Салат з макаронами і шинкою
Ситний салат з пастою і шинкою може стати не просто закускою, а повноцінним ситним блюдом на вашому столі. Таку страву зручно брати з собою на роботу, та й, до всього іншого, воно легко готується і може зберігатися протягом 2-3 днів.
Інгредієнти:
сир рікотта - 180 г;
молоко - 125 мл;
зернова гірчиця - 45 мл;
зелена цибуля - 60 мл;
сіль, перець - за смаком;
паста - 6 ст.;
морква - 300 г;
селера - 2 стебла;
суцвіття брокколі - 350 г;
шинка - 250 р.
Приготування
Ставимо варитися пасту до стану al dente". Тим часом готуємо салатну заправку, перетираючи сир рікотта з молоком, гірчицею , сіллю і перцем. Готову заправку доповнюємо нарізаною зеленою цибулею.
Суцвіття брокколі відварюємо на пару, шинку нарізаємо кубиками, а моркву натираємо на тертці. Стебла селери нарізаємо невеликими шматочками упоперек. Змішуємо всі інгредієнти з остиглої пастою і заправляємо салат з макаронами, шинкою, сиром готовим соусом.
Інгредієнти:
відварна паста - 4 ст.;
зелений горошок - 2 ст.;
шинка - 250 г;
болгарський перець - 2 шт.;
твердий сир - 200 г;
майонез - 3/4 ст.;
зелена цибуля;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Відварюємо зелений горошок. Болгарський перець нарізаємо кубиками. Аналогічним чином ріжемо і шинку. Змішуємо всі підготовлені інгредієнти з відвареної пастою і тертим сиром. Заправляємо салат майонезом, приправляємо сіллю і перцем. Перед подачею страву посипаємо подрібненою зеленою цибулею.
Інгредієнти:
паста - 400 г;
ріпчаста цибуля - 1/2 шт.;
печериці - 250 г;
часник - 1 зубчик;
шинка - 200 г;
вершки - 300 мл;
крохмаль - 1 ч. ложка;
сіль, перець - за смаком;
петрушка для прикраси;
тертий пармезан - 1 ст. ложка.
Приготування
Відварюємо пасту в підсоленій воді, дотримуючись інструкції на упаковці. Відкидаємо пасту на друшляк і злегка остуджуємо.
У сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо в ньому цибулю протягом 3 хвилин, до м'якості. Додаємо гриби і продовжуємо готування ще 3 хвилини. Останнім у сковороду йде подрібнений часник, йому для приготування вистачить 1 хвилини. Тепер заливаємо вміст сковороди вершками і уварюємо 2 хвилини. Щоб соус остаточно загус додаємо крохмаль. Злегка остиглий соус змішуємо з пастою, додаємо шматочки шинки і подаємо на стіл, посипавши подрібненою зеленню і пармезаном.
Італійський салат з макаронами і шинкою
Інгредієнти:
Приготування
Ставимо варитися пасту до стану al dente". Тим часом готуємо салатну заправку, перетираючи сир рікотта з молоком, гірчицею , сіллю і перцем. Готову заправку доповнюємо нарізаною зеленою цибулею.
Суцвіття брокколі відварюємо на пару, шинку нарізаємо кубиками, а моркву натираємо на тертці. Стебла селери нарізаємо невеликими шматочками упоперек. Змішуємо всі інгредієнти з остиглої пастою і заправляємо салат з макаронами, шинкою, сиром готовим соусом.
Салат з макаронами, шинкою і овочами
Інгредієнти:
Приготування
Відварюємо зелений горошок. Болгарський перець нарізаємо кубиками. Аналогічним чином ріжемо і шинку. Змішуємо всі підготовлені інгредієнти з відвареної пастою і тертим сиром. Заправляємо салат майонезом, приправляємо сіллю і перцем. Перед подачею страву посипаємо подрібненою зеленою цибулею.
Салат з макаронами, шинкою і грибами
Інгредієнти:
Приготування
Відварюємо пасту в підсоленій воді, дотримуючись інструкції на упаковці. Відкидаємо пасту на друшляк і злегка остуджуємо.
У сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо в ньому цибулю протягом 3 хвилин, до м'якості. Додаємо гриби і продовжуємо готування ще 3 хвилини. Останнім у сковороду йде подрібнений часник, йому для приготування вистачить 1 хвилини. Тепер заливаємо вміст сковороди вершками і уварюємо 2 хвилини. Щоб соус остаточно загус додаємо крохмаль. Злегка остиглий соус змішуємо з пастою, додаємо шматочки шинки і подаємо на стіл, посипавши подрібненою зеленню і пармезаном.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з ананасами і шинкою
Салати є прикрасою будь-якого столу, а якщо вони ще з екзотичним фруктом, то виходить воістину чудова закуска. І зараз ми розповімо, як приготувати
Салат з шинкою і грибами
Сьогодні ми з вами поговоримо про класичному поєднанні грибів з шинкою, яке чудово підходить для салатів в буденні й святкові дні. Знайомимося з
Салат з кальмарами і шинкою
Морепродукти відмінно поєднуються з будь-якими продуктами. І сьогодні мова піде про незвичайних і оригінальних салатиках з кальмарами і шинкою. Ну,
Салат з шинкою і сиром
Салат - це універсальне блюдо, яке готують з самих різних інгредієнтів. Тут все залежить від ваших уподобань і фантазії. І сьогодні мова піде про
Теплий салат з макаронами
Теплий салат з макаронами - це, швидше, ситний гарнір в суміші з основним блюдом і овочами. Він може стати відмінним варіантом перекусу, обіду на
Салат з макаронами і куркою
Салати з макаронами - це не тільки смачне, але і ситне блюдо. Відмінно підходить як для подачі на святковий стіл, так для простого перекусу. І