Суп з глив

Рецепт супу-пюре з глив
Інгредієнти:
Приготування
У жаровню наливаємо оливкову олію і кладемо туди наші нарізані гливи. Через хвилину туди ж відправляємо подрібнений часник, нарізану ріпчасту цибулю і сіль з перцем. Обсмажуємо гриби з цибулею до повного випаровування вологи. Тепер заливаємо вміст жаровні курячим бульйоном доводимо до кипіння і варимо хвилин 20. Тепер настав час пюрировать суп за допомогою блендера, після чого залишається доповнити його «Маскарпоне» і зеленню.
Перед подачею супу лимонну цедру натираємо на дрібній тертці і змішуємо з невеликою кількістю солі і перцю. Посипаємо суп цедрою, додаємо лимонний сік за смаком і доповнюємо всі свіжою зеленню.
Такий же суп з глив можна зробити в мультиварці: спочатку обсмажте цибулю і гриби в режимі «Випічка», або «Смаження», а після додавання бульйону, варіть суп 1 годину в режимі «Варка», або «Суп».
Рецепт супу з грибами-вешенками і куркою
Приготування
У сотейнику розтоплюємо вершкове масло і змішуємо його з оливковою. Курку нарізаємо і обсмажуємо її з морквою і стеблом селери до напівготовності. Поки овочі смажаться, нарізаємо гливи невеликими шматками і також відправляємо на сковороду. Додаємо до овочів і грибів борошно, поки рідина з-під глив ще не випарувалася. Окремо розігріваємо курячий бульйон і додаємо в нього засмажку. Варимо суп 10-15 хвилин, після чого додаємо вершки, чебрець, сіль і перець. Зменшуємо вогонь до мінімального, накриваємо суп кришкою і залишаємо його потомитися ще хвилин 5-7.
Готовий суп подаємо зі свіжої подрібненої зеленню і грінками з білого хліба. Любителі сиру можуть урізноманітнити смакову палітру супу, додавши в бульйон брикет плавленого сиру, або півсклянки тертого, але м'якого сиру.
Рецепт грибного супу з глив
Існує величезна кількість варіантів приготування супів з локшиною і це один з них. Простота такого супу не благає його смаку. Не дивлячись на курячий бульйон у своєму складі, даний рецепт можна зробити вегетаріанським, вибравши замість курячого бульйону овочевий.
Інгредієнти:

Приготування
Курячу грудку ріжемо, приправляємо сіллю і перцем, після чого швидко обсмажуємо до напівготовності. Гриби нарізаємо і обсмажуємо разом з шалотом. За 30 секунд до завершення готування, додаємо в сковороду нарізану часник і швидко перемішуємо.
На плиті розігріваємо курячий бульйон, змішаний з водою. Як тільки бульйон дійде до кипіння, закладаємо в нього курку і грибну засмажку. Слідом кладемо локшину. Варимо все 8-10 хвилин до м'якості локшини.
Поки суп вариться, відварюємо 4 яйця «в мішечок». Подаємо суп з глив з локшиною разом з яйцем і подрібненою зеленою цибулею.
Рекомендуємо добрі рецепти

Курячий суп з рисом
Всі ми чудово знаємо, наскільки корисним і дієтичним є курячий суп. Варіантів її приготування існує безліч: з вермішеллю, гречкою, сиром, кукурудзою

Грибний суп-пюре з вершками
Популярність супів-пюре пов'язана з простотою приготування і вибору інгредієнтів. І зараз ми розповімо, як зварити грибний суп-пюре з вершками без

Грибний суп з глив - рецепт
Гливи більш ароматні і текстурны, ніж печериці, при цьому не менш широко поширені. І сьогодні мова піде про смачний суп з цих приголомшливих

Рецепт супу-пюре з печериць
Грибні супи-пюре виходять поживними, ароматними і неймовірно смачними. Давайте детально розберемося, як їх приготувати з печериць. У нашій статті ми

Як приготувати гливи з картоплею?
Гливи, не менш смачні гриби, ніж печериці, до яких ми з вами вже давно звикли. І сьогодні поговоримо про досить простих варіантах приготування глив з

Котлети з глив - рецепти
Котлети - смачне блюдо, яке обожнюють багато. Вони можуть бути не тільки м'ясні, але й рибними, овочевими, грибними. І зараз ми розповімо, як