Цвітна капуста з грибами

Суп з грибами і цвітною капустою
Інгредієнти:
Приготування
Суцвіття капусти обсмажуємо на рослинне олії до золотистого кольору, приправляємо сіллю, перцем і викладаємо на деко для випікання. Запікаємо капусту протягом 20-30 хвилин при 200°С.
На окремій сковороді обсмажуємо нарізану порей (білу частину) протягом 5 хвилин, після чого додаємо до цибулі гриби і чебрець, продовжуємо готування ще 10-15 хвилин. Вливаємо на сковороду вино і перекладаємо всі її вміст в каструлю. Заливаємо овочі і гриби бульйоном, додаємо капусту і варимо суп на півгодини повільному вогні. Після чого приправляємо блюдо, змішуємо його з вершками і збиваємо за допомогою блендера.
Цвітна капуста тушкована з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Нут попередньо вимочуємо і відварюємо. На сковороді з розігрітим рослинним маслом обсмажуємо цибулю до прозорості, а після кладемо до нього соломку болгарського перцю, нарізані гриби і кабачок. Приправляємо овочі за смаком сіллю і перцем, і продовжуємо готування до тих пір, поки вся волога не випарується з поверхні сковороди. Перекладаємо овочеву зажарку в жаровню, кладемо томати, вливаємо бульйон і закладаємо суцвіття цвітної капусти з кубиками картоплі. Тушкуємо страву до готовності капусти, а потім додаємо горошок і нут.
Смажена цвітна капуста з грибами
Інгредієнти:
Приготування
У сковороді розігріваємо рослинне масло й обсмажуємо в ньому цибулю разом зі спеціями - куркумою і кумином. Додаємо на сковороду часник і продовжуємо обжарку ще півхвилини перед додаванням нарізаних печериць. Поки гриби смажаться, суцвіття капусти бланшеруем на пару до напівготовності, а потім відправляємо на сковороду. В довершення кладемо нарізані томати і чекаємо, поки рідина випарується.
Запіканка з курки, цвітної капусти і грибів
Інгредієнти:
Приготування
Духовку розігріваємо до 220°С. Змащуємо форму для запікання олією і викладаємо в неї суцвіття цвітної капусти. Зверху також

На сковороді обсмажуємо гриби до повного випаровування вологи. Додаємо до грибів ріпчасту цибулю, нарізане філе і продовжуємо приготування 4-5 хвилин. Змішуємо засмажку з часником і готової капустою.
У мисці збиваємо яйце з тертим твердим сиром і сметаною. Перекладаємо вміст сковороди в форму і заливаємо сметанною заправкою. Зверху посипаємо блюдо залишками сиру і накриваємо все фольгою. Запікаємо капусту і гриби 30 хвилин при 180°С. Подаємо, посипавши зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти

Рецепт цвітної капусти в клярі
Перевірений часом рецепт цвітної капусти передбачає її обсмажування у фритюрі, у результаті суцвіття виходить дуже ніжним всередині і хрустким,

Тушкована кольорова капуста з овочами
Цвітна капуста - смачний і корисний овоч. Вона використовується для приготування різних страв. У нашій статті ми пропонуємо кілька цікавих рецептів

Кольорова капуста, запечена з сиром
Цвітна капуста - універсальний овоч, який додають практично в усі страви. І сьогодні ми з вами поговоримо про такому чудовому варіанті її

Гарнір з цвітної капусти
Цвітна капуста - смачний і корисний овоч, який використовують у приготуванні багатьох страв-салатів, запіканок і т. д. Але в нашій статті мова піде

Пісні котлети з капусти
Котлети - смачне і ситне блюдо, яке можна подати з будь-яким гарніром. І сьогодні ми поділимося цікавими рецептами створення пісних котлет з капусти.

Запіканка з кольорової капусти
Запіканки - смачне і ситне страву, яке подобається і дорослим, і дітям. Вони можуть бути м'ясні, рибні, овочеві, солодкі. І зараз ми вам розповімо,