Салат з шинкою і грибами
У цій статті ми зібрали для вас рецепти салатів, основою яких послужить, що стало вже класичним, поєднання грибів і шинки. Швидкі і бюджетні салати можна приготувати для простої буденної трапези, або в якості одного з варіантів закусок на святковий стіл.
Салат з шинкою, сиром, грибами і яйцем
Інгредієнти:
Для салату:
стручкова квасоля - 200 г;
сир «Грюйер» - 115 г;
яйця - 3 шт.;
копчена шинка - 85 м;
томати черрі - 125 г;
гриби - 225 г;
крес-салат - 85 м;
шпинат - 45 г;
рукола - 45 г;
зелена цибуля - 3-4 пера.
Для заправки:
рослинне масло - 3 ч. ложки;
сік і цедра 1 лимона;
мед - 2 ч. ложки;
сіль.
Приготування
Гриби нарізаємо пластинами і швидко обсмажуємо на грилі. Квасоля бланшируем в підсоленій воді, а яйця відварюємо «в мішечок». Помідори розрізаємо навпіл, а шинку ріжемо соломкою. Змішуємо всі підготовлені інгредієнти (крім яєць) з зеленню.
Готуємо заправку з рослинної олії, лимонного соку, невеликої кількості меду і солі. Заправляємо салат і перемішуємо його руками. Зверху викладаємо половинки варених яєць і посипаємо все сиром «Грюйер». Салат з шинкою, грибами і сиром подається до столу відразу після приготування.
Паста-салат з шинкою, помідорами, грибами та сиром
Інгредієнти:
паста (бантики, спіральки, черепашки) - 375 г;
оливкова олія - 1 ст. ложка;
часник - 2 зубчики;
шинка - 150 г;
гриби - 200 г;
помідори - 3-4 шт.;
сметана для заправки;
тертий «Пармезан» - 60 г;
петрушка;
сіль, перець.
Приготування
Відварюємо Пасту до готовності. У сковороді розігріваємо рослинне масло, швидко обсмажуємо на ньому часник і викладаємо нарізані гриби. Смажимо гриби до повного випаровування вологи, не забувши приправити за смаком.
Шинку нарізаємо соломкою. Петрушку подрібнюємо. Змішуємо зелень і шинку, з свежесваренной пастою і грибами. Заправляємо салат сметаною, приправляємо сіллю і перцем за смаком, посипаємо тертим «Пармезаном». Салат з шинкою, грибами і помідорами готовий!
Салат з куркою, шинкою і маринованими грибами
Інгредієнти:
відварна курка (філе) - 125 г;
шинка - 125 г;
мариновані гриби - 200 г;
зелена цибуля - 1 пучок;
яйця - 2 шт.;
помідори - 2 шт.;
салат латук - 1 шт.
Для заправки:
білий винний оцет - 2 ст. ложки;
діжонська гірчиця - 1 ст. ложка;
сіль - 1/2 ч. ложки;
цукор - 1/2 ч. ложки;
оливкова олія - 1/2 ст.
Приготування
Варену курку розбираємо на волокна за допомогою виделки. Шинку і помідори ріжемо кубиками. Яйця відварюємо круто і також крупно нарізаємо. Ріжемо салат товстими смужками. Змішуємо всі підготовлені інгредієнти в салатник разом з грибами.
Для заправки віночком збиваємо оливкову олію з оцтом, гірчицею , цукром і сіллю. Заправляємо салат і посипаємо нарізаною зеленою цибулею.
Інгредієнти:
стручкова квасоля - 250 г;
консервована квасоля - 425 г;
«Фета» - 100 г;
шинка - 150 г;
мариновані гриби - 200 г;
помідори - 2 шт.;
цибуля - 1/2 шт.;
гірчичний соус - 1/2 ст.;
салат - 1 головка.
Приготування
Стручкову квасолю бланшируем в підсоленій воді. Шинку і помідори нарізаємо кубиками, гриби - пластинами. Змішуємо всі інгредієнти в салатник з салатними листям, кільцями цибулі і консервованою квасолею. Заправляємо гірчичним соусом і посипаємо «Фета».
Салат з шинкою, грибами і сиром, в чашечках з огірка
Інгредієнти:
шинка - 130 г;
перець чилі - 1 шт.;
петрушка;
гриби - 200 г;
тертий сир - 60 г;
майонез;
огірок - 3-4 шт.
