Шоколадне суфле

Як приготувати шоколадне суфле?
Інгредієнти:
Приготування
Вершкове масло і шоколад розтоплюємо на водяній бані. Яйця збиваємо з цукром, збивати їх не обов'язково, головне, щоб розчинився цукор. Додаємо до цієї масі борошно, какао, ванільний цукор, ретельно перемішуємо і з'єднуємо з масляно-шоколадною сумішшю. Розливаємо його по формочках і прибираємо приблизно на годину в морозилку. По закінченню цього часу розігріваємо духовку до 180 градусів і ставимо в неї наші формочки хвилин на 15.
Рецепт шоколадного суфле має свої особливості, точно слідуючи яким ви зможете отримати справжній повітряний десерт. Радимо не перетримувати суфле в духовці, всередині нього повинні залишитися хвилі гарячого шоколаду. Якщо ж суфле охололи, можна розігріти їх у мікрохвильовці, щоб отримати той самий гарячий десерт.
Як зробити шоколадне суфле в мікрохвильовці?
Інгредієнти:
Приготування
У глибокій мисці з'єднуємо какао, сіль, половину цукру і борошно, потім вливаємо молоко і перемішуємо до стану однорідної маси. Ставимо отриману суміш в мікрохвильовку на 6 хвилин на максимальну потужність, при цьому кожні 2 хвилини тісто потрібно перемішувати, після закінчення 6 хвилин додаємо вершкове масло. В окремому посуді збиваємо яєчні білки з лимонним соком і

У пошуках ніжних десертів не забудьте випробувати рецепти сирного суфле і фруктових мусів .
Рекомендуємо добрі рецепти

Сирне суфле в пароварці
Сирне суфле, приготована в пароварці, неодмінно порадує вас і ваших домочадців своїм ніжним смаком і чудовим зовнішнім виглядом. Давайте з вами

Суфле в мікрохвильовці
Суфле - це швидке і смачне блюдо. Воно також може бути чудовим варіантом сніданку, особливо, якщо на готування вранці катастрофічно не вистачає часу.

М'ясне суфле в мультиварці
М'ясне суфле - це чудове доповнення до арсеналу закусок на святковому столі. Його приготувати не складе особливих труднощів, якщо у вас є

Сирне суфле
Якщо ви любите сирники, сирник і інші схожі десерти, то вам точно припаде до душі сирне суфле. Його можна готувати з желатином, додаючи фрукти,

Бананове суфле
Бананове суфле - це ніжне і низькокалорійне блюдо, яке чудово завершить будь-яку трапезу або просто може бути самостійною стравою. Пропонуємо вам

Шоколадне парфе
Парфе - це популярна страва французької кухні, головним компонентом якого є збиті вершки. І сьогодні ми розповімо, як зробити дивовижне шоколадне