Підлива з грибів

Пісна підлива з печериць
Інгредієнти:
Приготування
У сотейнику пасеруємо дрібно нарізану цибулю до золотистого кольору. Додаємо до пассеровке гриби (можна приготувати грибну підливу з заморожених грибів) і обсмажуємо все разом ще 3-5 хвилин, після чого доповнюємо вміст сотейника пропущеним через прес часником і продовжуємо готування ще хвилину.
Заливаємо гриби і цибулю овочевим бульйоном додаємо соєвий соус . Окремо змішуємо борошно з соєвим молоком і виливаємо отриманий розчин в соус. Тушкуємо підливу на повільному вогні 15 хвилин, після чого приправляємо за смаком.
Рецепт підливи з сушених грибів
Підлива з сухих грибів - рецепт ароматної і дуже делікатного доповнення до ваших улюблених страв.
Інгредієнти:
Приготування
Гриби заливаємо теплою водою і залишаємо для розм'якшення на 30 хвилин. Надлишки рідини віджимаємо, а самі гриби нарізаємо. У сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому нарізану ріпчасту цибулю і часник до золотистого кольору. Після додаємо біле вино і збільшуємо вогонь, выпариваем рідина 7 хвилин, після чого додаємо розмарин, гриби, обидва види бульйону і сметану. В рідину, в якій вымачивались гриби, додаємо борошно і ретельно перемішуємо, щоб не утворилися грудочки. Виливаємо рідина в підливу і чекаємо, поки вона не загусне. Готову підливу з грибами і сметаною заправляємо маслом і подаємо до столу.
Грибна підлива з печериць
Як не крути, але самими доступними грибами в нинішній час є саме печериці. Недорогі і надзвичайно смачні, вони є відмінною основою для різних соусів і підлив, і цей рецепт не став винятком. Скласти компанію звичним нам печерицям можуть менш поширені шиітаке, але якщо вам не вдасться їх знайти - сміливо замінюйте їх еквівалентним кількістю печериць.
Інгредієнти:
Приготування
Вершкове масло розтоплюємо і пасеруємо на ньому нарізану цибулю до прозорості. Додаємо до цибулі шматочки курячого філе

Таку підливу з грибами і куркою краще подавати до свежесваренной пасті, або картоплі.
Рекомендуємо добрі рецепти

Як зробити підливу до макаронів?
Підливи і соуси надають стравам особливий смак і аромат. І сьогодні ми розповімо про те, як зробити смачну підливу до макаронів. У нашій статті ми

Підлива з білих грибів
Соуси відмінно доповнюють смак основних страв. Різновидів їх створення досить багато. Одними з найпопулярніших є грибні соуси. І зараз ми поділимося

Тушковане м'ясо з грибами
До ситного і щільного вечері завжди можна приготувати просте і смачне блюдо у вигляді грибів з м'ясом. Тушковане м'ясо однаково добре з будь-яким

Підлива з печінки
До м'ясної підливі ми вже звикли на наших столах. Але трохи особняком у цьому плані варто підлива з печінки. І сьогодні ми детально розповімо вам, як

Грибна начинка
Начинка з грибів - універсальна страва. Її можна начиняти млинці, пироги, пиріжки, піцу. Варіантів її приготування досить багато. У нашій статті ми

Жульєн з печериць
Жульєн - гаряча закуска, яку подають до святкового столу в кокотницях. Варіантів її приготування досить багато. І сьогодні ми поговоримо про жульене