М'ясо з вершками
М'ясо, приготоване з вершками, виходить дивовижно ніжним і дивовижно смачним. Як гарнір можна подати рис, гречку або салат. Давайте розглянемо з вами рецепти м'яса з вершками.
Інгредієнти:
свинина - 500 г;
гриби - 400 р;
вершки - 200 мл;
помідори -2 шт;
цибулина - 1 шт.;
сіль, спеції.
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати м'ясо з вершками. Свинину нарізаємо брусочками. Гриби очищаємо, промиваємо і подрібнюємо невеликими скибочками. Цибулю чистимо і шаткуємо півкільцями. Помідори миємо, бланшируем в окропі, а потім акуратно знімаємо шкірку і нарізаємо м'якоть кубиками.
У сковороду наливаємо олію і обсмажуємо до рум'яної скоринки м'ясо. Додаємо цибулю і смажимо все хвилин 5. Далі викладаємо гриби і готуємо всі разом до повного випаровування рідини. Після цього кладемо помідори, солимо за смаком. Все перемішуємо, заливаємо вершками, зменшуємо вогонь і тушкуємо м'ясо з грибами до повної готовності під закритою кришкою близько 20 хвилин. Потім можете злегка запекти страву в духовці, щоб воно вкрилося рум'яною скоринкою.
Інгредієнти:
яловичина - 500 г;
сир - 150 г;
вершки - 100 мл;
помідор - 2 шт.;
молоко - 100 мл;
цибулина - 1 шт.;
сіль.
Приготування
Яловичину промиваємо і залишаємо м'ясо підсихати. Після цього нарізаємо її тоненькими скибочками упоперек волокон і відбиваємо яловичину молотком. Потім беремо форму і викладаємо шматочки м'яса.
Цибулю чистимо і ріжемо тонкими кільцями. Зверху яловичину покриваємо кільцями цибулі, кружечками помідора і приправляємо за смаком перцем і сіллю. Зверху посипаємо рясно тертим сиром. Вершки змішуємо з молоком, поливаємо м'ясо і відправляємо в духовку. Запікаємо страву близько 80 хвилин при 180 градусів і подаємо на стіл.
Шукайте ще цікаві рецепти з вершками, тоді пропонуємо зробити курячу печінку або кролика у вершках .
М'ясо з грибами в вершках
Інгредієнти:
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати м'ясо з вершками. Свинину нарізаємо брусочками. Гриби очищаємо, промиваємо і подрібнюємо невеликими скибочками. Цибулю чистимо і шаткуємо півкільцями. Помідори миємо, бланшируем в окропі, а потім акуратно знімаємо шкірку і нарізаємо м'якоть кубиками.
У сковороду наливаємо олію і обсмажуємо до рум'яної скоринки м'ясо. Додаємо цибулю і смажимо все хвилин 5. Далі викладаємо гриби і готуємо всі разом до повного випаровування рідини. Після цього кладемо помідори, солимо за смаком. Все перемішуємо, заливаємо вершками, зменшуємо вогонь і тушкуємо м'ясо з грибами до повної готовності під закритою кришкою близько 20 хвилин. Потім можете злегка запекти страву в духовці, щоб воно вкрилося рум'яною скоринкою.
М'ясо по-французьки з вершками
Інгредієнти:
Приготування
Яловичину промиваємо і залишаємо м'ясо підсихати. Після цього нарізаємо її тоненькими скибочками упоперек волокон і відбиваємо яловичину молотком. Потім беремо форму і викладаємо шматочки м'яса.
Цибулю чистимо і ріжемо тонкими кільцями. Зверху яловичину покриваємо кільцями цибулі, кружечками помідора і приправляємо за смаком перцем і сіллю. Зверху посипаємо рясно тертим сиром. Вершки змішуємо з молоком, поливаємо м'ясо і відправляємо в духовку. Запікаємо страву близько 80 хвилин при 180 градусів і подаємо на стіл.
Шукайте ще цікаві рецепти з вершками, тоді пропонуємо зробити курячу печінку або кролика у вершках .
Рекомендуємо добрі рецепти
Риба в вершках в духовці
Риба - це корисний і дієтичний продукт, а якщо вона ще приготовлена в вершках в духовці - то страва буде дивовижно ніжним і смачним. Пропонуємо
Картопля з вершками
Картопля з вершками - дуже ніжний гарнір, він підійде і до будь-якого м'яса, а так само буде чудово виглядати як самостійне блюдо. Приготувати таку
Кролик, тушкований у вершках
Кролик - це дієтичний і делікатесний продукт. Якщо вам набридли традиційні страви з м'яса, тоді пропонуємо вам приготувати кролика, тушкованого в
Куряча печінка в вершках
Куряча печінка - це дуже корисний продукт, який потрібно періодично вживати в їжу. А якщо її ще й у вершках приготувати, то вона буде не тільки
Лисички з вершками - рецепт
Якщо ви любите гриби, зокрема, лисички тоді сьогоднішня наша стаття для вас. Ми пропонуємо вам кілька оригінальних, але в теж час цікавих рецептів
Гриби з вершками
Іноді в гонитві за новими оригінальними стравами, ми забуваємо про те, що на вечерю можна приготувати просте нехитре блюдо. Давайте з вами розглянемо