Грибний суп з глив - рецепт

Грибний суп з глив
Інгредієнти:
Приготування
Ніжки глив відрізаємо і проварюємо в курячому бульйоні під кришкою 1 годину. Поки ніжки грибів варяться, їх капелюшки слід дрібно нарізати. Ріжемо ріпчасту цибулю подрібнюємо і обсмажуємо на оливковій олії до прозорості, після чого додаємо в сковороду грибні капелюшки і продовжуємо готування до тих пір, поки зайва рідина не випарується з сковороди.
Разом з грибами не забудьте покласти на сковороду чебрець і розмарин. Як тільки надлишки вологи выпарились - заливаємо в сковороду коньяк і тепер чекаємо поки випарується він. Як тільки на сковороді не залишилося коньяку, знімаємо її з вогню.
З бульйону виловлюємо грибні ніжки і подрібнюємо їх за допомогою блендера або м'ясорубки. Додаємо грибні капелюшки і ніжки в бульйон разом з вершками і нарізаною зеленою цибулею.
Грибний суп-пюре з глив
Інгредієнти:
Приготування
6 столових ложок вершкового масла розтоплюємо і обсмажуємо на них дрібно нарізану селеру, цибулю-шалот, цибулю і часник близько 8 хвилин. Після додаємо до цибулі пассеровке нарізані гриби і готуємо всі разом ще 4 хвилини. Тепер наливаємо біле вино. Готуємо ще 6 хвилин.

Решту 2 столові ложки олії і 1/4 ст. борошна змішуємо до утворення пасти. Додаємо отриману пасту в суміш грибів і перемішуємо. Обережно підливаємо бульйон, уникаючи утворення грудок. Доводимо все до кипіння і відразу ж зменшуємо вогонь до мінімуму. Вливаємо до бульйону вершки і приправляємо суп сіллю і перцем. Перелити суп в чашу блендера і збиваємо до однорідності. Бажано робити це порціями, щоб інгредієнти измельчились рівномірно. Тепер суп можна повторно нагрівати і подавати до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти

Грибний суп-пюре з вершками
Популярність супів-пюре пов'язана з простотою приготування і вибору інгредієнтів. І зараз ми розповімо, як зварити грибний суп-пюре з вершками без

Суп з глив
Вешеннки - досить універсальні гриби. Їх можна готувати різними способами: варити, смажити, запікати. У будь-якому випадку вони чудово зберігають

Суп на м'ясному бульйоні
Супи на м'ясному бульйоні виходять поживними, наваристими і ароматними. У нашій статті ми поділимося простими рецептами приготування грибного,

Як приготувати гливи з картоплею?
Гливи, не менш смачні гриби, ніж печериці, до яких ми з вами вже давно звикли. І сьогодні поговоримо про досить простих варіантах приготування глив з

Котлети з глив - рецепти
Котлети - смачне блюдо, яке обожнюють багато. Вони можуть бути не тільки м'ясні, але й рибними, овочевими, грибними. І зараз ми розповімо, як

Жульєн з печериць
Жульєн - гаряча закуска, яку подають до святкового столу в кокотницях. Варіантів її приготування досить багато. І сьогодні ми поговоримо про жульене