Хек у фользі в духовці

Хек у фользі в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Розморожуємо рибку, відрізаємо плавники, видаляємо нутрощі і промиваємо. Розрізаємо черево, робимо розріз вздовж хребта і акуратно відокремлюємо філе. Виходить красива половинка, практично без кісток. Після цього чистимо й нарізаємо цибулю півкільцями. Моркву чистимо і натираємо на крупній тертці.
Далі беремо два шматка фольги, кладемо на них по шматку риби, посипаємо сіллю, поливаємо кожен шматок риби двома ложками сметани і акуратно розподіляємо її по всій поверхні. Цибулю з морквою перемішуємо і рівномірно викладаємо на шматки риби. Загортаємо рибу у фольгу так, щоб зверху було трохи порожнечі. Кладемо її на деко і ставимо в розігріту духовку і запікаємо 40 хвилин.
Приготування хека у фользі
Інгредієнти:
Приготування
Розбираємо тушки на філе хека, натираємо перцем і сіллю, викладаємо на змащену маслом фольгу. Приготуємо соус з часнику, гірчиці , кропу, сметани, домашнього майонезу , перцю і солі, для цього з'єднаємо всі інгредієнти і подрібнити їх у блендері, щоб вийшла однорідна маса. Поливаємо рибу половиною соусу і прибираємо на одну годину в холодильник для маринування. Натираємо на тертці хліб в крихту. Замариновану рибу поливають соусом, що залишився і посипаємо хлібної крихтою. Загортаємо у фольгу і ставимо в духовку, розігріту до 220 градусів на 20 хвилин.
Хек з овочами у фользі
Інгредієнти:
Приготування
Філе моєму і ділимо на шматочки. Цибулю нарізаємо кубиками, моркву натираємо на дрібній тертці. Кладемо нарізану цибулю на сковорідку, обсмажуємо пару хвилин, і додаємо моркву, тушкуємо овочі до готовності. На фольгу викладаємо шматочок хека, солимо, перчимо і скроплюємо лимонним соком. Зверху на рибку кладемо моркву з цибулею і шматочок помідора, загортаємо кожен шматочок риби у фольгу. Викладаємо порційні шматочки риби на деко. Ставимо в духовку, розігріту до 200 градусів на 35 - 40 хвилин.
Рецепт хека у фользі
Інгредієнти:
Приготування
Нарізаємо лимон. Моєму і рясно солимо рибу всередині і зовні. Сир ріжемо на шматочки, помідори на часточки. Викладаємо хек на фольгу политий маслом, рибу кладемо сир, помідор, а зверху кружок лимона, загортаємо у фольгу. Духовку нагріваємо до 180 градусів і готуємо рибу 45 хвилин.
Хек, запечений у фользі
Інгредієнти:

Приготування
Цибулю дрібно ріжемо, моркву натираємо на крупній тертці і обсмажуємо овочі.
Змішуємо майонез з кетчупом. Тушки хека поділяємо на філе. Солимо, перчимо, додаємо спеції за смаком і викладаємо шкіркою вниз у форму для запікання, змащену маслом фольгу. На філе риби викладаємо пасероване моркву з цибулею. Заливаємо все майонезом з кетчупом. Закриваємо фольгою. І випікаємо в духовці, розігрітій до 180 градусів 40 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти

Риба під овочами
Рибку можна готувати сотнею різних способів. Один з них - запікання під овочами. Таке блюдо завжди вийде ніжним, соковитим і ароматним. Як

Хек в томатному соусі
Знайомий всім хек в томатному соусі, гарнированная картоплею пюре, швидкий і простий у приготуванні. Ніжна риба в томатному соусі не вимагає

Риба з лимоном в духовці
Самий простий і корисний спосіб приготування риби - це запекти її в духовці, додавши лимон, який тільки посилить її природний смак. Пропонуємо вашій

Камбала у фользі в духовці
Камбала дуже проста в приготуванні риба, соковите і щільне м'ясо якої важко пересушити. Ще більше полегшує приготування у фользі, яка дозволяє

Риба, запечена з картоплею
Риба, запечена з картоплею - прекрасний варіант обіду або вечері, коли зовсім немає часу стояти біля плити. Пропонуємо вашій увазі кілька простих і

Язь в духовці
Язь - смачна річкова рибка. Її широко використовують у кулінарії, для створення різноманітних, вишуканих страв. І зараз ми вам розповімо, як її