Дуже смачний і поживний суп із заморожених лисичок: рецепт з фото
Необхідні інгредієнти:
гриби (заморожені лисички) - 500 г
картопля - 5 шт
цибуля ріпчаста -1 шт
морква - 1 шт
гречана крупа - 3 ст. л.
зелень
рослинна олія
сіль
перець
лавровий лист
Суп із заморожених лисичок можна приготувати як на м'ясному бульйоні, так і на воді. Це залежить від уподобань вашої родини.
Спосіб приготування:
В першу чергу необхідно розморозити гриби, ретельно їх промити, проварити кілька хвилин і злити воду.
Залийте відварені гриби свіжою водою, і продовжите варіння.
Почистіть картоплю, наріжте його невеликими кубиками.
Додайте картоплю до грибів.
Засипте в каструлю столову ложку гречаної крупи.
Почистіть моркву і ріпчасту цибулю, дрібно поріжте їх. Обсмажте на олії до золотистого кольору.
Додати зажарку в суп.
Додайте всі необхідні спеції, сіль, зелень.
Рекомендуємо подавати суп із заморожених лисичок на стіл, заправивши його сметаною.
Для тих, хто любить дивувати всіх своїми кулінарними шедеврами, радимо приготувати суп із заморожених лисичок за наступним рецептом.
Необхідні інгредієнти:
заморожені лисички - 500 г
картопля - 3 шт
перлова крупа - 200 гр
корінь селери
зелений горошок (свіжий, консервований) - 250 гр.
ріпчаста цибуля - 1 штука
часник - 3 зубчики
петрушка
кріп
морква - 1 штука
лист лавровий - 3 штуки
олія рослинна
перець духмяний горошком
сіль
сметана
Спосіб приготування:
Розморозьте гриби.
Підготуйте всі інгредієнти для супу: помийте і дрібно поріжте моркву, цибулю і селеру, картоплю наріжте кубиками середнього розміру.
Обсмажте гриби і ріпчасту цибулю.
Перлову крупу відварити, злити воду.
У каструлю налийте води, після закипання додайте порізаний соломкою селеру, моркву і варіть 10 хвилин.
Далі, додайте картоплю і продовжити варіння ще на 10 хвилин.
Додайте в суп перлову крупу і відварені гриби з цибулею.
В останню чергу додайте горошок.
Додайте спеції, дрібно порізаний часник, перець і лавровий лист.
Засипте зелень (кріп і петрушку).
Після того як всі інгредієнти супу додані, продовжите його варити протягом 20 хвилин до повної готовності. Накрийте каструлю кришкою і дайте супу настоятися протягом 10 хвилин. Додайте за смаком сметану перед подачею блюда на стіл.
Суп із заморожених лисичок - прекрасне блюдо для всієї родини. Варіантів приготування цього супу безліч, і вибрати саме той, який вам до смаку, досить просто!
Автор: Лариса Фокіна
Суп із заморожених лисичок можна приготувати як на м'ясному бульйоні, так і на воді. Це залежить від уподобань вашої родини.
Спосіб приготування:
Рекомендуємо подавати суп із заморожених лисичок на стіл, заправивши його сметаною.
Суп із заморожених лисичок, рецепт для справжніх гурманів
Для тих, хто любить дивувати всіх своїми кулінарними шедеврами, радимо приготувати суп із заморожених лисичок за наступним рецептом.
Необхідні інгредієнти:
Спосіб приготування:
Після того як всі інгредієнти супу додані, продовжите його варити протягом 20 хвилин до повної готовності. Накрийте каструлю кришкою і дайте супу настоятися протягом 10 хвилин. Додайте за смаком сметану перед подачею блюда на стіл.
Суп із заморожених лисичок - прекрасне блюдо для всієї родини. Варіантів приготування цього супу безліч, і вибрати саме той, який вам до смаку, досить просто!
Автор: Лариса Фокіна
Рекомендуємо добрі рецепти
Лисички з вершками - рецепт
Якщо ви любите гриби, зокрема, лисички тоді сьогоднішня наша стаття для вас. Ми пропонуємо вам кілька оригінальних, але в теж час цікавих рецептів
Грибна ікра з лисичок
Гриби - смачний і корисний продукт, який широко використовується в кулінарії. Їх варять, смажать, додають у салати, супи, фарширують і т. д. А