Приготування
Шинку нарізаємо кубиками і кладемо в чашу блендера разом з очищеним від насіння перцем чилі, обсмаженими грибами, зеленню і тертим сиром. Збиваємо до однорідності і заправляємо отриману масу майонезом. Огірок ріжемо великими шматками поперек. У кожному шматочку ложкою видаляємо насіння і частину м'якоті, не пошкодивши дно. Начиняємо отримані стаканчики салатом і посипаємо залишками зелені. Салат з грибами, шинкою і огірком повинен повністю охолонути перед подачею.
Салат з шинкою, сиром, грибами і яйцем
Інгредієнти:
Для салату:
Для заправки:
Приготування
Гриби нарізаємо пластинами і швидко обсмажуємо на грилі. Квасоля бланшируем в підсоленій воді, а яйця відварюємо «в мішечок». Помідори розрізаємо навпіл, а шинку ріжемо соломкою. Змішуємо всі підготовлені інгредієнти (крім яєць) з зеленню.
Готуємо заправку з рослинної олії, лимонного соку, невеликої кількості меду і солі. Заправляємо салат і перемішуємо його руками. Зверху викладаємо половинки варених яєць і посипаємо все сиром «Грюйер». Салат з шинкою, грибами і сиром подається до столу відразу після приготування.
Паста-салат з шинкою, помідорами, грибами та сиром
Інгредієнти:
Приготування
Відварюємо Пасту до готовності. У сковороді розігріваємо рослинне масло, швидко обсмажуємо на ньому часник і викладаємо нарізані гриби. Смажимо гриби до повного випаровування вологи, не забувши приправити за смаком.
Шинку нарізаємо соломкою. Петрушку подрібнюємо. Змішуємо зелень і шинку, з свежесваренной пастою і грибами. Заправляємо салат сметаною, приправляємо сіллю і перцем за смаком, посипаємо тертим «Пармезаном». Салат з шинкою, грибами і помідорами готовий!
Салат з куркою, шинкою і маринованими грибами
Інгредієнти:
Для заправки:
Приготування
Варену курку розбираємо на волокна за допомогою виделки. Шинку і помідори ріжемо кубиками. Яйця відварюємо круто і також крупно нарізаємо. Ріжемо салат товстими смужками. Змішуємо всі підготовлені інгредієнти в салатник разом з грибами.
Для заправки віночком збиваємо оливкову олію з оцтом, гірчицею , цукром і сіллю. Заправляємо салат і посипаємо нарізаною зеленою цибулею.
Салат з грибами, шинкою і квасолею
Інгредієнти:
Приготування
Стручкову квасолю бланшируем в підсоленій воді. Шинку і помідори нарізаємо кубиками, гриби - пластинами. Змішуємо всі інгредієнти в салатник з салатними листям, кільцями цибулі і консервованою квасолею. Заправляємо гірчичним соусом і посипаємо «Фета».
Салат з шинкою, грибами і сиром, в чашечках з огірка
Інгредієнти:
Приготування
Шинку нарізаємо кубиками і кладемо в чашу блендера разом з очищеним від насіння перцем чилі, обсмаженими грибами, зеленню і тертим сиром. Збиваємо до однорідності і заправляємо отриману масу майонезом. Огірок ріжемо великими шматками поперек. У кожному шматочку ложкою видаляємо насіння і частину м'якоті, не пошкодивши дно. Начиняємо отримані стаканчики салатом і посипаємо залишками зелені. Салат з грибами, шинкою і огірком повинен повністю охолонути перед подачею.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з шинкою
Буженина - це запечене спеціальним способом м'ясо. І сьогодні ми поговоримо про те, як зробити салат з нею. Читайте наші корисні рецепти і готуйте
Салат з шинкою і помідорами
Чудовою закускою на буденний або святковий стіл може стати салат з шинкою і помідорами. Варіантів його приготування досить багато. У нашій статті ми
Салат з кальмарами і шинкою
Морепродукти відмінно поєднуються з будь-якими продуктами. І сьогодні мова піде про незвичайних і оригінальних салатиках з кальмарами і шинкою. Ну,
Салат з грінками
Грінки додаються в салат не тільки для смаку, але і для різноманітності текстури страви. У нашій статті ми підібрали цікаві варіанти створення
Салат з шинкою і сиром
Салат - це універсальне блюдо, яке готують з самих різних інгредієнтів. Тут все залежить від ваших уподобань і фантазії. І сьогодні мова піде про
Салат з макаронами і шинкою
Салат з макаронами і шинкою - це ситна закуска, яка цілком здатна замінити обід. Приготувати таку страву не складе особливої праці. Давайте