Суфле з печінки

Суфле з курячої печінки - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Печінка миємо, обсушуємо і пропускаємо через м'ясорубку разом з цибулею і морквою. Яйця збиваємо. З'єднуємо всі компоненти, додаємо сіль і перець за смаком, а також борошно, все добре перемішуємо. У результаті повинна вийти маса нагадує консистенцію тесту на оладки. Форму для запікання змащуємо маслом і виливаємо в неї тісто. Випікаємо при 180 градусах близько 45 хвилин. Готовність перевіряємо зубочисткою, якщо вона суха, значить, суфле з курячої печінки готово.
Суфле з печінки в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Печінку промиваємо під проточною водою, очистити від прожилок і разом з цибулею пропускаємо через м'ясорубку або перетираємо в блендері. В отриману масу додаємо борошно, яйця, розпушувач для тіста, сіль і перець, все добре перемішуємо. Печінкова маса повинна бути консистенції негустий сметани. Змащуємо чашу мультиварки рослинним маслом і виливаємо в неї наше тісто. Включаємо програму «Випічка», час приготування 40 хвилин. Після звукового сигналу, коли мультиварка вимкнулася, суфле не виймаємо, а даємо йому настоятися 10 хвилин. Після цього дуже акуратно виймаємо продукт.
Готове суфле потрібно остудити, а після різати його на шматочки. Таке блюдо однаково смачно і в гарячому, і в холодному вигляді.
Рецепт суфле з печінки з сиром
Інгредієнти:
Приготування
Печінку промиваємо і чистимо від плівок, тушкуємо на сковорідці з додаванням невеликої кількості води на середньому вогні близько 10 хвилин. Тим часом твердий сир тремо на тертці і додаємо в нього яйце, отриману масу перемішуємо, всипаємо в неї половину порції манки і ще раз вимішуємо. Цибулю нарізаємо півкільцями, відправляємо його до печінки і протушиваем все разом ще хвилин 5 після чого вливаємо молоко і тушкуємо ще 5 хвилин.
В печінку вбиваємо яйце і перетираємо все з допомогою блендера, додаємо решту манну крупу і добре вимішуємо. У форму для випічки продукти укладаємо шарами: половина печінки, сирна маса і знову частина печінки. Верх змащуємо йогуртом і відправляємо в духовку з температурою близько 180 градусів хвилин на 15.
Суфле з яловичої печінки в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Печінка добре промиваємо, розрізаємо на кілька шматочків і відварюємо практично до готовності. Потім виймаємо її, змиваємо піну, якщо вона залишилася на шматочках, даємо трохи охолонути. Батон вимочуємо в молоці, цибулю чистимо і пропускаємо через

Готове суфле володіє відмінним смаком як в окремому вигляді, так і в якості начинки для вареників, пирогів і пиріжки з печінкою .
Рекомендуємо добрі рецепти

Запіканка з печінки
Всі ми знайомі з сирною запіканкою, а також з манної крупи. Але сьогодні ми з вами поговоримо про смачною та корисною запіканці з печінки з

Суфле куряче
Суфле куряче - це ніжне і повітряне блюдо, від якого в захваті буде не тільки дорослі, але і діти. І головне для її створення не потрібно особливих

Суфле з печінки в духовці
Ніжне і дієтичне суфле з печінки прекрасно підійде як для дорослого, так і дитячого харчування. Його можна приготувати на пару або в духовці.

Печінка в духовці - рецепт
Печінка - це дуже корисний і смачний субпродукт. Її використовують у створенні багатьох страв. І сьогодні ми розберемося, як її приготувати в

Начинка з печінки
Печінка - надзвичайно корисний продукт для нашого харчування. З неї можна зробити безліч цікавих і смачних страв. І сьогодні ми розповімо, як

М'ясне суфле в мультиварці
М'ясне суфле - це чудове доповнення до арсеналу закусок на святковому столі. Його приготувати не складе особливих труднощів, якщо у вас є