Риба під овочами

Рецепт риби під овочами
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати рибу під овочами? Беремо картоплю миємо, очищаємо, нарізаємо невеликими гуртками і укладаємо у форму для випічки, попередньо змащену олією. Філе риби подрібнюємо за своїм бажанням, але не дуже дрібно, і кладемо поверх картоплі. Моркву чистимо, натираємо на крупній тертці, обсмажуємо разом з подрібненим ріпчастою цибулею на сковороді до золотистого кольору. Овочеву суміш трохи охолоджуємо і рівномірно розкладаємо поверх риби. Помідор нарізаємо кружечками, покриваємо ними обжарку, поливаємо все майонезом і посипаємо тертим сиром. Ставимо страву в заздалегідь розігріту до 180°C духовку і випікаємо до повної готовності протягом 45 хвилин. Подаємо запечену під овочами рибку гарячою, посипавши дрібно посіченою свіжої зеленню.
Риба під морквою і цибулею
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування цього дивовижного страви, беремо рибу, очищаємо від луски, потрошимо, відрізаємо плавники, голову і хвіст. Далі розрізаємо її вздовж черевця і обережно видаляємо всі кістки.
З лимона вичавлюємо сік, змішуємо з олією, меленим перцем і сіллю. Зелень кропу промиваємо під холодною водою, обсушуємо і дрібно кришимо.
Поливаємо оброблене рибне філе приготовленим маринадом, посипаємо подрібненою зеленню кропу і залишаємо маринуватися приблизно на півгодинки. Потім викладаємо філе риби на фольгу.
Ріпчасту цибулю чистимо, миємо і подрібнюємо півкільцями. Моркву натираємо на крупній тертці. Помідор нарізаємо тонкими

На філе риби викладаємо зверху моркву, цибулю, свіжі помідори і болгарський перець. Акуратно загортаємо фольгу і запікаємо рибу до повної готовності в розігрітій до 200°C духовці протягом приблизно 40 хвилин. Потім дістаємо її з духовки, знімаємо фольгу, викладаємо на блюдо і подаємо на стіл.
Взагалі фольга для приготування риби духовці незамінна. Яскравий тому приклад - наші рецепти: пікша у фользі і дорада, запечена у фользі .
Рекомендуємо добрі рецепти

Риба, запечена з помідорами
Іноді до свята хочеться приготувати що-небудь новеньке і незвичайне, і у нас є для вас рішення - пропонуємо запекти рибу з помідорами. Вийде смачно,

Фарширована скумбрія
Скумбрія, завдяки своєму дивовижному смаку, знайшла любов багатьох людей по всьому світу. І сьогодні ми розповімо, як її правильно і смачно

Риба, запечена з картоплею
Риба, запечена з картоплею - прекрасний варіант обіду або вечері, коли зовсім немає часу стояти біля плити. Пропонуємо вашій увазі кілька простих і

Хек у фользі в духовці
Хек - не дорога і смачна рибка, з якої можна приготувати безліч страв. І сьогодні ми розповімо, як її оригінально запекти у фользі в духовці кількома

Язь в духовці
Язь - смачна річкова рибка. Її широко використовують у кулінарії, для створення різноманітних, вишуканих страв. І зараз ми вам розповімо, як її

Горбуша в аерогрилі
Зажаристая горбуша з хрусткою скоринкою, або ніжна під сирною «шубкою» - все це легко можна приготувати в аерогрилі за нашим простим рецептами, за