Тефтелі в пароварці
Страви в пароварці виходять дуже ніжними і дієтичними, адже їх можна готувати без використання зайвого жиру. Зараз ми вам розповімо, як приготувати тефтелі в пароварці. Найчастіше для цього використовують нежирну яловичину або курку.
Інгредієнти:
яловичина - 400 г;
рис - 100 г;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Пропускаємо мясо через м'ясорубку, використовуючи не саму дрібну решітку. Рис заливаємо окропом і залишаємо хвилин на 15. Потім відкидаємо його на друшляк, щоб стекла зайва рідина, і додаємо до фаршу. Солимо, перчимо до смаку і добре все перемішуємо. Відправляємо отриману масу в холодильник хвилин на 15. Потім з фаршу формуємо тюфтельки невеликого розміру - близько 3 -4 см в діаметрі. Тим часом включаємо пароварку, щоб нагрілася вода. Викладаємо наші заготовки у форму пароварки, накриваємо кришкою і готуємо 40-45 хвилин.
Інгредієнти:
м'якоть яловичини - 05 кг;
морква - 100 г;
цибуля - 100 г;
рис - 1 /3 склянки;
сіль, чорний мелений перець - за смаком.
Приготування
Яловичину пропускаємо через м'ясорубку разом з цибулею. Моркву тремо на крупній тертці. Рис відварюємо до напівготовності, зайву воду зливаємо. З'єднуємо всі інгредієнти, сіль і перець додаємо за смаком і добре вимішуємо. З отриманої маси формуємо кульки діаметром 5-6 див. Викладаємо їх на деко пароварки і готуємо 50-60 хвилин. Ось і готові наші тефтелі з рисом !
Інгредієнти:
куряче філе - 400 г;
цибуля - 1 шт.;
яйця - 1 шт.;
сметана 15%-ной жирності - 1 ст. ложка;
сіль - за смаком.
Для соусу:
майонез - 50 г;
сметана - 50 г;
адигейський сир - 50 г;
зелень кропу, сіль - за смаком.
Приготування
Куряче філе разом з цибулею пропускаємо через м'ясорубку. В отриману суміш додаємо яйце і сіль по смаку, перемішуємо. Додаємо сметану і знову розмішуємо. Завдяки цьому тефтелі вийдуть більш соковитими. З отриманого фаршу формуємо невеличкі кульки і вкладаємо їх у місткість пароварки. Готуємо близько 30-40 хвилин.
Готуємо соус для тефтелькою : сир тремо на дрібній тертці, додаємо майонез, сметану, подрібнену зелень кропу і сіль за смаком, все це вимішуємо. Коли курячі тефтелі в пароварці будуть готові, поливаємо їх соусом і подаємо до столу.
Рецепт тюфтельок в пароварці
Інгредієнти:
Приготування
Пропускаємо мясо через м'ясорубку, використовуючи не саму дрібну решітку. Рис заливаємо окропом і залишаємо хвилин на 15. Потім відкидаємо його на друшляк, щоб стекла зайва рідина, і додаємо до фаршу. Солимо, перчимо до смаку і добре все перемішуємо. Відправляємо отриману масу в холодильник хвилин на 15. Потім з фаршу формуємо тюфтельки невеликого розміру - близько 3 -4 см в діаметрі. Тим часом включаємо пароварку, щоб нагрілася вода. Викладаємо наші заготовки у форму пароварки, накриваємо кришкою і готуємо 40-45 хвилин.
Тефтелі з рисом в пароварці
Інгредієнти:
Приготування
Яловичину пропускаємо через м'ясорубку разом з цибулею. Моркву тремо на крупній тертці. Рис відварюємо до напівготовності, зайву воду зливаємо. З'єднуємо всі інгредієнти, сіль і перець додаємо за смаком і добре вимішуємо. З отриманої маси формуємо кульки діаметром 5-6 див. Викладаємо їх на деко пароварки і готуємо 50-60 хвилин. Ось і готові наші тефтелі з рисом !
Курячі тефтелі в пароварці з сирним соусом
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Куряче філе разом з цибулею пропускаємо через м'ясорубку. В отриману суміш додаємо яйце і сіль по смаку, перемішуємо. Додаємо сметану і знову розмішуємо. Завдяки цьому тефтелі вийдуть більш соковитими. З отриманого фаршу формуємо невеличкі кульки і вкладаємо їх у місткість пароварки. Готуємо близько 30-40 хвилин.
Готуємо соус для тефтелькою : сир тремо на дрібній тертці, додаємо майонез, сметану, подрібнену зелень кропу і сіль за смаком, все це вимішуємо. Коли курячі тефтелі в пароварці будуть готові, поливаємо їх соусом і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Тефтелі в томатному соусі - рецепт
Тефтелі - це чудове блюдо, яке люблять і дорослі, і діти. Їх можна подавати з будь-яким гарніром - картоплею, рисом, гречкою, макарони. І сьогодні ми
Тефтелі з гречкою
Хто з нас не пробував смачні тюфтельки?! А якщо їх зробити не з рисом, а з гречкою, то вийде оригінально і корисно. А подати їх до столу можна з
Тефтелі з капустою
Тефтелі - це смачні м'ясні кульки з соусом. Варіантів їх приготування досить багато, і у кожної господині неодмінно є свій. І сьогодні ми пропонуємо
Тефтелі на сковороді
Тефтелі на сковороді з підливою виходять дуже соковитими і ароматними. Так, і подавати їх можна до будь-якого гарніру: картопляного пюре, гречку і т.
Тефтелі на пару
Парові тефтелі - це корисна дієтична страва, і до того ж смачне. Подавати їх можна з будь-яким гарніром. Готувати їх у пароварці досить просто, і ми
Сирне суфле в пароварці
Сирне суфле, приготована в пароварці, неодмінно порадує вас і ваших домочадців своїм ніжним смаком і чудовим зовнішнім виглядом. Давайте з вами