Риба в вершках в духовці
Риба, приготовлена в духовці у вершках - надзвичайно ніжне і дієтичне блюдо, яке сподобається всім без винятку.
Інгредієнти:
минтай - 700 г;
сир - 200 г;
лимон - 05 шт.;
сіль, солодка паприка - за смаком;
вершки - 200 мл;
цибулина - 1 шт.;
сухий кріп - 1 ч. ложка.
Приготування
Давайте розберемося, як приготувати рибу в вершках. Цибулю чистимо і нарізаємо півкільцями. Пасеруємо на рослинній олії цибулю до золотистого кольору. У глибоку миску наливаємо вершки і додаємо за смаком будь-які спеції: солодку паприку, сушений кріп, сіль, чорний мелений перець. Все гарненько перемішуємо виделкою. Промиваємо рибу і обсушуємо за допомогою паперової серветки. Акуратно витягуємо з неї всі великі кістки і нарізаємо шматочками розміром 5 сантиметрів.
Тепер викладаємо її на деко, солимо небагато і скроплюємо лимонним соком. Зверху укладаємо смажену цибулю і заливаємо минтай вершками . Ставимо деко в духовку заздалегідь розігріту до 180 градусів і запікаємо страву протягом 30 хвилин. Цим часом натираємо поки на крупній тертці сир і хвилин за 15 до готовності посипаємо їм запечену в вершках рибу. Відправляємо деко ще на 15 хвилин в духову шафу. Готову страву подаємо злегка охолодженим.
Інгредієнти:
стейки сьомги - 4 шт.;
вершки - 200 мл;
оливкова олія - 2 ст. ложки;
лимон - 1 шт.;
зелень - для прикраси;
сіль, трави, перець - за смаком.
Приготування
Шматочки червоної риби гарненько промиваємо, очищаємо від луски, посипаємо за смаком сіллю, перцем і травами. Залишаємо сьомгу хвилин на 40 маринуватися. Форму змащуємо оливковою олією і викладаємо стейки риби. Далі заливаємо все вершками і ставимо страву на 45 хвилин у духовку. Запікаємо при температурі близько 200 градусів до повної готовності. Готову, тушковану рибу у вершках подаємо на стіл, прикрасивши лимонними скибочками і посипавши подрібненою зеленню.
Риба з вершками в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Давайте розберемося, як приготувати рибу в вершках. Цибулю чистимо і нарізаємо півкільцями. Пасеруємо на рослинній олії цибулю до золотистого кольору. У глибоку миску наливаємо вершки і додаємо за смаком будь-які спеції: солодку паприку, сушений кріп, сіль, чорний мелений перець. Все гарненько перемішуємо виделкою. Промиваємо рибу і обсушуємо за допомогою паперової серветки. Акуратно витягуємо з неї всі великі кістки і нарізаємо шматочками розміром 5 сантиметрів.
Тепер викладаємо її на деко, солимо небагато і скроплюємо лимонним соком. Зверху укладаємо смажену цибулю і заливаємо минтай вершками . Ставимо деко в духовку заздалегідь розігріту до 180 градусів і запікаємо страву протягом 30 хвилин. Цим часом натираємо поки на крупній тертці сир і хвилин за 15 до готовності посипаємо їм запечену в вершках рибу. Відправляємо деко ще на 15 хвилин в духову шафу. Готову страву подаємо злегка охолодженим.
Червона риба у вершках
Інгредієнти:
Приготування
Шматочки червоної риби гарненько промиваємо, очищаємо від луски, посипаємо за смаком сіллю, перцем і травами. Залишаємо сьомгу хвилин на 40 маринуватися. Форму змащуємо оливковою олією і викладаємо стейки риби. Далі заливаємо все вершками і ставимо страву на 45 хвилин у духовку. Запікаємо при температурі близько 200 градусів до повної готовності. Готову, тушковану рибу у вершках подаємо на стіл, прикрасивши лимонними скибочками і посипавши подрібненою зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Риба під овочами
Рибку можна готувати сотнею різних способів. Один з них - запікання під овочами. Таке блюдо завжди вийде ніжним, соковитим і ароматним. Як
Стейк тріски в духовці
Тріска вважається сухий і прісної рибою, але якщо правильно підійти до її приготування, то будь-яке блюдо з неї вийде смачним і соковитим. І сьогодні
Надзвичайно ніжна риба в апельсиновому соусі
Риба в апельсиновому соусі - це чудове ніжне блюдо з пікантно кислуватим присмаком, підійде для буденного і святкового меню. Ми пропонуємо вам кілька
Риба, запечена з помідорами
Іноді до свята хочеться приготувати що-небудь новеньке і незвичайне, і у нас є для вас рішення - пропонуємо запекти рибу з помідорами. Вийде смачно,
Горбуша в вершках
Горбуша - смачна, але трохи сухувата риба, тому її краще не запікати в чистому вигляді. І зараз ми поділимося з вами цікавими варіантами її запікання
Кролик, тушкований у вершках
Кролик - це дієтичний і делікатесний продукт. Якщо вам набридли традиційні страви з м'яса, тоді пропонуємо вам приготувати кролика, тушкованого в