Сирне суфле, зроблене в пароварці, неодмінно порадує вас і вашу родину своїм чудово ніжним смаком і дивовижно красивим зовнішнім виглядом. Продукти для виготовлення такого ласощі доступні будь-якій господині, а сам рецепт досить простий і не вимагає особливих кулінарних мистецтв. Особливо добре буде приготувати таку суфле на сніданок - і ситно, і смачно і незвично. Так що давайте не будемо втрачати часу дарма і дізнаємося з вами як приготувати суфле.
Рецепт сирного суфле в пароварці
Інгредієнти: сир - 250 г; сметана - 2 ст. ложки; манка - 2 ст. ложки; яйце - 3 шт.; цукор - за смаком; кориця - для прикраси. Приготування Давайте розберемося, як приготувати сирне суфле в пароварці. Для початку відокремлюємо білки від жовтків, а потім змішуємо їх з сиром, сметаною манною крупою, цукром. Всі інгредієнти перемішуємо блендером. Яєчні білки збиваємо окремо до стійкої піни і акуратно перекладаємо в сирну масу . Викладаємо тісто у форму, зверху посипаємо корицею і ставимо суфле в пароварку. Після закінчення 30 хвилин сирне суфле готове до вживання.
Сирне суфле з ягодами в пароварці
Інгредієнти: сир - 200 г; цукор - 3 ст. ложки; яйце - 1 шт.; картопляний крохмаль - 3 ст. ложки; чорна смородина, полуниця - за бажанням; питний йогурт - 150 мл. Приготування Отже, в ємності кухонного комбайна з'єднуємо сир, йогурт, крохмаль, яйце і цукор. Подрібнюємо все до кремоподібного і абсолютно однорідного стану. Смородину і полуницю обвалюємо в картопляному крохмалі, висипаємо ягоди в масу і акуратно перемішуємо ложкою. Розкладаємо сирне тісто у формочки, змащені маслом, і поставити в пароварку на 30 хвилин. Готове сирне суфле подаємо зі сметаною або ягідним соусом.