Салат з шинкою і помідорами
Доповненням до вашого ежедневому, або святкового меню може стати салат з шинкою і помідорами, про який ми поговоримо в цій статті. Такий салат можна доповнювати овочами, сиром, яйцями, або урізноманітнити, вибравши відразу кілька сортів шинки - все обмежується лише вашою фантазією.
Салат з шинкою, сиром, огірками та помідорами
Інгредієнти:
шинка - 150 г;
салат латук - 1 головка;
червоний цибуля - 1/2 шт.;
горіхи пекан - 1 /2 ст.;
помідори - 2 шт.;
сир «Чеддер» - 70 г;
горошок - 1/2 ст.;
огірок - 1 шт.;
бальзамічний оцет - 1/4 ст.;
гірчиця - 1 ч. ложка;
оливкова олія - 1/2 ст.;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Шинку нарізаємо кубиками і обсмажуємо на сковороді з невеликою кількістю масла. Даємо м'яса охолонути.
Латук нарізаємо соломкою, цибулю - півкільцями, огірок і помідор - кубиками. Горіхи подрібнюємо за допомогою ножа, або молотка. Сир натираємо на тертці. Змішуємо всі підготовлені інгредієнти в салатик.
У мисці змішуємо оцет і гірчицю, розводимо суміш оливковою олією, солимо і перчимо за смаком. Заправляємо готовий салат з шинки, сиру і помідорів і подаємо, прикрасивши сухариками і зеленню.
Салат з грибами, шинкою і помідорами
Інгредієнти:
оливкова олія - 2/3 ст.;
червоний винний оцет - 2 ст. ложки;
соус чилі - 2 ст. ложки;
шинка - 100 г;
печериці - 300 г;
томати черрі - 250 г;
цибуля шалот - 6 шт.;
листя салату - 1 пучок;
петрушка.
Приготування
Масло, червоний оцет і соус чилі змішуємо з сіллю і перцем. Гриби нарізаємо четвертинками і заливаємо їх 2/3 отриманого маринаду. Накриваємо ємність з грибами харчовою плівкою і залишаємо маринуватися на 30 хвилин.
Томати черрі також ріжемо четвертинками, шинку - кубиками, салат рвемо руками, а цибулю нарізаємо тонкими кільцями. Змішуємо всі інгредієнти в салатник, додаємо мариновані гриби і подаємо до столу.
Салат з помідорами, шинкою, сиром і перцем
Інгредієнти:
винний оцет - 1/3 ст.;
оливкова олія - 1 ч. ложка;
сіль - 1/4 ч. ложки;
чорний перець - 1/4 ч. ложки;
суміш італійських трав - 1/4 ч. ложки;
кукурудза - 1/3 банки;
солодкий цибуля (нарізаний кільцями) - 1/2 ст.;
болгарський перець - 1/2 шт.;
шинка - 200 г;
томати черрі - 150 г;
свіжий базилік.
Приготування
Інгредієнти для заправки (оцет, олію, сіль, перець і трави) збиваємо за допомогою віночка.
Болгарський перець нарізаємо соломкою, шинку подрібнюємо аналогічним чином, томати черрі ріжемо на четвертинки. Змішуємо всі інгредієнти салату у великій мисці і заправляємо готовим соусом. Ретельно перемішуємо і подаємо салат з перцем , помідорами і шинкою до столу, прикрасивши листочками базиліку.
Салат з квасолею, помідорами, шинкою і сиром
Інгредієнти:
стручкова квасоля - 500 г;
червоний цибуля - 1 шт.;
часник - 2 зубчики;
бекон - 150 г;
помідори - 2 шт.;
картопля - 2 шт.;
бальзамічний оцет - 2 ст. ложки;
сушений базилік - 1 ч. ложка;
сушений орегано - 1 ч. ложка;
сіль, перець - по 1/2 ч. ложки;
оливкова олія - 2 ст. ложки;
майонез.
Приготування
На сковороді з олією і обсмажуємо нарізаний бекон і півкільця цибулі до тих пір, поки обидва інгредієнта не придбають золотистий колір. Як тільки інгредієнти зажарятся, додаємо в сковороду подрібнений часник і попередньо обсмажену квасоля.
Картоплю відварюємо і нарізаємо кубиками, томати також ріжемо кубиками і змішати з картоплею, і інгредієнтами зі сковороди. Ретельно все перемішуємо і заправляємо оцтом, за бажанням можна додати майонез.
