Суфле з печінки в духовці
Дієтичне і ніжне печінкове суфле чудово підходить як для дорослого, так і для дитячого харчування. Суфле можна готувати двома способами: в духовці, або на пару, сьогодні ми поговоримо про перший.
Інгредієнти:
томати - 200 г;
оливкова олія - 2 ст. ложки;
чебрець - 1 гілочка;
лавровий лист - 1 шт.;
селера - 1 стебло;
цукор - 1 ч. ложка;
куряча печінка - 400 г;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
молоко - 2 ст.;
яйця - 4 шт.;
хлібний м'якуш - 2 ст.;
сіль, перець.
Приготування
Помідори очищаємо, нарізаємо і кладемо в сотейник з маслом, чебрецем, лавровим листом і нарізаним селерою. Додаємо цукор і варимо соус до загусання, приправивши сіллю і перцем.
Ріпчасту цибулю крупно нарізаємо і опускаємо в молоко, доводимо молоко до кипіння, дістаємо цибулину і подрібнюємо. Хлібний м'якуш заливаємо 2 склянками молока, залишки не впитавшейся рідини зливаємо. Змішуємо подрібнену печінку з цибулею та хлібом, приправляємо сіллю і перцем. Яєчні білки збиваємо в піну і змішати з фаршем для суфле. Виливаємо суфле куряче у змащену маслом форму і випікаємо 40-45 хвилин при 180 градусах. Подаємо готову страву з томатним соусом.
Інгредієнти:
яловича печінка - 500 г;
яйця - 2 шт.;
борошно - 25-3 ст. ложки;
морква - 1 шт.;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
вершки - 100 мл;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Печінка очистити від плівок і проток, вимочуємо у вершках 1-2 години і подрібнюємо за допомогою м'ясорубки або блендера. Моркву натираємо на дрібній тертці, цибулю також максимально подрібнюємо, припускаємо овочеву суміш до м'якості, буквально 2-3 хвилини і змішуємо з печінковим фаршем. Додаємо в суміш збите в піну з сіллю і перцем, яйце, трохи борошна для зв'язки і розкладаємо по порційних формочках, змазаним олією. Випікаємо суфле з печінки у духовці при 180 градусах 40-45 хвилин.
Суфле з курячої печінки
Інгредієнти:
Приготування
Помідори очищаємо, нарізаємо і кладемо в сотейник з маслом, чебрецем, лавровим листом і нарізаним селерою. Додаємо цукор і варимо соус до загусання, приправивши сіллю і перцем.
Ріпчасту цибулю крупно нарізаємо і опускаємо в молоко, доводимо молоко до кипіння, дістаємо цибулину і подрібнюємо. Хлібний м'якуш заливаємо 2 склянками молока, залишки не впитавшейся рідини зливаємо. Змішуємо подрібнену печінку з цибулею та хлібом, приправляємо сіллю і перцем. Яєчні білки збиваємо в піну і змішати з фаршем для суфле. Виливаємо суфле куряче у змащену маслом форму і випікаємо 40-45 хвилин при 180 градусах. Подаємо готову страву з томатним соусом.
Печінковий суфле в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Печінка очистити від плівок і проток, вимочуємо у вершках 1-2 години і подрібнюємо за допомогою м'ясорубки або блендера. Моркву натираємо на дрібній тертці, цибулю також максимально подрібнюємо, припускаємо овочеву суміш до м'якості, буквально 2-3 хвилини і змішуємо з печінковим фаршем. Додаємо в суміш збите в піну з сіллю і перцем, яйце, трохи борошна для зв'язки і розкладаємо по порційних формочках, змазаним олією. Випікаємо суфле з печінки у духовці при 180 градусах 40-45 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Суфле куряче
Суфле куряче - це ніжне і повітряне блюдо, від якого в захваті буде не тільки дорослі, але і діти. І головне для її створення не потрібно особливих
Печінка в духовці - рецепт
Печінка - це дуже корисний і смачний субпродукт. Її використовують у створенні багатьох страв. І сьогодні ми розберемося, як її приготувати в
Суфле з печінки
Обридлі печінкові паштети з лишком можна замінити більш ніжними і соковитими суфле. Ресторанну страву з курячої, або яловичої печінки легко
М'ясне суфле для дітей
М'ясо - джерело білка, необхідного для здоров'я і повноцінного розвитку дитини. Але як приготувати його дитині, який ще погано вміє жувати і кусати і
Сирне суфле в пароварці
Сирне суфле, приготована в пароварці, неодмінно порадує вас і ваших домочадців своїм ніжним смаком і чудовим зовнішнім виглядом. Давайте з вами
М'ясне суфле в мультиварці
М'ясне суфле - це чудове доповнення до арсеналу закусок на святковому столі. Його приготувати не складе особливих труднощів, якщо у вас є