Гриби з вершками
Що приготувати сьогодні на вечерю? Це питання для багатьох господинь - справжній головний біль. Адже нам завжди хочеться якогось різноманіття в меню. У гонитві за новими рецептами ми часом забуваємо про простих, але дуже смачних і оригінальних страв. Давайте розглянемо з вами як приготувати гриби з вершками.
Інгредієнти:
свіжі печериці - 500 г;
вершки - 200 мл;
вершкове масло - 10 г;
сіль - за смаком.
Приготування
Печериці добре очищаємо, промиваємо та нарізаємо скибочками. Викладаємо гриби в каструлю, додаємо вершкове масло, солимо і наливаємо вершки. Тушкуємо страву на слабенькому вогні 30 хвилин при закритій кришці. Подаємо як соуси з грибів з вершками до картоплі, макаронів або гречці. Печериці з вершками готові!
Інгредієнти:
куряче філе - 3 шт.;
білі гриби - 300 г;
часник - 1 зубчик;
вершки 20 % - 300 мл;
пшеничне борошно - 1 ч. ложка;
сіль, перець - за смаком;
рослинне масло - для смаження.
Приготування
Філе нарізаємо невеликими шматочками, а гриби пластинками. Часник чистимо і подрібнюємо. У сковороді розігріваємо масло і викладаємо часник. Потім додаємо до нього гриби і м'ясо. Все ретельно перемішуємо і обсмажуємо 15 хвилин, періодично помішуючи.
Цим часом в миску насипаємо борошно, додаємо трохи вершків і ретельно розмішуємо до однорідності. Потім вливаємо ще трохи вершків і знову перемішуємо. В самому кінці акуратно перелити вершки до білих грибів і м'яса. Все як слід, розмішуємо і чекаємо, поки страва закипить. Приправляємо сіллю і перцем за смаком і трохи збиваємо. Залишаємо смажені гриби з вершками тушкуватися на самому слабенькому вогні при закритій кришці протягом 10 хвилин до повної готовності. Подаємо блюдо гарячим, прикрасивши його за бажанням дрібно нарубаною зеленню.
Рецепт грибів з вершками
Інгредієнти:
Приготування
Печериці добре очищаємо, промиваємо та нарізаємо скибочками. Викладаємо гриби в каструлю, додаємо вершкове масло, солимо і наливаємо вершки. Тушкуємо страву на слабенькому вогні 30 хвилин при закритій кришці. Подаємо як соуси з грибів з вершками до картоплі, макаронів або гречці. Печериці з вершками готові!
Курка з вершками і грибами
Інгредієнти:
Приготування
Філе нарізаємо невеликими шматочками, а гриби пластинками. Часник чистимо і подрібнюємо. У сковороді розігріваємо масло і викладаємо часник. Потім додаємо до нього гриби і м'ясо. Все ретельно перемішуємо і обсмажуємо 15 хвилин, періодично помішуючи.
Цим часом в миску насипаємо борошно, додаємо трохи вершків і ретельно розмішуємо до однорідності. Потім вливаємо ще трохи вершків і знову перемішуємо. В самому кінці акуратно перелити вершки до білих грибів і м'яса. Все як слід, розмішуємо і чекаємо, поки страва закипить. Приправляємо сіллю і перцем за смаком і трохи збиваємо. Залишаємо смажені гриби з вершками тушкуватися на самому слабенькому вогні при закритій кришці протягом 10 хвилин до повної готовності. Подаємо блюдо гарячим, прикрасивши його за бажанням дрібно нарубаною зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Картопля з вершками
Картопля з вершками - дуже ніжний гарнір, він підійде і до будь-якого м'яса, а так само буде чудово виглядати як самостійне блюдо. Приготувати таку
Омлет з грибами
Омлет з грибами - відмінний сніданок для тих, хто без розуму від яєць, а також тих, хто вважає, що перший прийом їжі дуже важливий. Настільки просте
М'ясо з вершками
М'ясо з вершками - це напрочуд смачне блюдо, яке відмінно підійде для сімейних вечерь або обідів. А на гарнір до нього завжди можна подати гречку,
Печериці з вершками
Печериці з вершками - це відмінне поєднання інгредієнтів, при якому виходить чудове корисне блюдо. Пропонуємо вам простий рецепт смажених печериць з
Лисички з вершками - рецепт
Якщо ви любите гриби, зокрема, лисички тоді сьогоднішня наша стаття для вас. Ми пропонуємо вам кілька оригінальних, але в теж час цікавих рецептів
Овочі, тушковані з грибами
Не знаєте, що приготувати на вечерю? Тоді наш сьогоднішній рецепт для вас. Пропонуємо вам зробити овочі, тушковані з грибами. Це блюдо неодмінно