Капустяний суп

Суп з цвітної капусти
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати капустяний суп? Беремо качан цвітної капусти, добре промиваємо під холодною водою і висушуємо рушником. Поділяємо на дрібні суцвіття і варимо в злегка підсоленій воді протягом 5 хвилин.
Цим часом розтоплюємо на сковороді вершкове масло і додаємо до нього трохи борошна. Ріпчасту цибулю очищаємо від лушпиння і дрібно ріжемо. Додаємо його в каструлю з курячим бульйоном і виливаємо борошно з маслом. Доводимо все до кипіння і проварюємо на слабкому вогні приблизно 25 хвилин.
Потім бульйон охолоджуємо і додаємо порізану цвітну капусту. Суп гарненько перемішуємо. Сир натираємо на дрібній тертці і змішуємо з збитими з яєчними жовтками вершками. Розбавляємо суміш бульйоном, після чого акуратно вливаємо її в каструлю з супом. За кілька хвилин до готовності додаємо сіль, перець за смаком, зелена цибуля і мускатний горіх.
Капустяний суп з морепродуктів
Інгредієнти:
Приготування
Як готувати капустяний суп з дарами моря? Філе кальмарів і креветок відварюємо в підсоленій воді. Кальмари нарізаємо соломкою, а креветки очищаємо, розбираємо на волокна. Всі овочі дрібно шаткуємо, пасеруємо на сковороді, додаємо в киплячий бульйон, а хвилин через 10 кладемо суцвіття капусти. Накриваємо кришкою і варимо до повної готовності. У самому кінці додаємо морепродукти, солимо, перчимо і наполягаємо протягом 20 хвилин. Безпосередньо перед подачею на стіл посипаємо суп зеленню і заправляємо сметаною.
Для такого капустяного супу чудово підійде і квашена капуста. Вона чудово поєднується з овочами, яловичиною і зеленню.
Капустяний суп з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Як швидко зварити смачний капустяний суп? У підсоленій воді відварюємо дрібно порізану моркву, селеру і петрушку. Сушені гриби подрібнюємо в ступці в порошок. Додаємо в каструлю нарізані капусту, картоплю, подрібнені гриби. Варимо все на повільному вогні при закритій кришці протягом 20 хвилин. В самому кінці солимо за смаком і заправляємо сметаною.
Капустяний суп-пюре
Інгредієнти:

Приготування
У киплячу воду кидаємо крупно порізані овочі. Поки вони варяться, обсмажуємо на сковороді з рослинним маслом дрібно нарізані гриби, цвітну капусту. Через 15 хвилин подрібнюємо блендером весь вміст каструльки. Додаємо спеції, сіль і обсмажені овочі. Накриваємо кришкою і проварюємо суп протягом 10 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти

Капустяний пиріг на швидку руку
Іноді наше бажання спекти пиріг зникає при думці,що доведеться довго возитися з приготуванням. З нашими рецептами приготувати капустяний пиріг на

Рецепт цвітної капусти в клярі
Перевірений часом рецепт цвітної капусти передбачає її обсмажування у фритюрі, у результаті суцвіття виходить дуже ніжним всередині і хрустким,

Пюре з цвітної капусти
Пюре з цвітної капусти - це дуже корисна і поживна їжа, завдяки низькій калорійності і ніжному смаку. Давайте розберемо кілька простих рецептів

Цвітна капуста для дитини
Педіатри вважають цвітну капусту в дитячому раціоні корисною для роботи кишечника. І сьогодні ми поговоримо про те, як приготувати цей овоч для дітей

Маринована капуста
Маринована капуста чудово підійде для будь-якого столу, навіть самого шикарного. Це блюдо можна подати як окрему соління, а можна і в складі смачного

Квашена капуста з журавлиною
Рецептів приготування квашеної капусти досить багато. Для закваски в неї додають моркву, кмин, насіння кропу, які надають їй своєрідний неповторний