Печериці з вершками
Смак таких грибів, як печериці найкращим чином розкривається, якщо в рецепті присутній такий компонент як натуральні молочні вершки. Розглянемо, як приготувати шампіньйони з вершками. Ці два інгредієнти можуть поєднуватися в різних стравах. Можна приготувати базове страва - трансформер.
Інгредієнти:
печериці свіжі - близько 600 г;
цибуля ріпчаста - 1-2 шт.;
вершки молочні натуральні - 170-200 мл;
часник - 2 зубчики;
мелений мускатний горіх;
масло рослинне для обсмажування;
перець білий мелений;
сіль.
Приготування
Печериці промиємо і відкинемо на друшляк. Коли вода стече, гриби очистимо й наріжемо не занадто дрібно. Обсмажимо їх у сковороді на олії на середньо-слабкому вогні до коричнево-золотистого відтінку. Лук очистимо, наріжемо дрібно і спассеруем на маслі до зміни кольору в окремій великій сковороді. Перекладемо обсмажені гриби в сковороду з цибулею і протушкуйте під кришкою на слабкому вогні протягом 10-12 хвилин, іноді помішуючи. Додамо вершки, мелений білий перець і мускатний горіх, злегка підсолимо, перемішаємо і протушкуйте ще протягом 3-5 хвилин. Приправляємо продавлений через прес часником.
Печериці з вершками можна подати з відварним розсипчастим рисом , гречкою, перловкою або картоплею, тушкованою капустою , білою квасолею або пастою (в сенсі, макаронами). Відварна курка з печерицями з вершками теж хороша. Просто додайте нарізане дрібними кубиками готове куряче м'ясо. Можна просто покласти на одну тарілку з бедришком, гомілкою або крильцями. А ще з цієї готової суміші можна приготувати жульєн або суп.
Щоб приготувати грибний жульєн з вершками, використовуємо пропорції і технологію попереднього рецепта (див. вище). Потрібно ще 200 грам твердого сиру, зелень петрушки і кінзи для прикраси. Коли гриби з вершками готові, закладаємо суміш в кокотниці, засипаємо зверху тертим сиром і ставимо в розігріту духову шафу. Запікаємо при середній температурі протягом 15-25 хвилин. Прикрашаємо зеленню. До жульену добре подати столове несульфитированное світле вино.
Суп з печериць з вершками готуємо наступним чином. Відварюємо на м'ясному бульйоні або воді) подрібнену моркву і картоплю протягом 15 хвилин. Додаємо потрібну кількість готових тушкованих печериць з вершками (див. вище). Приправляємо спеціями і зеленню. Виходить смачний суп.
Рецепт печериць, смажених з вершками
Інгредієнти:
Приготування
Печериці промиємо і відкинемо на друшляк. Коли вода стече, гриби очистимо й наріжемо не занадто дрібно. Обсмажимо їх у сковороді на олії на середньо-слабкому вогні до коричнево-золотистого відтінку. Лук очистимо, наріжемо дрібно і спассеруем на маслі до зміни кольору в окремій великій сковороді. Перекладемо обсмажені гриби в сковороду з цибулею і протушкуйте під кришкою на слабкому вогні протягом 10-12 хвилин, іноді помішуючи. Додамо вершки, мелений білий перець і мускатний горіх, злегка підсолимо, перемішаємо і протушкуйте ще протягом 3-5 хвилин. Приправляємо продавлений через прес часником.
Печериці з вершками можна подати з відварним розсипчастим рисом , гречкою, перловкою або картоплею, тушкованою капустою , білою квасолею або пастою (в сенсі, макаронами). Відварна курка з печерицями з вершками теж хороша. Просто додайте нарізане дрібними кубиками готове куряче м'ясо. Можна просто покласти на одну тарілку з бедришком, гомілкою або крильцями. А ще з цієї готової суміші можна приготувати жульєн або суп.
Жульєн з печериць з вершками
Щоб приготувати грибний жульєн з вершками, використовуємо пропорції і технологію попереднього рецепта (див. вище). Потрібно ще 200 грам твердого сиру, зелень петрушки і кінзи для прикраси. Коли гриби з вершками готові, закладаємо суміш в кокотниці, засипаємо зверху тертим сиром і ставимо в розігріту духову шафу. Запікаємо при середній температурі протягом 15-25 хвилин. Прикрашаємо зеленню. До жульену добре подати столове несульфитированное світле вино.
Суп з печериць з вершками готуємо наступним чином. Відварюємо на м'ясному бульйоні або воді) подрібнену моркву і картоплю протягом 15 хвилин. Додаємо потрібну кількість готових тушкованих печериць з вершками (див. вище). Приправляємо спеціями і зеленню. Виходить смачний суп.
Рекомендуємо добрі рецепти
Курка з вершками
Курка з вершками - це смачне і ніжне блюдо, яке чудово підійде як для святкового, так і буденного столу. Пропонуємо вам 2 варіанти цього простого
Свинина з вершками
Свинина - смачне і ніжне м'ясо саме по собі, але якщо її ще й з вершками приготувати, то м'ясо вийде дивовижно ніжним. Такий вишуканий вечерю
Гриби з вершками
Іноді в гонитві за новими оригінальними стравами, ми забуваємо про те, що на вечерю можна приготувати просте нехитре блюдо. Давайте з вами розглянемо
Тарталетки з грибами
Хочете здивувати гостей незвичайним блюдом, але зовсім немає часу готувати щось складне? Тоді тарталетки з грибами - ідеальний для вас варіант. Самі
Жульєн в тарталетках
Жульєн в тарталетках - це відмінне блюдо для святкового і фуршетного столу, і приготувати його досить просто, використовуючи звичайні продукти. Ми
Жульєн з печериць
Жульєн - гаряча закуска, яку подають до святкового столу в кокотницях. Варіантів її приготування досить багато. І сьогодні ми поговоримо про жульене