Сирне суфле в пароварці
Сирне суфле, зроблене в пароварці, неодмінно порадує вас і вашу родину своїм чудово ніжним смаком і дивовижно красивим зовнішнім виглядом. Продукти для виготовлення такого ласощі доступні будь-якій господині, а сам рецепт досить простий і не вимагає особливих кулінарних мистецтв. Особливо добре буде приготувати таку суфле на сніданок - і ситно, і смачно і незвично. Так що давайте не будемо втрачати часу дарма і дізнаємося з вами як приготувати суфле.
Інгредієнти:
сир - 250 г;
сметана - 2 ст. ложки;
манка - 2 ст. ложки;
яйце - 3 шт.;
цукор - за смаком;
кориця - для прикраси.
Приготування
Давайте розберемося, як приготувати сирне суфле в пароварці. Для початку відокремлюємо білки від жовтків, а потім змішуємо їх з сиром, сметаною манною крупою, цукром. Всі інгредієнти перемішуємо блендером. Яєчні білки збиваємо окремо до стійкої піни і акуратно перекладаємо в сирну масу . Викладаємо тісто у форму, зверху посипаємо корицею і ставимо суфле в пароварку. Після закінчення 30 хвилин сирне суфле готове до вживання.
Інгредієнти:
сир - 200 г;
цукор - 3 ст. ложки;
яйце - 1 шт.;
картопляний крохмаль - 3 ст. ложки;
чорна смородина, полуниця - за бажанням;
питний йогурт - 150 мл.
Приготування
Отже, в ємності кухонного комбайна з'єднуємо сир, йогурт, крохмаль, яйце і цукор. Подрібнюємо все до кремоподібного і абсолютно однорідного стану. Смородину і полуницю обвалюємо в картопляному крохмалі, висипаємо ягоди в масу і акуратно перемішуємо ложкою. Розкладаємо сирне тісто у формочки, змащені маслом, і поставити в пароварку на 30 хвилин. Готове сирне суфле подаємо зі сметаною або ягідним соусом.
Рецепт сирного суфле в пароварці
Інгредієнти:
Приготування
Давайте розберемося, як приготувати сирне суфле в пароварці. Для початку відокремлюємо білки від жовтків, а потім змішуємо їх з сиром, сметаною манною крупою, цукром. Всі інгредієнти перемішуємо блендером. Яєчні білки збиваємо окремо до стійкої піни і акуратно перекладаємо в сирну масу . Викладаємо тісто у форму, зверху посипаємо корицею і ставимо суфле в пароварку. Після закінчення 30 хвилин сирне суфле готове до вживання.
Сирне суфле з ягодами в пароварці
Інгредієнти:
Приготування
Отже, в ємності кухонного комбайна з'єднуємо сир, йогурт, крохмаль, яйце і цукор. Подрібнюємо все до кремоподібного і абсолютно однорідного стану. Смородину і полуницю обвалюємо в картопляному крохмалі, висипаємо ягоди в масу і акуратно перемішуємо ложкою. Розкладаємо сирне тісто у формочки, змащені маслом, і поставити в пароварку на 30 хвилин. Готове сирне суфле подаємо зі сметаною або ягідним соусом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Суфле куряче
Суфле куряче - це ніжне і повітряне блюдо, від якого в захваті буде не тільки дорослі, але і діти. І головне для її створення не потрібно особливих
Суфле з печінки в духовці
Ніжне і дієтичне суфле з печінки прекрасно підійде як для дорослого, так і дитячого харчування. Його можна приготувати на пару або в духовці.
Суфле в мікрохвильовці
Суфле - це швидке і смачне блюдо. Воно також може бути чудовим варіантом сніданку, особливо, якщо на готування вранці катастрофічно не вистачає часу.
М'ясне суфле в мультиварці
М'ясне суфле - це чудове доповнення до арсеналу закусок на святковому столі. Його приготувати не складе особливих труднощів, якщо у вас є
Сирне суфле
Якщо ви любите сирники, сирник і інші схожі десерти, то вам точно припаде до душі сирне суфле. Його можна готувати з желатином, додаючи фрукти,
Шоколадне суфле
З чого нам тільки не доводилося готувати суфле: з сиру, м'яса, овочів і фруктів, а ось до класичного - шоколадного - так справа і не дійшла. У цій