Рецепт супу-пюре з печериць
Грибні супи-пюре - ароматні, ситні і вершкові. Готувати їх не так вже і складно, а вже тим більше не дорого, особливо, якщо ви використовуєте самі доступні і поширені гриби на ринку - печериці.
Інгредієнти:
вершкове масло - 3 ст. ложки;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
печериці - 300 г;
свіжі чебрець - 1 ч. ложка;
сіль, перець - за смаком;
борошно - 1/4 ст.;
курячий бульйон - 3 ст.;
вершки - 125 мл
Приготування
У сотейнику розтоплюємо 1 столову ложку олії і обсмажуємо на ній подрібнену цибулю протягом 3 хвилин. Гриби нарізаємо пластинками і додаємо на сковороду до луку разом з чебрецем, сіллю, перцем і ще однією ложкою олії.
Обсмажуємо все разом, помішуючи, до тих пір, поки гриби не почнуть купувати золотистий відтінок. Додаємо останню ложку масла і засипаємо борошно. Обсмажуємо все, помішуючи, протягом 30 секунд, після чого вливаємо курячий бульйон . Уварюємо соус протягом 10 хвилин.
Більшу частину грибів витягаємо і збиваємо в пюре за допомогою блендера. Повертаємо в суп пюре, додаємо вершки і подаємо до столу. Крем суп-пюре з печериць гарний у поєднанні з скибочкою хрусткого білого хліба, натертого часником і змащеного маслом.
Інгредієнти:
цвітна капуста - 2 ст.;
мигдальне або нежирне молоко коров'яче молоко - 1 2/3 ст.;
сушений лук - 1 ч. ложка;
сіль, перець - за смаком;
оливкова олія - 1/2 ч. ложки;
печериці - 200 г;
ріпчаста цибуля - 1 шт.
Приготування
У невелику каструльку наливаємо молоко і закладаємо в нього суцвіття цвітної капусти , додаємо сіль, перець, сушений лук. Після закипання варимо капусту 7-8 хвилин, до м'якості, а потім пюрируем не зливаючи рідину.
На сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому нарізані гриби з цибулею. Через 7-8 хвилин додаємо до супу грибну пасеровку. Попередньо гриби можна пюрировать, а можна залишити цілими - за бажанням. Проварюємо пюре з цвітної капусти з грибами протягом 10 хвилин, поки суп не загусне, після чого його можна буде розлити по тарілках і подавати до столу.
Інгредієнти:
вершкове масло - 2 ст. ложки;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
печериці - 250 г;
курячий бульйон - 500 мл;
борошно - 3 ст. ложки;
молоко - 2 ст.;
тертий твердий сир - 1 3/4 ст.;
сіль, перець - за смаком;
чебрець - 2 ст. ложки.
Приготування
Вершкове масло розтоплюємо на сковороді і обсмажуємо на ньому цибулю протягом 5 хвилин. Додаємо гриби, чебрець, і продовжуємо готування ще 5 хвилин. Посипаємо гриби борошном, обсмажуємо ще хвилину і заливаємо сумішшю бульйону і молока. Солимо і перчимо вміст сковороди, доводимо рідину до кипіння, потім зменшуємо вогонь і варимо суп 10 хвилин.
Після, суп можна пюрировать з допомогою блендера, потім повернути на вогонь і засипати тертий твердий сир. Помішуючи, варіть суп до тих пір, поки сир не розплавиться. Вершковий суп-пюре з печериць з сиром слід подавати до столу відразу після приготування.
Інгредієнти:
куряче філе - 2 шт.;
курячий бульйон - 4 ст.;
вершкове масло - 3 ст. ложки;
порей - 2 шт.;
селера - 2 стебла;
печериці - 300 г;
яблучний оцет - 1/4 ст.;
сушений чебрець - 1/2 ч. ложки;
вершки - 1/2 ст.;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Приготувати суп-пюре з печериць не складе праці. Куряче філе, попередньо вимите і обсушенное, заливаємо бульйоном і ставимо на вогонь. Відварюємо курятину до готовності, приблизно 15-20 хвилин, не забуваючи знімати утворюється під час варіння піну.
В окремій каструлі розтоплюємо вершкове масло на середньому вогні. Обсмажуємо на олії порей і шматочки селери до м'якості, близько 10 хвилин. Тепер додаємо шматочки печериць і готуємо їх ще 2-3 хвилини. Заливаємо вміст каструлі курячим бульйоном, доповнюємо суп оцтом, чебрецем і вершками. На даному етапі овочі можна пюрировать. Проварюємо суп 20-30 хвилин, а в кінці приготування доповнюємо його шматочками курятини.
