Суп у хлібі
Популярний ресторанну страву суп у хлібі вже давно завоювало серця їдців по всій Європі. Ароматні і густі перші страви, що подаються в горщиках з хлібної кірки, довше зберігають тепло і радують око своєю оригінальністю.
У цій статті ми поділимося з вами рецептами деяких супів для подачі хлібної тарілці.
Інгредієнти:
печериці - 400 г;
селера - 2 стебла;
цибулю-шалот - 3 шт.;
часник - 3 зубчики;
чебрець - 1 ст. ложка;
курячий бульйон - 4 ст;
вершки - 2/3 ст;
круглі булочки - 4 шт.;
вустерширський соус - за смаком;
оливкова олія - за смаком;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
У глибоку товстостінну посуд наливаємо оливкову олію і підігріваємо на середньому вогні, відправляємо туди нарізану цибулю і селеру, смажимо 2-3 хвилини, а після додаємо нарізаний часник і чебрець, тримаємо суміш на вогні ще 3 хвилини. Закладаємо нарізані гриби і смажимо до повного випаровування рідини. Наливаємо в каструлю до овочів бульйон, додаємо вустерширський соус, сіль і перець. Варимо суп на маленькому вогні 10 хвилин, накривши кришкою.
Тим часом підготуємо хліб: з булочок зрізаємо верхівку і виймаємо м'якоть, якщо кірка хліба досить щільна і хрустка - наливаємо суп відразу, якщо немає - відправляємо в духовку на пару хвилин.
Суп прибираємо з вогню і збиваємо в блендері до однорідності, додаємо вершки і, якщо необхідно, сіль і перець. Розливаємо суп по хлібним тарілках і відразу ж подаємо до столу, не забувши злегка присипати чебрецем і полити оливковою олією.
Залишився м'якуш також може піти у справу: його, зазвичай, злегка підсушують в духовці або обсмажують на часниковому маслі до рум'яного кольору, а потім присипають таким топпінгом суп або інші страви.
Інгредієнти:
круглодонный хліб - 2 шт.;
вершкове масло - 2 ст. ложки;
борошно - 1/4 ст;
курячий бульйон - 1 ст;
твердий сир - 200 г;
вустерширський соус - 1 ч. ложка;
пиво - 1/4 ст;
петрушка - за смаком;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
У товстостінному казанку розтоплюємо вершкове масло, додаємо борошно і смажимо 1 хвилину, постійно помішуючи. Поступово підливаємо до суміші бульйон, варимо до загустіння і додаємо тертий сир, вустерширський соус і пиво. Зменшуємо вогонь і варимо суп 8-10 хвилин або до тих пір, поки сир повністю не розплавиться.
З двох буханок хліба зрізаємо верхівки і видаляємо м'якуш, кожен хлібний горщик наповнюємо першою стравою і подаємо до столу. Прикрасити суп в хлібному горщику можна, посипавши його листочками петрушки і додатковою порцією сиру. Приємного апетиту!
У цій статті ми поділимося з вами рецептами деяких супів для подачі хлібної тарілці.
Рецепт: грибний суп у хлібі
Інгредієнти:
Приготування
У глибоку товстостінну посуд наливаємо оливкову олію і підігріваємо на середньому вогні, відправляємо туди нарізану цибулю і селеру, смажимо 2-3 хвилини, а після додаємо нарізаний часник і чебрець, тримаємо суміш на вогні ще 3 хвилини. Закладаємо нарізані гриби і смажимо до повного випаровування рідини. Наливаємо в каструлю до овочів бульйон, додаємо вустерширський соус, сіль і перець. Варимо суп на маленькому вогні 10 хвилин, накривши кришкою.
Тим часом підготуємо хліб: з булочок зрізаємо верхівку і виймаємо м'якоть, якщо кірка хліба досить щільна і хрустка - наливаємо суп відразу, якщо немає - відправляємо в духовку на пару хвилин.
Суп прибираємо з вогню і збиваємо в блендері до однорідності, додаємо вершки і, якщо необхідно, сіль і перець. Розливаємо суп по хлібним тарілках і відразу ж подаємо до столу, не забувши злегка присипати чебрецем і полити оливковою олією.
Залишився м'якуш також може піти у справу: його, зазвичай, злегка підсушують в духовці або обсмажують на часниковому маслі до рум'яного кольору, а потім присипають таким топпінгом суп або інші страви.
Сирний суп у хлібі
Інгредієнти:
Приготування
У товстостінному казанку розтоплюємо вершкове масло, додаємо борошно і смажимо 1 хвилину, постійно помішуючи. Поступово підливаємо до суміші бульйон, варимо до загустіння і додаємо тертий сир, вустерширський соус і пиво. Зменшуємо вогонь і варимо суп 8-10 хвилин або до тих пір, поки сир повністю не розплавиться.
З двох буханок хліба зрізаємо верхівки і видаляємо м'якуш, кожен хлібний горщик наповнюємо першою стравою і подаємо до столу. Прикрасити суп в хлібному горщику можна, посипавши його листочками петрушки і додатковою порцією сиру. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Суп з селери - рецепт
Супи треба їсти всім, оскільки вони особливо корисні для нашого організму. Пропонуємо вам чергові рецепти смачних перших страв, на цей раз з селерою.
Грибний суп-пюре з вершками
Популярність супів-пюре пов'язана з простотою приготування і вибору інгредієнтів. І зараз ми розповімо, як зварити грибний суп-пюре з вершками без
Рецепт супу-пюре з печериць
Грибні супи-пюре виходять поживними, ароматними і неймовірно смачними. Давайте детально розберемося, як їх приготувати з печериць. У нашій статті ми
М'ясо, тушковане з овочами
Всі ми знаємо про користь тушкованих страв. І сьогодні ми пропонуємо вам варіанти смачного сімейного обіду, який приготувати досить просто - м'ясо,
Лисички з вершками - рецепт
Якщо ви любите гриби, зокрема, лисички тоді сьогоднішня наша стаття для вас. Ми пропонуємо вам кілька оригінальних, але в теж час цікавих рецептів
Жульєн в булочках
Жульєн - неймовірно смачне і ситне блюдо французької кухні. Найчастіше його готують в невеликих формочках, які ще називають кокотницами. А ми вам