Суфле з печінки
Печінка - продукт дуже потрібний і корисний. У ній багато білка, міді, заліза, причому, в формі, яка легко засвоюється організмом. Крім того, в цьому продукті досить велика кількість вітаміну А, який потрібен для нормальної роботи мозку, гарного зору, а також красивої шкіри, нігтів і волосся. І якщо ви не знаєте як ще можна смачно приготувати печінку , то в цій статті ми вам розповімо, рецепти суфле з печінки.
Інгредієнти:
куряча печінка - 05 кг;
яйця - 2 шт.;
вершки - 100 мл;
морква - 1 шт.;
цибуля - 1 шт.;
мука - 4 ст. ложки;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Печінка миємо, обсушуємо і пропускаємо через м'ясорубку разом з цибулею і морквою. Яйця збиваємо. З'єднуємо всі компоненти, додаємо сіль і перець за смаком, а також борошно, все добре перемішуємо. У результаті повинна вийти маса нагадує консистенцію тесту на оладки. Форму для запікання змащуємо маслом і виливаємо в неї тісто. Випікаємо при 180 градусах близько 45 хвилин. Готовність перевіряємо зубочисткою, якщо вона суха, значить, суфле з курячої печінки готово.
Інгредієнти:
печінка - 400 г;
молоко - 80 мл;
яйця - 2 шт.;
цибуля - 4 шт.;
борошно - 5 ст. ложок;
розпушувач для тіста - 2 ч. ложки;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Печінку промиваємо під проточною водою, очистити від прожилок і разом з цибулею пропускаємо через м'ясорубку або перетираємо в блендері. В отриману масу додаємо борошно, яйця, розпушувач для тіста, сіль і перець, все добре перемішуємо. Печінкова маса повинна бути консистенції негустий сметани. Змащуємо чашу мультиварки рослинним маслом і виливаємо в неї наше тісто. Включаємо програму «Випічка», час приготування 40 хвилин. Після звукового сигналу, коли мультиварка вимкнулася, суфле не виймаємо, а даємо йому настоятися 10 хвилин. Після цього дуже акуратно виймаємо продукт.
Готове суфле потрібно остудити, а після різати його на шматочки. Таке блюдо однаково смачно і в гарячому, і в холодному вигляді.
Інгредієнти:
печінка - 300 г;
сир - 200 г;
цибуля - 2 шт.;
яйця - 2 шт.;
манка - 2 ст. ложки;
молоко - 3 ст. ложки;
йогурт - 1 ст. ложка;
сіль - за смаком.
Приготування
Печінку промиваємо і чистимо від плівок, тушкуємо на сковорідці з додаванням невеликої кількості води на середньому вогні близько 10 хвилин. Тим часом твердий сир тремо на тертці і додаємо в нього яйце, отриману масу перемішуємо, всипаємо в неї половину порції манки і ще раз вимішуємо. Цибулю нарізаємо півкільцями, відправляємо його до печінки і протушиваем все разом ще хвилин 5 після чого вливаємо молоко і тушкуємо ще 5 хвилин.
В печінку вбиваємо яйце і перетираємо все з допомогою блендера, додаємо решту манну крупу і добре вимішуємо. У форму для випічки продукти укладаємо шарами: половина печінки, сирна маса і знову частина печінки. Верх змащуємо йогуртом і відправляємо в духовку з температурою близько 180 градусів хвилин на 15.
Інгредієнти:
яловича печінка - 05 кг;
цибуля - 1 шт.;
батон - 2 шматочки;
вершкове масло - 20 г;
молоко - 100 мл;
сіль - за смаком.
Приготування
Печінка добре промиваємо, розрізаємо на кілька шматочків і відварюємо практично до готовності. Потім виймаємо її, змиваємо піну, якщо вона залишилася на шматочках, даємо трохи охолонути. Батон вимочуємо в молоці, цибулю чистимо і пропускаємо через м'ясорубку разом з печінкою і віджатим від молока батоном, додаємо сіль, вимішуємо. Якщо маса вийшла занадто сухий, можете додати трохи молока і вершкового масла. Змащуємо форму для випічки маслом і викладаємо в них підготовлену масу. Відправляємо суфле в духовку і готуємо при температурі 200 градусів близько 20 хвилин, поки верх не зарум'яниться. Коли суфле з яловичої печінки буде готове, верх змащуємо шматочком вершкового масла.
Готове суфле володіє відмінним смаком як в окремому вигляді, так і в якості начинки для вареників, пирогів і пиріжки з печінкою .
