер викладаємо їх в соус, накриваємо кришкою і тушкуємо 25 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Тефтелі з гречкою
Хто з нас не пробував смачні тюфтельки?! А якщо їх зробити не з рисом, а з гречкою, то вийде оригінально і корисно. А подати їх до столу можна з
Тефтелі з капустою
Тефтелі - це смачні м'ясні кульки з соусом. Варіантів їх приготування досить багато, і у кожної господині неодмінно є свій. І сьогодні ми пропонуємо
Курячі тефтелі
Тефтелі - улюблене багатьма страва з дитинства, яке обов'язково було в меню кожного дитячого садка. Ми поділимося з вами полегшеним рецептом
Тефтелі в вершковому соусі
Тефтелі - це дуже смачне блюдо улюблені багатьма. І їх подають з різними соусами. І в нашій статті ми поговоримо про тюхтельки у вершковому соусі.
Тефтелі, як у дитячому садку
М'ясні страви - необхідна частина раціону дітей. Але не завжди маленькі гурмани погоджуються є те, що мама приготує, а ось садиковскую їжу наминали
Тефтелі в мультиварці
Тефтелі - відмінні м'ясне блюдо для вечері. Не хочете возитися з приготуванням цієї страви на сковороді? Не біда, адже можна приготувати тефтелі і в