Фетучіні з шинкою
Фетучіні - широко поширений і відомий вид італійської пасти довшої і ширшої форми. Як і при приготуванні будь-яких макаронних виробів, найважливіше, що буде до неї подано. Особливо смачними фетучіні виходять з шинкою, грибами або сиром зі вершковим соусом .
Інгредієнти:
шинка - 200 г;
фетучіні - 300 г;
часник - 1 зубчик;
розмарин - 10 г;
цибулина - 1 шт.;
масло рослинне - 30 мл;
бульйон - 30 мл;
вершки - 120 мл;
спеції.
Приготування
Шинку нарізаємо тонкою соломкою. Часник чистимо і разом з цибулею дрібно шаткуємо кубиками. Потім все обсмажуємо на розігрітій з рослинним маслом сковороді до готовності. Далі акуратно вливаємо бульйон, чекаємо, поки він весь випарується, додаємо вершки. Фетучіні відварюємо окремо, солимо, перчимо до смаку, заправляємо приготованим соусом і подаємо страву на стіл.
Інгредієнти:
фетучіні - 250 г;
печериці - 200 г;
шинка - 200 г;
вершки - 250 мл;
сир «Пармезан» - 50 р;
оливкова олія;
спеції.
Приготування
Шинку нарізаємо тонкими скибочками. Гриби обробляємо, тонко шаткуємо. Фетучіні відварюємо до напівготовності, потім воду обережно зливаємо. Гриби підсмажити на оливковій маслечко до випаровування всієї рідини. Потім додаємо до них шинку і злегка обсмажуємо. Далі вливаємо в сковороду вершки, підсолюємо, доводимо до кипіння і як тільки з'являться бульбашки, викладаємо фетучіні. Посипаємо пасту з шинкою спеціями, італійськими травами і перемішуємо. При подачі на стіл посипаємо все тертим сиром.
Інгредієнти:
плоска локшина фетучіні - 400 г;
оливкова олія - 2 ст. ложки;
білі гриби - 400 р;
шинка - 300 г;
сметана - 300 мл;
цибулина - 1 шт.;
сіль, спеції.
Для вершкового соусу:
вершки - 300 мл;
масло вершкове - 50 г;
сир - 300 р.
Приготування
Отже, беремо велику каструлю, кип'ятимо в ній воду, підсолюємо трохи і акуратно опускаємо в неї нашу пасту, періодично помішуючи. Готові фетучіні відкидаємо на друшляк і залишаємо стікати, не промиваючи вироби. Гриби, шинку і цибулю подрібнюємо і підсмажити до напівготовності на розігрітому рослинному маслечко до напівготовності. Потім виливаємо в цю масу сметану і тушкуємо все хвилини 3. В окремому посуді змішуємо масло з вершками, доводимо на слабенькому вогні до кипіння, додаємо спеції і тертий сир. Соус ретельно перемішуємо до тих пір, поки сир повністю не розплавиться. Тепер розкладаємо фетучіні по тарілках, зверху викладаємо гриби з шинкою і рясно поливаємо сирним соусом.
Рецепт пасти "фетучіні" з шинкою
Інгредієнти:
Приготування
Шинку нарізаємо тонкою соломкою. Часник чистимо і разом з цибулею дрібно шаткуємо кубиками. Потім все обсмажуємо на розігрітій з рослинним маслом сковороді до готовності. Далі акуратно вливаємо бульйон, чекаємо, поки він весь випарується, додаємо вершки. Фетучіні відварюємо окремо, солимо, перчимо до смаку, заправляємо приготованим соусом і подаємо страву на стіл.
Рецепт фетучіні з шинкою
Інгредієнти:
Приготування
Шинку нарізаємо тонкими скибочками. Гриби обробляємо, тонко шаткуємо. Фетучіні відварюємо до напівготовності, потім воду обережно зливаємо. Гриби підсмажити на оливковій маслечко до випаровування всієї рідини. Потім додаємо до них шинку і злегка обсмажуємо. Далі вливаємо в сковороду вершки, підсолюємо, доводимо до кипіння і як тільки з'являться бульбашки, викладаємо фетучіні. Посипаємо пасту з шинкою спеціями, італійськими травами і перемішуємо. При подачі на стіл посипаємо все тертим сиром.
Фетучіні з шинкою в вершковому соусі
Інгредієнти:
Приготування
Отже, беремо велику каструлю, кип'ятимо в ній воду, підсолюємо трохи і акуратно опускаємо в неї нашу пасту, періодично помішуючи. Готові фетучіні відкидаємо на друшляк і залишаємо стікати, не промиваючи вироби. Гриби, шинку і цибулю подрібнюємо і підсмажити до напівготовності на розігрітому рослинному маслечко до напівготовності. Потім виливаємо в цю масу сметану і тушкуємо все хвилини 3. В окремому посуді змішуємо масло з вершками, доводимо на слабенькому вогні до кипіння, додаємо спеції і тертий сир. Соус ретельно перемішуємо до тих пір, поки сир повністю не розплавиться. Тепер розкладаємо фетучіні по тарілках, зверху викладаємо гриби з шинкою і рясно поливаємо сирним соусом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з макаронами і шинкою
Салат з макаронами і шинкою - це ситна закуска, яка цілком здатна замінити обід. Приготувати таку страву не складе особливої праці. Давайте
Спагетті з шинкою
Спагетті з шинкою можна сміливо назвати класичним блюдом. Його популярність велика, а тому ми розповімо вам, як приготувати це смачне і ароматне
Макарони з шинкою
Макарони з шинкою - це відмінний варіант ланчу або вечері. І головне приготувати таку страву досить легко і просто. Пропонуємо вам оригінальний
Паста з сьомгою
Варіантів приготування італійської пасти дуже багато. Її можна робити з м'ясом, грибами, овочами і рибою. І сьогодні ми розповімо, як її смачно і
Омлет з шинкою
Омлет з шинкою - прекрасне блюдо, дивовижно підходить до будь-якого сніданку, полуденка, а також розвантажувального вечері. Пропонуємо вашій увазі
Шоколадна панакота
Панакота - популярний у всьому світі італійський десерт. Урізноманітнити його смак можна додаванням ягід, горіхів, барвників. І сьогодні ми