Лисички з вершками - рецепт

Суп з лисичок з вершками
Інгредієнти:
Приготування
Масло розтоплюємо і обсмажуємо на ньому цибулю близько 2 хвилин, додаємо гриби і продовжуємо приготування ще 5 хвилин. Засипаємо борошно, тримаємо ще хвилину на вогні, виливаємо курячий бульйон і відразу ж збільшуємо вогонь до максимуму. Хвилину активно кип'ятимо основу для супу, безперервно помішуючи, а потім тушкуємо на маленькому вогні ще 5 хвилин.
Додаємо в основу для супу вершки, сіль, перець, зменшуємо жар і варимо ще 10 хвилин. Перед подачею присмачую гриби лисички з вершками мадерою і прикрашаємо страву петрушкою.
Лисички, смажені з вершками
Інгредієнти:
Приготування
Вершкове масло розтоплюємо в товстостінній посуді і обсмажуємо на ньому нарізану цибулю і шавлія близько 3-4 хвилин, поки цибуля не стане м'яким.

Рекомендуємо добрі рецепти

М'ясо з вершками
М'ясо з вершками - це напрочуд смачне блюдо, яке відмінно підійде для сімейних вечерь або обідів. А на гарнір до нього завжди можна подати гречку,

Смажені лисички з картоплею
Якщо вам пощастило добути свіжих лисичок, то приготуйте з них проста і смачна страва, обсмаживши гриби з картоплею і цибулею. Просте і всіма улюблене

Картопля в духовці з майонезом
Страву більш ніжним і соковитим допомагає зробити соус. А самим доступним з різноманітних соусів є майонез. І сьогодні ми поділимося з вами простими,

Як чистити лисички?
Один з найулюбленіших господинями видів грибів - це лисички. Їх і на зиму заготовити можна, і висушити, і приготувати. Але ось як чистити лисички?

Грибна ікра з лисичок
Гриби - смачний і корисний продукт, який широко використовується в кулінарії. Їх варять, смажать, додають у салати, супи, фарширують і т. д. А