Тефтелі з яловичини

Рецепт тюфтельок з яловичини з рисом
Додати тефтелі ситності і обсягу допоможе рис. Необхідність гарнір до такої страви відразу відпадає, а час, що йде на приготування вечері, скорочується.
Інгредієнти:
Приготування
Пару консервованих томатів розминаємо виделкою в пюре і змішати з яловичим фаршем, рисом, збитим яйцем, нарізаною ріпчастою цибулею і сіллю. З усього фаршу формуємо 16 однакових тефтелькою.
У невеликій мисці змішуємо залишилися томати з половиною склянки води і гірчицею. На рослинному маслі обсмажуємо тефтелі з рисом разом з зубчиком часнику до золотистого кольору. Виливаємо томатний соус до тефтелі і тушкуємо страву ще 20 хвилин.
Тефтелі з яловичини і свинини в духовці
Інгредієнти:
Для тефтелькою:
Для соусу:
Приготування
Ріпчасту цибулю нарізаємо і обсмажуємо на рослинному маслі близько 5-7 хвилин, потім додаємо часник і продовжуємо готування ще 1-2 хвилини. Прибираємо пасеровку з вогню і охолоджуємо.
У глибокій мисці змішуємо обидва види фаршу з яйцем, тертим «Пармезаном» і хлібної паніровкою. Додаємо до фаршу засмажену цибулю і часник, наливаємо трохи води і гарненько обминаємо масу,

Мокрими руками формуємо тефтелі і обсмажуємо їх на рослинній олії до рум'янцю.
Поки тефтелі смажаться, займемося соусом: обсмажуємо нарізану панчетту близько 4-5 хвилин, додаємо до неї ріпчасту цибулю, тримаємо на вогні ще 5-6 хвилин, додаємо часник. Томати бланшируем, пюрируем з допомогою блендера і відправляємо до смаженій цибулі і злегка охолонувшої панчетти. Упарюємо соус до загустіння і приправляємо за смаком. Викладаємо тефтелі в гарячий соус і тушкуємо хвилин 7-10 до повної готовності. Подаємо блюдо, прикрасивши порізаною петрушкою.
Рекомендуємо добрі рецепти

Тефтелі в томатному соусі - рецепт
Тефтелі - це чудове блюдо, яке люблять і дорослі, і діти. Їх можна подавати з будь-яким гарніром - картоплею, рисом, гречкою, макарони. І сьогодні ми

Тефтелі з гречкою
Хто з нас не пробував смачні тюфтельки?! А якщо їх зробити не з рисом, а з гречкою, то вийде оригінально і корисно. А подати їх до столу можна з

Тефтелі з капустою
Тефтелі - це смачні м'ясні кульки з соусом. Варіантів їх приготування досить багато, і у кожної господині неодмінно є свій. І сьогодні ми пропонуємо

Тефтелі в духовці - рецепт
Тефтелі - ситне, ніжне і неймовірно смачна страва. Приготувати їх дуже просто - знадобиться звичайний набір продуктів і бажання погодувати сім'ю

Тефтелі на сковороді
Тефтелі на сковороді з підливою виходять дуже соковитими і ароматними. Так, і подавати їх можна до будь-якого гарніру: картопляного пюре, гречку і т.

Тефтелі на пару
Парові тефтелі - це корисна дієтична страва, і до того ж смачне. Подавати їх можна з будь-яким гарніром. Готувати їх у пароварці досить просто, і ми