М'ясне суфле в мультиварці
М'ясне суфле може стати прекрасним перекусом, або навіть доповненням до арсеналу закусок на святковому столі. Готувати суфле можна з м'яса або субпродуктів, за допомогою духовки, або мультиварки. Рецептами для останнього способу готування ми з радістю ділимося в цій статті.
Інгредієнти:
курячий фарш - 600 г;
яйця - 2 шт.;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
вершки - 100 мл;
борошно - 1 ст. ложка;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Курячий фарш приправляємо, змішуємо з дрібно нарізаною ріпчастою цибулею і збиваємо в блендері до однорідного стану.
Жовтки збиваємо з вершками і борошном. Продовжуючи збивати фарш, тонкою цівкою вливаємо в нього жовткову суміш.
Окремо збиваємо білки з дрібкою солі до білих піків. Вводимо повітряну білкову масу до м'яса і акуратно перемішуємо.
Поміщаємо м'ясну основу в змащену маслом чашу, розрівнюємо і випікаємо суфле з фаршу мультиварці, попередньо обравши режим «Випічка» і знявши клапан.
Інгредієнти:
яловичий фарш - 400 г;
яйце - 1 шт.;
вершкове масло - 30 г;
борошно - 1 ст. ложка;
печериці - 100 г;
молоко - 1 ст.;
морква - 1 шт.;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Печериці, цибулю та моркву подрібнюємо і пасеруємо на вершковому маслі. У блендері збиваємо залишилися інгредієнти, додаємо до них пасерування і збиваємо ще раз. Готуємо суфле з яловичини в мультиварці на режимі «Випічка» до звукового сигналу.
Інгредієнти:
куряча печінка - 400 г;
яйця - 2 шт.;
вершки - 1/2 мультистакана;
борошно - 5 ст. ложок;
цибуля і морква - 1 шт.;
яблуко - 1 шт.;
розпушувач - 1 ч. ложка;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Яйця збиваємо в піну з сіллю і перцем.
З печінки, яблука, цибулі і моркви робимо фарш, який потім необхідно з'єднати зі збитим яйцем і вершками . В печінковий фарш підсипаємо 5 ложок просіяного борошна і трохи розпушувача. Все ще раз перемішуємо і виливаємо в змащену маслом чашу мультиварки. «Випікаємо» суфле 1 годину, залишаємо охолонути на пару хвилин, і подаємо до столу.
Суфле з печінки також можна приготувати у вигляді індивідуальних порцій, розлив масу перед готуванням з жароміцним формами.
Суфле з курки в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Курячий фарш приправляємо, змішуємо з дрібно нарізаною ріпчастою цибулею і збиваємо в блендері до однорідного стану.
Жовтки збиваємо з вершками і борошном. Продовжуючи збивати фарш, тонкою цівкою вливаємо в нього жовткову суміш.
Окремо збиваємо білки з дрібкою солі до білих піків. Вводимо повітряну білкову масу до м'яса і акуратно перемішуємо.
Поміщаємо м'ясну основу в змащену маслом чашу, розрівнюємо і випікаємо суфле з фаршу мультиварці, попередньо обравши режим «Випічка» і знявши клапан.
Рецепт м'ясного суфле в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Печериці, цибулю та моркву подрібнюємо і пасеруємо на вершковому маслі. У блендері збиваємо залишилися інгредієнти, додаємо до них пасерування і збиваємо ще раз. Готуємо суфле з яловичини в мультиварці на режимі «Випічка» до звукового сигналу.
Суфле з печінки в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Яйця збиваємо в піну з сіллю і перцем.
З печінки, яблука, цибулі і моркви робимо фарш, який потім необхідно з'єднати зі збитим яйцем і вершками . В печінковий фарш підсипаємо 5 ложок просіяного борошна і трохи розпушувача. Все ще раз перемішуємо і виливаємо в змащену маслом чашу мультиварки. «Випікаємо» суфле 1 годину, залишаємо охолонути на пару хвилин, і подаємо до столу.
Суфле з печінки також можна приготувати у вигляді індивідуальних порцій, розлив масу перед готуванням з жароміцним формами.
Рекомендуємо добрі рецепти
Суфле куряче
Суфле куряче - це ніжне і повітряне блюдо, від якого в захваті буде не тільки дорослі, але і діти. І головне для її створення не потрібно особливих
Суфле з печінки в духовці
Ніжне і дієтичне суфле з печінки прекрасно підійде як для дорослого, так і дитячого харчування. Його можна приготувати на пару або в духовці.
Суфле з яловичини
М'ясо дуже важливий продукт для правильно харчування та насичення організму корисними мікроелементами. Але якщо в силу різних причин ви не хочете
Сирне суфле в пароварці
Сирне суфле, приготована в пароварці, неодмінно порадує вас і ваших домочадців своїм ніжним смаком і чудовим зовнішнім виглядом. Давайте з вами
Суфле в мікрохвильовці
Суфле - це швидке і смачне блюдо. Воно також може бути чудовим варіантом сніданку, особливо, якщо на готування вранці катастрофічно не вистачає часу.
Бананове суфле
Бананове суфле - це ніжне і низькокалорійне блюдо, яке чудово завершить будь-яку трапезу або просто може бути самостійною стравою. Пропонуємо вам