Салат з шинкою, помідорами, сиром і яйцями
Інгредієнти:
помідори - 3 шт.;
яйця - 5 шт.;
шинка - 180 г;
майонез - за смаком;
сир твердий - 150 р.
Приготування
Яйця відварюємо круто і нарізаємо кубиками. Шинку і помідори подрібнюємо аналогічним чином. Сир натираємо на твердій тертці. Викладаємо салат шарами: сир, яйця, шинка, томати і повторюємо. Кожен шар промазуємо майонезом за смаком. Перед подачею даємо салату постояти в холодильнику 30-60 хвилин.
Салат з шинкою, сиром, огірками та помідорами
Інгредієнти:
Приготування
Шинку нарізаємо кубиками і обсмажуємо на сковороді з невеликою кількістю масла. Даємо м'яса охолонути.
Латук нарізаємо соломкою, цибулю - півкільцями, огірок і помідор - кубиками. Горіхи подрібнюємо за допомогою ножа, або молотка. Сир натираємо на тертці. Змішуємо всі підготовлені інгредієнти в салатик.
У мисці змішуємо оцет і гірчицю, розводимо суміш оливковою олією, солимо і перчимо за смаком. Заправляємо готовий салат з шинки, сиру і помідорів і подаємо, прикрасивши сухариками і зеленню.
Салат з грибами, шинкою і помідорами
Інгредієнти:
Приготування
Масло, червоний оцет і соус чилі змішуємо з сіллю і перцем. Гриби нарізаємо четвертинками і заливаємо їх 2/3 отриманого маринаду. Накриваємо ємність з грибами харчовою плівкою і залишаємо маринуватися на 30 хвилин.
Томати черрі також ріжемо четвертинками, шинку - кубиками, салат рвемо руками, а цибулю нарізаємо тонкими кільцями. Змішуємо всі інгредієнти в салатник, додаємо мариновані гриби і подаємо до столу.
Салат з помідорами, шинкою, сиром і перцем
Інгредієнти:
Приготування
Інгредієнти для заправки (оцет, олію, сіль, перець і трави) збиваємо за допомогою віночка.
Болгарський перець нарізаємо соломкою, шинку подрібнюємо аналогічним чином, томати черрі ріжемо на четвертинки. Змішуємо всі інгредієнти салату у великій мисці і заправляємо готовим соусом. Ретельно перемішуємо і подаємо салат з перцем , помідорами і шинкою до столу, прикрасивши листочками базиліку.
Салат з квасолею, помідорами, шинкою і сиром
Інгредієнти:
Приготування
На сковороді з олією і обсмажуємо нарізаний бекон і півкільця цибулі до тих пір, поки обидва інгредієнта не придбають золотистий колір. Як тільки інгредієнти зажарятся, додаємо в сковороду подрібнений часник і попередньо обсмажену квасоля.
Картоплю відварюємо і нарізаємо кубиками, томати також ріжемо кубиками і змішати з картоплею, і інгредієнтами зі сковороди. Ретельно все перемішуємо і заправляємо оцтом, за бажанням можна додати майонез.
Салат з шинкою, помідорами, сиром і яйцями
Інгредієнти:
Приготування
Яйця відварюємо круто і нарізаємо кубиками. Шинку і помідори подрібнюємо аналогічним чином. Сир натираємо на твердій тертці. Викладаємо салат шарами: сир, яйця, шинка, томати і повторюємо. Кожен шар промазуємо майонезом за смаком. Перед подачею даємо салату постояти в холодильнику 30-60 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з шинкою
Буженина - це запечене спеціальним способом м'ясо. І сьогодні ми поговоримо про те, як зробити салат з нею. Читайте наші корисні рецепти і готуйте
Салат з квасолею і помідорами
Незмінним атрибутом нашого столу завжди залишаються салати. Їх різновидів дуже багато. І що готувати вибирати, звичайно, вам. А ми пропонуємо вам
Салат з шинкою і грибами
Сьогодні ми з вами поговоримо про класичному поєднанні грибів з шинкою, яке чудово підходить для салатів в буденні й святкові дні. Знайомимося з
Салат «Ніжність» з шинкою
Салат «Ніжність» - це відмінна закуска для святкового або фуршетного столу. Приготувати його можна з різними інгредієнтами і сьогодні мова піде про
Салат з грінками
Грінки додаються в салат не тільки для смаку, але і для різноманітності текстури страви. У нашій статті ми підібрали цікаві варіанти створення
Салат з шинкою і сиром
Салат - це універсальне блюдо, яке готують з самих різних інгредієнтів. Тут все залежить від ваших уподобань і фантазії. І сьогодні мова піде про