Спаржева квасоля – рецепти

Спаржева квасоля маринована по-корейськи
Інгредієнти:
Приготування
Бланшируем стручкову квасолю 4-5 хвилин, після чого відразу ж обдаємо її крижаною водою. Робимо простий маринад із соєвого соусу, олії, часнику і цукру. Заливаємо маринадом квасоля і залишаємо її в холодильнику мінімум на годину.
Салат з спаржевої квасолі з волоським горіхом
Страви з спаржевої квасолі – те, що потрібно для святкування весни. Легкий салат з горіхами, квасолею та сиром фета допоможе відчути свіжість теплих деньків.
Інгредієнти:
Приготування
В підсоленому окропі бланшируем маленькі суцвіття цвітної капусти і стручки квасолі. Викладаємо овочі в салатник і поливаємо простий заправкою з масла і лимона за смаком, щоб вони ввібрали смак, поки не встигли охолонути. Перед подачею посипте легкий салат сиром і горіхами.
Салат з спаржевої квасолі
Інгредієнти:
Приготування
За день до приготування салату замочити нут в холодній воді і залиште розбухнути. Набряклі боби відваріть до м'якості. Бланшируйте спаржеву квасолю в киплячій воді близько 4 хвилин, після чого обдайте стручки крижаною водою, щоб зупинити процес готування. Якщо квасоля занадто велика, то розріжте її навпіл або на три частини. Поки квасоля і нут ще теплі, змішайте їх разом, додайте зелень петрушки і нарізаний редис. В ступі розітріть часник щіпка морської солі і чорного перцю, змішайте часник з майонезом, соком лимона за смаком і води, в якій бланшировалась квасоля. Заправте салат і негайно сервіруйте.
Суп зі спаржевої квасолі – рецепт
Якщо ви хочете приготувати страви із замороженої спаржевої квасолі, то краще супу варіантів не знайти. Відразу про двох смачні рецепти читайте нижче .
Інгредієнти:
Приготування
Спассеровав цибулю з часником, морквою, селерою і пореєм, додаємо до них томати у власному соку, заливаємо бульйоном і перемішуємо. Коли рідина дійде до кипіння, зменшіть вогонь до середнього і залиште все нудитися під кришкою хвилин на 20. За 5 хвилин до готовності кладемо спаржеву квасолю, а ще за хвилину – жменя свіжого шпинату. Подавайте суп з великою кількістю зелені і тертого сиру зверху.
Суп зі спаржевої квасолею і беконом
Інгредієнти:

Приготування
На розтопленому маслі смажимо скибочки бекону до хрускоту, перекладаємо його на тарілку, а на вытопившемся жиру пасеруємо цибулю і часник. Через 2 хвилини до засмажки додаємо картоплю і заливаємо все бульйоном. Ще 10 хвилин і можна класти консервовані боби зі шпинатом і стручки спаржевої квасолі. Додаємо спеції і збиваємо суп блендером. Подаємо з хрустким беконом.
Рекомендуємо добрі рецепти

Маринована квасоля
Не знаєте, як урізноманітнити свій раціон? Тоді пропонуємо зробити пікантну закуску – мариновану квасоля. Таке блюдо неодмінно прикрасить будь-яке

Салат з квасолі з морквою і цибулею
Салати з квасолею і морквою, які ми вам пропонуємо приготувати, можна вживати і в святкові, і в пісні дні. Виходить дуже смачно і ситно. Особливу

Біла квасоля – рецепти
Біла квасоля використовується для приготування різних страв, починаючи від супів і салатів, закінчуючи складними і оригінальними основними стравами.

Квасоля, тушкована з овочами
Квасоля, червона, біла, стручкова, спаржева - дуже корисний продукт. І сьогодні ми пропонуємо вам приготувати дуже смачне і здорове блюдо - квасолю,

Смажена стручкова квасоля
Стручкова квасоля - досить популярний продукт з сімейства бобових. Її також називають цукрової, зеленою або спаржевої. Страви з неї покращують