Курячий суп з рисом

Курячий суп з рисом також відрізняє і низька калорійність, завдяки якій, це гаряче блюдо рекомендується як доповнення до дитячого та дієтичного меню.
Вершковий курячий суп з рисом і овочами
Додати смаку і аромату курячого супу можна з допомогою вершків або молока, а також різноманітних приправ і спецій.
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю, моркву і селеру подрібнюємо і обсмажуємо на рослинному маслі до м'якості, в кінці додаємо пропущений через прес зубчик часнику і прибираємо з вогню.
Куряче м'ясо відокремлюємо від шкіри і кісток, натираємо сіллю і перцем і відправляємо обсмажуватися на окремій сковороді до напівготовності. Нарізаємо м'ясо на шматки.
У курячий бульйон додаємо овочеву пасеровку, курку, рис і базилік. Варимо на маленькому вогні 10-15 хвилин, до розм'якшення рису. У сотейнику обсмажуємо борошно і змішуємо її з молоком, додаємо вершкову основу в суп, накриваємо каструлю кришкою і варимо ще 2-3 хвилини до загустіння.
Курячий суп з рисом і томатами
Інгредієнти:
Приготування
Курку моєму і поміщаємо в глибоку каструлю. Заливаємо тушку водою, додаємо сіль, перець, лавровий лист і бульйон доводимо до кипіння на сильному вогні. Після закипання рідини вогонь потрібно зменшити і продовжити готування ще 15 години.
Готову курку виймаємо з бульйону і відварне м'ясо відокремлюємо від кісток. 6 чашок готового бульйону залишаємо для супу, решту можна використовувати в інших стравах.
Томати черрі поливаємо оливковою олією, посипаємо сіллю і перцем, і відправляємо запікатися в духовці при 200 градусах до м'якості. Поки томати запікаються, обсмажуємо на вершковому маслі подрібнену цибулю і часник, додаємо до нього трави, апельсиновий сік і ополоник бульйону. Доводимо суміш до кипіння, виливаємо її в бульйон, додаємо курку і рис.
Подаємо блюдо, прикрасивши порізаною петрушкою і запеченими томатами.
Рецепт гострого курячого супу з рисом
Інгредієнти:

Приготування
Куряче філе нарізаємо тонкими смужками і обсмажуємо з оливковою олією, сіллю і перцем до появи золотистої скоринки на птаху.
В окремій товстостінній посуді розігріваємо ще 2 ст. ложки оливкової олії і обсмажуємо на ньому нарізану ріпчасту цибулю, болгарський перець, часник і оливки протягом 5 хвилин, постійно помішуючи. Додаємо в овочеву суміш рис, чебрець, орегано, чилі, трохи солі і перцю, обсмажуємо ще 3 хвилини. Туди ж відправляємо курку, овочевий бульйон, сальсу і кукурудзу, доводимо суп до кипіння, зменшуємо вогонь і варимо 30 хвилин.
Подаємо суп з рисом і куркою, посипавши тертим сиром Чеддер».
Рекомендуємо добрі рецепти

Курячий суп з сиром
Сир - це, без сумніву, корисний і легко засвоюваний продукт. У ньому міститься велика кількість білків, і дієтологи рекомендують його при

Суп з глив
Вешеннки - досить універсальні гриби. Їх можна готувати різними способами: варити, смажити, запікати. У будь-якому випадку вони чудово зберігають

Рисовий суп з помідорами
Варіантів створення рисових супів дуже багато. І сьогодні ми пропонуємо вам ще декілька цікавих і оригінальних рецептів приготування рисового супу з

Соус з фаршу
Соуси з м'ясом - традиційна складова італійської кухні. Їх досить часто використовують в приготуванні пасти і лазаньї. І сьогодні ми розповімо, як

Куряча грудка з овочами
З курячого м'яса можна зробити безліч смачних і вишуканих страв. У нашій статті ми поговоримо, як приготувати курячу грудку з додаванням овочів. Це

Тортілья з язиком
Тортилья - смачна мексиканська корж з кукурудзяного борошна, дуже схожа на вірменський лаваш, і тому загортати в неї можна все, що завгодно. І