Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Оригінальний крем-суп із заморожених грибів: рецепт, фото

Оригінальний крем-суп із заморожених грибів: рецепт, фото

25-12-2014, 20:53
864

Суп-пюре з заморожених грибів


Оригінальний крем-суп із заморожених грибів: рецепт, фото

Для приготування цього супу можна використовувати абсолютно будь-які заморожені гриби (печериці, лисички, білі). Це блюдо підійде не тільки для повсякденного столу, але і для святкового обіду.
Необхідні інгредієнти:

  • заморожені гриби - 500 г

  • борошно - 3 ст. л.

  • хліб (білий або чорний) - 200 г

  • сіль

  • петрушка

  • рослинна олія - 2 ст. л.

  • овочевий бульйон або вода - 300 мл


  • Оригінальний крем-суп із заморожених грибів: рецепт, фото

    Спосіб приготування:

  • Дрібно наріжте цибулю і моркву обсмажте їх на рослинному маслі.

  • Розморозьте гриби. Складіть їх в каструлю, туди ж додайте нарізаний кубиками картоплю.

  • Вкладаємо в каструлю обсмажені цибулю з морквою і заливаємо все окропом.

  • Доводимо суп до кипіння, додаємо в нього зелень.

  • Збиваємо суп до стану пюре в блендері.


  • Крем-суп із заморожених грибів


    Оригінальний крем-суп із заморожених грибів: рецепт, фото

    Чудовий крем-суп із заморожених лісових грибів дуже подобається маленьким дітям. Тому кожна мама повинна навчитися готувати це гаряче блюдо.
    Необхідні інгредієнти:

  • курячий бульйон - 05 л

  • печериці морожені - 500 г

  • ріпчаста цибуля - 2 шт

  • соняшникова олія - 2 ст. л.

  • борошно - 2 ст. л.

  • вершки - 200 мл

  • спеції (сіль, перець).


  • Оригінальний крем-суп із заморожених грибів: рецепт, фото

    Спосіб приготування:

  • Розморозити, добре промити гриби і порізати їх на частини.

  • Поріжте цибулю і обсмажте його разом з грибами до появи золотистого кольору.

  • Викладіть гриби в блендер, додайте туди курячий бульйон (1/3-я частина) і подрібніть весь вміст до кремоподібного стану.

  • Розтопіть в каструлі вершкове масло.

  • Обсмажте в маслі кілька ложок борошна.

  • З'єднайте борошно з грибами, додайте решту бульйону і доведіть його до кипіння.

  • Додайте вершки і варіть ще кілька хвилин (5-7).


  • За смаком суп можна подавати з грінками і зеленню.
    На сьогоднішній день рецептів приготування грибних супів-пюре велика різноманітність. Хочете порадувати свою сім'ю смачною і в теж час, легким і швидким у приготуванні, стравою? Тоді обов'язково приготуйте суп-пюре з заморожених грибів.

    Автор: Лариса Фокіна



    Оригінальний крем-суп із заморожених грибів: рецепт, фото

    Оригінальний крем-суп із заморожених грибів: рецепт, фото
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Суп з сушених грибів
    Суп з сушених грибів
    Супи з сушених грибів доступні в будь-який час року і, до того ж, виходять ароматними і насиченими, ніж перші страви із свіжих грибів. Рецепти
    Грибний суп-пюре з вершками
    Грибний суп-пюре з вершками
    Популярність супів-пюре пов'язана з простотою приготування і вибору інгредієнтів. І зараз ми розповімо, як зварити грибний суп-пюре з вершками без