Класичний суп-пюре з печериць
Інгредієнти:
Приготування
У сотейнику розтоплюємо 1 столову ложку олії і обсмажуємо на ній подрібнену цибулю протягом 3 хвилин. Гриби нарізаємо пластинками і додаємо на сковороду до луку разом з чебрецем, сіллю, перцем і ще однією ложкою олії.
Обсмажуємо все разом, помішуючи, до тих пір, поки гриби не почнуть купувати золотистий відтінок. Додаємо останню ложку масла і засипаємо борошно. Обсмажуємо все, помішуючи, протягом 30 секунд, після чого вливаємо курячий бульйон . Уварюємо соус протягом 10 хвилин.
Більшу частину грибів витягаємо і збиваємо в пюре за допомогою блендера. Повертаємо в суп пюре, додаємо вершки і подаємо до столу. Крем суп-пюре з печериць гарний у поєднанні з скибочкою хрусткого білого хліба, натертого часником і змащеного маслом.
Дієтичний суп-пюре з печериць
Інгредієнти:
Приготування
У невелику каструльку наливаємо молоко і закладаємо в нього суцвіття цвітної капусти , додаємо сіль, перець, сушений лук. Після закипання варимо капусту 7-8 хвилин, до м'якості, а потім пюрируем не зливаючи рідину.
На сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому нарізані гриби з цибулею. Через 7-8 хвилин додаємо до супу грибну пасеровку. Попередньо гриби можна пюрировать, а можна залишити цілими - за бажанням. Проварюємо пюре з цвітної капусти з грибами протягом 10 хвилин, поки суп не загусне, після чого його можна буде розлити по тарілках і подавати до столу.
Сирний суп-пюре з печерицями
Інгредієнти:
Приготування
Вершкове масло розтоплюємо на сковороді і обсмажуємо на ньому цибулю протягом 5 хвилин. Додаємо гриби, чебрець, і продовжуємо готування ще 5 хвилин. Посипаємо гриби борошном, обсмажуємо ще хвилину і заливаємо сумішшю бульйону і молока. Солимо і перчимо вміст сковороди, доводимо рідину до кипіння, потім зменшуємо вогонь і варимо суп 10 хвилин.
Після, суп можна пюрировать з допомогою блендера, потім повернути на вогонь і засипати тертий твердий сир. Помішуючи, варіть суп до тих пір, поки сир не розплавиться. Вершковий суп-пюре з печериць з сиром слід подавати до столу відразу після приготування.
Курячий суп-пюре з печерицями
Інгредієнти:
Приготування
Приготувати суп-пюре з печериць не складе праці. Куряче філе, попередньо вимите і обсушенное, заливаємо бульйоном і ставимо на вогонь. Відварюємо курятину до готовності, приблизно 15-20 хвилин, не забуваючи знімати утворюється під час варіння піну.
В окремій каструлі розтоплюємо вершкове масло на середньому вогні. Обсмажуємо на олії порей і шматочки селери до м'якості, близько 10 хвилин. Тепер додаємо шматочки печериць і готуємо їх ще 2-3 хвилини. Заливаємо вміст каструлі курячим бульйоном, доповнюємо суп оцтом, чебрецем і вершками. На даному етапі овочі можна пюрировать. Проварюємо суп 20-30 хвилин, а в кінці приготування доповнюємо його шматочками курятини.
Рекомендуємо добрі рецепти
Грибний суп-пюре з вершками
Популярність супів-пюре пов'язана з простотою приготування і вибору інгредієнтів. І зараз ми розповімо, як зварити грибний суп-пюре з вершками без
Суп з рисом і яловичиною
У холодну пору року так хочеться чого-небудь смачного і гарячого. І сьогодні ми пропонуємо вам зробити суп з рисом та індичкою. Давайте розберемо
Грибний суп з глив - рецепт
Гливи більш ароматні і текстурны, ніж печериці, при цьому не менш широко поширені. І сьогодні мова піде про смачний суп з цих приголомшливих
Паста з печерицями
Печериці - смачні і доступні гриби, які використовують у приготуванні багатьох страв. І зараз ми вам підкажемо, як оригінально і цікаво зробити
Цвітна капуста з грибами
Блюда з кольорової капусти з грибами не тільки дуже смачні, але й корисні. Таке поєднання продуктів люблять вегетаріанці. Але навіть якщо ви не
Жульєн з печериць
Жульєн - гаряча закуска, яку подають до святкового столу в кокотницях. Варіантів її приготування досить багато. І сьогодні ми поговоримо про жульене