Суфле з курячої печінки - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Печінка миємо, обсушуємо і пропускаємо через м'ясорубку разом з цибулею і морквою. Яйця збиваємо. З'єднуємо всі компоненти, додаємо сіль і перець за смаком, а також борошно, все добре перемішуємо. У результаті повинна вийти маса нагадує консистенцію тесту на оладки. Форму для запікання змащуємо маслом і виливаємо в неї тісто. Випікаємо при 180 градусах близько 45 хвилин. Готовність перевіряємо зубочисткою, якщо вона суха, значить, суфле з курячої печінки готово.
Суфле з печінки в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Печінку промиваємо під проточною водою, очистити від прожилок і разом з цибулею пропускаємо через м'ясорубку або перетираємо в блендері. В отриману масу додаємо борошно, яйця, розпушувач для тіста, сіль і перець, все добре перемішуємо. Печінкова маса повинна бути консистенції негустий сметани. Змащуємо чашу мультиварки рослинним маслом і виливаємо в неї наше тісто. Включаємо програму «Випічка», час приготування 40 хвилин. Після звукового сигналу, коли мультиварка вимкнулася, суфле не виймаємо, а даємо йому настоятися 10 хвилин. Після цього дуже акуратно виймаємо продукт.
Готове суфле потрібно остудити, а після різати його на шматочки. Таке блюдо однаково смачно і в гарячому, і в холодному вигляді.
Рецепт суфле з печінки з сиром
Інгредієнти:
Приготування
Печінку промиваємо і чистимо від плівок, тушкуємо на сковорідці з додаванням невеликої кількості води на середньому вогні близько 10 хвилин. Тим часом твердий сир тремо на тертці і додаємо в нього яйце, отриману масу перемішуємо, всипаємо в неї половину порції манки і ще раз вимішуємо. Цибулю нарізаємо півкільцями, відправляємо його до печінки і протушиваем все разом ще хвилин 5 після чого вливаємо молоко і тушкуємо ще 5 хвилин.
В печінку вбиваємо яйце і перетираємо все з допомогою блендера, додаємо решту манну крупу і добре вимішуємо. У форму для випічки продукти укладаємо шарами: половина печінки, сирна маса і знову частина печінки. Верх змащуємо йогуртом і відправляємо в духовку з температурою близько 180 градусів хвилин на 15.
Суфле з яловичої печінки в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Печінка добре промиваємо, розрізаємо на кілька шматочків і відварюємо практично до готовності. Потім виймаємо її, змиваємо піну, якщо вона залишилася на шматочках, даємо трохи охолонути. Батон вимочуємо в молоці, цибулю чистимо і пропускаємо через м'ясорубку разом з печінкою і віджатим від молока батоном, додаємо сіль, вимішуємо. Якщо маса вийшла занадто сухий, можете додати трохи молока і вершкового масла. Змащуємо форму для випічки маслом і викладаємо в них підготовлену масу. Відправляємо суфле в духовку і готуємо при температурі 200 градусів близько 20 хвилин, поки верх не зарум'яниться. Коли суфле з яловичої печінки буде готове, верх змащуємо шматочком вершкового масла.
Готове суфле володіє відмінним смаком як в окремому вигляді, так і в якості начинки для вареників, пирогів і пиріжки з печінкою .
Рекомендуємо добрі рецепти
Запіканка з печінки
Всі ми знайомі з сирною запіканкою, а також з манної крупи. Але сьогодні ми з вами поговоримо про смачною та корисною запіканці з печінки з
Суфле куряче
Суфле куряче - це ніжне і повітряне блюдо, від якого в захваті буде не тільки дорослі, але і діти. І головне для її створення не потрібно особливих
Суфле з печінки в духовці
Ніжне і дієтичне суфле з печінки прекрасно підійде як для дорослого, так і дитячого харчування. Його можна приготувати на пару або в духовці.
Печінка в духовці - рецепт
Печінка - це дуже корисний і смачний субпродукт. Її використовують у створенні багатьох страв. І сьогодні ми розберемося, як її приготувати в
Начинка з печінки
Печінка - надзвичайно корисний продукт для нашого харчування. З неї можна зробити безліч цікавих і смачних страв. І сьогодні ми розповімо, як
М'ясне суфле в мультиварці
М'ясне суфле - це чудове доповнення до арсеналу закусок на святковому столі. Його приготувати не складе особливих труднощів, якщо у вас є