Тефтелі з курячого фаршу

Як звичайно, спочатку трохи інформації про те, як приготувати тефтелі з курячого фаршу:
Курячі тефтелі в вершковому соусі
Інгредієнти:
Приготування
В кашку перетворюємо батон і молоко. Відправляємо в неї рис, половину цибулини, яйце, курячий фарш, подрібнений часник, сіль, перець. Гарненько вимішуємо. Чим краще вимешан фарш, тим менше ймовірність того, що ваші тефтелі розваляться. Викочуємо з фаршу кульки, паніруємо в борошні і обсмажуємо. Ось ми і отримали курячі тефтелі з рисом. Залишилося приготувати соус.
До скворчащему в казані цибулі додаємо борошно, встигаючи розтирати грудочки, сметану і спеції. Розводимо вершками і водою. Злегка кип'ятимо, додаємо бульйон і тефтелі - нехай загусне на маленькому вогні. Такі курячі кульки в вершковому соусі - це справжній делікатес.
А зараз давайте навчимося урізноманітнити тефтелі соусами. І, навіть якщо заготовлені вами напівфабрикати тюфтельок будуть одні і ті ж, то ваші домашні будуть думати, що їдять абсолютно нові страви.
Курячі тефтелі в томатному соусі
Інгредієнти:
Приготування
Помідори, часник і спеції перетворюємо в однорідну масу. В ній і продовжуємо тушкувати наші тефтелі в сотейнику близько 15 хвилин.
Курячі тефтелі в грибному соусі
Інгредієнти:
Приготування
Жаримо грибочки з цибулею до золотистого кольору. Додаємо бульйон, варимо. Бачимо, що соус наполовину упарился, тоді вводимо в нього сметану і спеції. Закипіло? Вимикаємо.
До тефтелі в сотейнику виливаємо гриби, прикриваємо (можна фольгою) і випікаємо курячі тефтелі в духовці. Тефтелі з курячого м'яса не вимагають тривалої теплової обробки. Достатньо 30 хвилин.
Курячі тефтелі з сиром
Інгредієнти:

Приготування
Подрібнюємо сир. Робимо держаком ложки заглиблення в тефтельке, закладаємо туди сир і защипуємо. На дно сотейника вливаємо бульйон, туди ж відправляємо тефтелі, кожну поливаючи сумішшю з майонезу, гірчиці, кетчупу і спецій. Відправляємо запікатися на 15 хвилин при помірній температурі.
Накривайте стіл і обідайте з великим задоволенням.
Рекомендуємо добрі рецепти

Тефтелі з гречкою
Хто з нас не пробував смачні тюфтельки?! А якщо їх зробити не з рисом, а з гречкою, то вийде оригінально і корисно. А подати їх до столу можна з

Тефтелі з капустою
Тефтелі - це смачні м'ясні кульки з соусом. Варіантів їх приготування досить багато, і у кожної господині неодмінно є свій. І сьогодні ми пропонуємо

Курячі тефтелі
Тефтелі - улюблене багатьма страва з дитинства, яке обов'язково було в меню кожного дитячого садка. Ми поділимося з вами полегшеним рецептом

Тефтелі з яловичини
Тефтелі - це м'ясні кульки, протушкувалися з соусом, чудово підійдуть до будь-якого гарніру. Давайте розглянемо декілька простих рецептів створення

Тефтелі на сковороді
Тефтелі на сковороді з підливою виходять дуже соковитими і ароматними. Так, і подавати їх можна до будь-якого гарніру: картопляного пюре, гречку і т.

Тефтелі в пароварці
Тефтелі - це смачні м'ясні кульки. Їх можна готувати в духовці, в мультиварці, а також в пароварці. Ось про останній спосіб ми сьогодні і поговоримо.