Суп-пюре з заморожених грибів
Для приготування цього супу можна використовувати абсолютно будь-які заморожені гриби (печериці, лисички, білі). Це блюдо підійде не тільки для повсякденного столу, але і для святкового обіду.
Необхідні інгредієнти:
заморожені гриби - 500 г борошно - 3 ст. л. хліб (білий або чорний) - 200 г сіль петрушка рослинна олія - 2 ст. л. овочевий бульйон або вода - 300 мл Спосіб приготування:
Дрібно наріжте цибулю і моркву обсмажте їх на рослинному маслі. Розморозьте гриби. Складіть їх в каструлю, туди ж додайте нарізаний кубиками картоплю. Вкладаємо в каструлю обсмажені цибулю з морквою і заливаємо все окропом. Доводимо суп до кипіння, додаємо в нього зелень. Збиваємо суп до стану пюре в блендері. Крем-суп із заморожених грибів
Чудовий крем-суп із заморожених лісових грибів дуже подобається маленьким дітям. Тому кожна мама повинна навчитися готувати це гаряче блюдо.
Необхідні інгредієнти:
курячий бульйон - 05 л печериці морожені - 500 г ріпчаста цибуля - 2 шт соняшникова олія - 2 ст. л. борошно - 2 ст. л. вершки - 200 мл спеції (сіль, перець). Спосіб приготування:
Розморозити, добре промити гриби і порізати їх на частини. Поріжте цибулю і обсмажте його разом з грибами до появи золотистого кольору. Викладіть гриби в блендер, додайте туди курячий бульйон (1/3-я частина) і подрібніть весь вміст до кремоподібного стану. Розтопіть в каструлі вершкове масло. Обсмажте в маслі кілька ложок борошна. З'єднайте борошно з грибами, додайте решту бульйону і доведіть його до кипіння. Додайте вершки і варіть ще кілька хвилин (5-7). За смаком суп можна подавати з грінками і зеленню.
На сьогоднішній день рецептів приготування грибних супів-пюре велика різноманітність. Хочете порадувати свою сім'ю смачною і в теж час, легким і швидким у приготуванні, стравою? Тоді обов'язково приготуйте суп-пюре з заморожених грибів.
Автор: Лариса Фокіна