Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Суп зі свинини - рецепт

Суп зі свинини - рецепт

26-03-2015, 18:49
920
Суп зі свинини - рецепт
Дієтологи і прихильники здорового харчування стверджують, що на обід надзвичайно корисно вживати перші страви. Вони налаштовують організм на переробку більш твердої їжі, покращують травлення. Сьогодні ми поділимося з вами кількома рецептами приготування супу з свинини.

Суп зі свинини з картоплею


Картопляний суп зі свининою готується надзвичайно просто, але при цьому має відмінний смак.
Інгредієнти:

  • свинина - 400 г;

  • картопля середньої величини - 4 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • цибуля - 1 шт.;

  • томатна паста - 1 ст. ложка;

  • вода - 15 л;

  • зелень кропу і петрушки - 30 г;

  • сіль, спеції - за смаком.


  • Приготування
    Свинину ріжемо на шматочки і обсмажуємо на рослинному маслі до рум'яної скоринки. У сковороду до м'яса додаємо нарізану цибулю, потерту моркву, томатну пасту, сіль, спеції і тушкуємо до готовності м'яса. Тим часом нарізану кубиками картоплю заливаємо водою і ставимо на вогонь. Коли вода закипить, додаємо зажарку з м'ясом, солимо за смаком, додаємо лавровий лист і варимо до готовності картоплі. У готовий суп додаємо зелень кропу і петрушки. Ароматний суп з м'ясом свинини готовий. Приємного апетиту!

    Суп зі свинини з вермішеллю в мультиварці


    Мультиварка - чудова помічниця на кухні. Страви в ній виходять смачніші, ніж приготовлені на звичайній плиті. Зараз ми розповімо, як приготувати в ній суп зі свинини.
    Інгредієнти:

  • свинина (м'якоть) - 300 г;

  • цибуля ріпчаста середнього розміру - 1 шт.;

  • морква середня - 1 шт.;

  • картопля - 300 г;

  • вермішель - 100 г;

  • олія оливкова - 30 г;

  • вода - 2 л;

  • кріп - 50 г;

  • сіль, спеції - за смаком.


  • Приготування
    Як і всі інші страви, суп зі свинини з вермішеллю в мультиварці готувати зовсім нескладно. Отже, приступимо: очищаємо овочі, картоплю нарізаємо кубиками, моркву тремо на середній тертці, цибулю подрібнюємо. М'ясо ріжемо невеликими шматочками. У ємність мультиварки наливаємо оливкову олію, додаємо овочі, включаємо режим «Випічка» і готуємо 10 хвилин, періодично помішуючи. Коли зажарка готова, додаємо картоплю, м'ясо, спеції і заливаємо водою. Встановлюємо режим «Гасіння» на 15 години, при цьому хвилин за 20 до закінчення додаємо вермішель. У готове блюдо додаємо мелкорубленную зелень кропу. Суп в мультиварці виходить смачніше звичайного за рахунок того, що в режимі «Гасіння» він не кипить інтенсивно, а нудиться, зберігаючи максимум смаку і аромату.

    Суп на свинячий кісточці з квасолею


    Якщо ви любите наваристі бульйони, вам напевно припаде до душі суп з свинини на кістці. Таке блюдо не можна назвати легким, але в холодну пору року, коли потрібна більш калорійна їжа, цей суп буде особливо актуальне.
    Інгредієнти:

  • свинина на кістці - 500 г;

  • картопля - 400 г;

  • квасоля - 1 склянка;

  • часник - 2 зубчики;

  • лавровий лист - 2 шт.;

  • цибуля - 1 шт.;

  • морква - 2 шт.;

  • зелень кропу і петрушки - 1 пучок;

  • вода - 2 л;

  • сіль, спеції - за смаком.


  • Приготування
    Квасолю попередньо замочуємо години на 3. А поки займемося бульйоном: м'ясо миємо, ділимо на шматочки, заливаємо холодною водою і доводимо до кипіння, обов'язково знімаємо піну, яка утворилася. Тепер додаємо квасолю у воду і варимо до напівготовності м'яса і квасолі, додаємо нарізану картоплю. Моркву натираємо на тертці, цибулю дрібно кришимо і смажимо на соняшниковій олії. Додаємо готову зажарку в киплячий суп, кидаємо лавровий лист, подрібнений часник, солимо, перчимо за смаком. У готовий суп засипаємо подрібнену зелень.

    Суп з копченої свинячої рульки


    Інгредієнти:

  • копчена свиняча рулька - 1 шт.;

  • боби - 200 г,

  • шинка варена - 250 г;

  • картопля - 2 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • цибуля - 2 шт.;

  • стебло селери - 1 шт.;

  • шпинат - 150 г;

  • зелень петрушки - 30 г;

  • сік лимона - 1 ст. ложка;

  • вода - 15 л;
  • Суп зі свинини - рецепт

  • сіль, чорний перець - за смаком.


  • Приготування
    Овочі очищаємо від шкірки, картоплю нарізаємо кубиками, моркву - кружальцями, подрібнюємо цибулю, стебло селери, шпинат шаткуємо. Боби проварюємо протягом пари хвилин, потім відставляємо на годину і відкидаємо на друшляк. Потім з'єднуємо рульку, боби, заливаємо водою і варимо близько 1 години. Тепер рульку виймаємо, відокремлюємо м'ясо від кістки, подрібнюємо і відставляємо. У бульйон засипаємо всі овочі і варимо на слабкому вогні хвилин 20-25. Додаємо м'якоть рульки, шинку, шпинат, сік лимона, солимо, перчимо і проварюємо ще хвилин 7-10. Суп готовий, додаємо зелень петрушки і подаємо до столу.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Гороховий суп з рулькой - рецепт
    Гороховий суп з рулькой - рецепт
    Гороховий суп з рулькой - дуже поживна і смачна страва в усьому світі. Його шалено люблять за чудовий ніжний смак, практичність і простоту
    Картопля, тушкована з свининою
    Картопля, тушкована з свининою
    Тушкована картопля зі свининою - ситне блюдо і безпрограшний варіант для обіду або вечері. Така страва неодмінно сподобається вашим близьким і
    Страви з свинини в мультиварці
    Страви з свинини в мультиварці
    Приготує страву зі свинини в мультиварці нескладно - головне знати відповідні рецепти. Саме про них ми сьогодні і поговоримо. Рагу зі свинини,
    Гуляш зі свинини в мультиварці
    Гуляш зі свинини в мультиварці
    Гуляш - це традиційне угорське блюдо, так званий густий суп з м'ясом яловичини або свинини, з додаванням картоплі і молодий паприки. І сьогодні ми
    Свинина в скороварці
    Свинина в скороварці
    Свинину можна приготувати абсолютно різними способами з використанням різних кухонних пристроїв. І сьогодні ми пропонуємо при приготуванні цього
    Як приготувати шурпу з свинини?
    Як приготувати шурпу з свинини?
    Всім любителям ситних, жирних, наваристих супів присвячується. Ви ще не знаєте, як приготувати шурпу з свинини? В такому випадку, вам терміново