Вернуться назад Распечатать

М'ясне суфле в мультиварці

М'ясне суфле в мультиварці
М'ясне суфле може стати прекрасним перекусом, або навіть доповненням до арсеналу закусок на святковому столі. Готувати суфле можна з м'яса або субпродуктів, за допомогою духовки, або мультиварки. Рецептами для останнього способу готування ми з радістю ділимося в цій статті.

Суфле з курки в мультиварці


Інгредієнти:

  • курячий фарш - 600 г;

  • яйця - 2 шт.;

  • цибуля ріпчаста - 1 шт.;

  • вершки - 100 мл;

  • борошно - 1 ст. ложка;

  • сіль, перець - за смаком.


  • Приготування
    Курячий фарш приправляємо, змішуємо з дрібно нарізаною ріпчастою цибулею і збиваємо в блендері до однорідного стану.
    Жовтки збиваємо з вершками і борошном. Продовжуючи збивати фарш, тонкою цівкою вливаємо в нього жовткову суміш.
    Окремо збиваємо білки з дрібкою солі до білих піків. Вводимо повітряну білкову масу до м'яса і акуратно перемішуємо.
    Поміщаємо м'ясну основу в змащену маслом чашу, розрівнюємо і випікаємо суфле з фаршу мультиварці, попередньо обравши режим «Випічка» і знявши клапан.

    Рецепт м'ясного суфле в мультиварці


    Інгредієнти:

  • яловичий фарш - 400 г;

  • яйце - 1 шт.;

  • вершкове масло - 30 г;

  • борошно - 1 ст. ложка;

  • печериці - 100 г;

  • молоко - 1 ст.;

  • морква - 1 шт.;

  • цибуля ріпчаста - 1 шт.;

  • сіль, перець - за смаком.


  • Приготування
    Печериці, цибулю та моркву подрібнюємо і пасеруємо на вершковому маслі. У блендері збиваємо залишилися інгредієнти, додаємо до них пасерування і збиваємо ще раз. Готуємо суфле з яловичини в мультиварці на режимі «Випічка» до звукового сигналу.

    Суфле з печінки в мультиварці


    Інгредієнти:

  • куряча печінка - 400 г;

  • яйця - 2 шт.;

  • вершки - 1/2 мультистакана;

  • борошно - 5 ст. ложок;

  • цибуля і морква - 1 шт.;

  • яблуко - 1 шт.;

  • М'ясне суфле в мультиварці

  • розпушувач - 1 ч. ложка;

  • сіль, перець - за смаком.


  • Приготування
    Яйця збиваємо в піну з сіллю і перцем.
    З печінки, яблука, цибулі і моркви робимо фарш, який потім необхідно з'єднати зі збитим яйцем і вершками . В печінковий фарш підсипаємо 5 ложок просіяного борошна і трохи розпушувача. Все ще раз перемішуємо і виливаємо в змащену маслом чашу мультиварки. «Випікаємо» суфле 1 годину, залишаємо охолонути на пару хвилин, і подаємо до столу.
    Суфле з печінки також можна приготувати у вигляді індивідуальних порцій, розлив масу перед готуванням з жароміцним формами.