Салат з квасолі з морквою і цибулею
Квасоля є лідером серед рослинних джерел білка, а тому, якщо ви хочете пообідати і ситно корисно, при цьому заощадивши силу-силенну грошей, то приготуйте салат з квасолі з морквою і цибулею по одному з представлених нижче рецептів.
Інгредієнти:
стручкова квасоля - 175 г;
пекінська капуста - 1/2 головки;
морква - 160 г;
шалот - 60 г;
гострий перець чилі - за смаком;
соєвий соус - 15 мл;
листя коріандру;
куряче філе - 320 г;
масло арахісу - 10 мл;
сік лайма - 25 мл
Приготування
Бланшируем стручкову квасолю в підсоленому окропі пару хвилин. Ошпарені стручки відразу ж занурюємо в охолоджену воду.
Філе злегка відбиваємо і швидко підрум'янюємо на сковороді. Остигле до теплого м'ясо нарізаємо соломкою. За аналогією ріжемо моркву. Листя пекінської капусти шаткуємо, а шалот ріжемо максимально тонкими півкільцями. Змішуємо курятину і овочі, додаємо зелень коріандру і трохи гострого чилі.
З олії арахісу, лаймового соку і сої робимо легку азіатську заправку, якій поливаємо страву перед сервіруванням.
Інгредієнти:
морква «бебі» - 1/2 ст.;
консервована квасоля - 420 г;
редис - 70 г;
фіолетовий цибуля - 40 г;
лаймовий сік - 10 мл;
щіпка цукру;
оливкова олія - 25 мл;
діжонська гірчиця - 5 г;
часниковий зубок.
Приготування
Розріжте міні-морква навпіл. Цибулю наріжте кільцями, а редис – тонкими кружечками. Змішайте свіжі овочі з консервованими бобовими. Приготуйте заправку на основі лаймового соку, гірчиці, розтертого в пасту часнику, олії і цукру. Полийте заправкою салат відразу ж після приготування.
Інгредієнти:
червона відварна квасоля - 330 г;
кукурудза - 220 г;
фіолетовий цибуля - 120 г;
оцет винний - 15 мл;
морква - 125 г;
зелень коріандру;
оливкова олія - 35 мл
Приготування
На краплі оливкової олії спасеруйте півкільця цибулі. Теплу засмажку змішати з шматочками моркви, бобовими і зеленню. Салат з квасолею, смаженою цибулею та морквою заправте збитим із залишками масла оцтом.
Інгредієнти:
міні-морква - 900 г;
гілочки чебрецю - 2 шт.;
оливкова олія - 25 мл;
стручкова квасоля - 175 г;
консервована квасоля - 340 г;
сік лимона - 15 мл;
фіолетовий цибуля - 60 г;
сир фета - 190 г;
листя м'яти.
Приготування
Полийте маслом моркву, змішайте з чебрецем і запечіть в духовці (температура 190 градусів) півгодини. Змішати морква з бобовими, півкільцями цибулі і м'ятою. Посипте фетою і збризніть соком лимона.
Салат із стручкової квасолі, м'яса, моркви та цибулі
Інгредієнти:
Приготування
Бланшируем стручкову квасолю в підсоленому окропі пару хвилин. Ошпарені стручки відразу ж занурюємо в охолоджену воду.
Філе злегка відбиваємо і швидко підрум'янюємо на сковороді. Остигле до теплого м'ясо нарізаємо соломкою. За аналогією ріжемо моркву. Листя пекінської капусти шаткуємо, а шалот ріжемо максимально тонкими півкільцями. Змішуємо курятину і овочі, додаємо зелень коріандру і трохи гострого чилі.
З олії арахісу, лаймового соку і сої робимо легку азіатську заправку, якій поливаємо страву перед сервіруванням.
Салат з консервованої квасолі з морквою і цибулею
Інгредієнти:
Приготування
Розріжте міні-морква навпіл. Цибулю наріжте кільцями, а редис – тонкими кружечками. Змішайте свіжі овочі з консервованими бобовими. Приготуйте заправку на основі лаймового соку, гірчиці, розтертого в пасту часнику, олії і цукру. Полийте заправкою салат відразу ж після приготування.
Салат з червоною квасолею, цибулею і морквою
Інгредієнти:
Приготування
На краплі оливкової олії спасеруйте півкільця цибулі. Теплу засмажку змішати з шматочками моркви, бобовими і зеленню. Салат з квасолею, смаженою цибулею та морквою заправте збитим із залишками масла оцтом.
Салат з квасолею, сиром, цибулею і морквою
Інгредієнти:
Приготування
Полийте маслом моркву, змішайте з чебрецем і запечіть в духовці (температура 190 градусів) півгодини. Змішати морква з бобовими, півкільцями цибулі і м'ятою. Посипте фетою і збризніть соком лимона.
Рекомендуємо добрі рецепти
Спаржева квасоля – рецепти
Складно переоцінити всі корисний властивості спаржевої квасолі, яку ще називають стручкової. Готують її в будь-який час року, в літній період свіжу,
Салат з буряка та квасолі
Наш стіл важко уявити без легких салатиків на кожен день. І сьогодні ми поділимося рецептами оригінального і простого салату з буряка з квасолею.
Салат з кириешки і квасолею
Не знаєте такого смачненького і быстренького зробити на вечерю? Пропонуємо дуже просте рішення - салатик з кириешки і квасолею, який не вимагає
Салат з квасолею та морквою
Салат з квасолею та морквою - чудове блюдо, яке не вимагає багато часу і сил. Для його приготування потрібно мінімум інгредієнтів. Пропонуємо вам
Салат з кукурудзи й квасолі
Салат з кукурудзи й квасолі - прекрасний варіант для подачі на фуршеті або святковому торжестві. Варіантів його приготування може бути безліч, все
Салат з печерицями та квасолею
Салат з печерицями та квасолею - чудове поживне блюдо, яке можна подати на ланч або обід. Приготувати його досить нескладне, головне мати необхідні