Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Пангасіус в духовці

Пангасіус в духовці

22-03-2015, 07:57
2 910
Пангасіус в духовці
Риба, запечена в духовці - дуже смачне і до того ж корисне блюдо, яке прикрасить навіть святкове застілля. Пангасіус не відноситься до благородного виду риби, але все ж має неймовірно приємний смак і просто божественний аромат. Давайте ж скоріше розглянемо з вами кілька цікавих рецептів приготування пангасіуса в духовці.

Філе пангасіуса у фользі в духовці


Інгредієнти:

  • філе пангасіуса - 4 шт.;

  • білок яєчний - 1 шт.;

  • печериці свіжі - 300 г;

  • масло вершкове - 20 г;

  • цибулина - 2 шт.;

  • зелень петрушки - 3 ст. ложки;

  • спеції.


  • Приготування
    Зелень петрушки дрібно рубаємо ножем і змішуємо з яєчним білком. Потім суміш підсолюємо і прибираємо хвилин на 15 в холодильник. Гриби і цибулю моєму, обробляємо і шаткуємо овочі тонкими скибочками. У сковороді розтоплюємо шматочок вершкового масла, викладаємо гриби з цибулею і обсмажуємо на середньому вогні хвилин 10-15 подсаливая за смаком в самому кінці. Далі беремо філе пангасіуса, укладаємо їх на лист фольги, солимо, перчимо кожен шматочок злегка скроплюємо маслом. Зверху покриваємо кожну порцію філе невеликою кількістю свіжої зелені з білком і овочевий обсмаженням. Потім загортаємо рибу в лист фольги, ставимо в заздалегідь прогріту духовку і запікаємо пангасіус приблизно 20 хвилин до повної готовності риби. Подаємо страву в гарячому вигляді вмсте з картопляним пюре і свіжими овочами.

    Пангасіус з картоплею в духовці


    Інгредієнти:

  • філе пангасіуса - 700 г;

  • цибулина - 1 шт.;

  • картопля - 3 шт.;

  • лимонний сік;

  • гірчиця - 1 ст. ложка;

  • спеції.


  • Приготування
    Ось ще один спосіб, як приготувати пангасіуса в духовці: рибне філе добре промиваємо, злегка обсушуємо, натираємо сіллю, перцем, збризкуємо лимонним соком і маринуємо приблизно хвилин 15. Цим часом очищаємо від лушпиння цибулі, дуже дрібно шаткуємо її і подрібнюємо в блендері. Після цього до цибулевої суміші кладемо гірчицю і ретельно перемішуємо. Картопля очищаємо, нарізаємо скибочками, поливаємо олією, солимо, перемішуємо і розкладаємо рівним шаром на деко. Зверху укладаємо шматочки філе пангасіуса і змащуємо їх цибульно-гірчичним соусом. Тепер наливаємо у деко трохи води, щоб вона не доходила до верху картоплі, і відправляємо страва з пангасіуса в попередньо розігріту духовку. Як тільки рибка зарум'яниться, а картопля стане м'якою - дістаємо деко з духовки і подаємо страву в гарячому вигляді.

    Філе пангасіуса в духовці з овочами


    Інгредієнти:

  • сир адигейський - 100 г;

  • філе пангасіуса - 350 г;

  • сметана 20 % - 2 ст. ложки;

  • яйце - 2 шт.;

  • капуста пекінська - 50 г;

  • болгарський перець - 1 шт.;

  • помідор - 1 шт.;

  • цибулина - 1 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • спеції;

  • свіжий селера - 50 р.


  • Приготування
    Отже, для початку давайте підготуємо всі необхідні інгредієнти. Для цього моркву чистимо, натираємо на крупній тертці, а решту овочів обробляємо і шаткуємо ножем на дрібні довільні шматочки. Потім викладаємо їх у розігріту сковороду, підливаємо
    Пангасіус в духовці
    трохи рослинного масла і пасеруємо, помішуючи, на середньому вогні протягом 3-4 хвилин. Після цього перекладаємо подрумянившиеся овочі в форму для запікання, зверху викладаємо шматочки рибного філе. Солимо, перчимо до смаку і посипаємо будь-якими спеціями за бажанням. Яйця гарненько збиваємо зі сметаною і отриманою сумішшю акуратно заливаємо рибу. Зверху щедро присипаємо тертим адигейський сиром і при бажанні, для прикраси, розбиваємо зверху ще кілька перепелиних яєць. Відправляємо блюдо в духовку, попередньо прогріту до 200°С, і запікаємо філе пангасіуса до повної готовності, засікаючи приблизно хвилин 30-40.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Пангасіус в клярі
    Пангасіус в клярі
    Пангасіус в клярі - досить просте у приготуванні блюдо. Його можна зробити до сімейного обіду або вечері, а гарнір можна подати картопляне пюре і
    Як приготувати товстолобика в духовці?
    Як приготувати товстолобика в духовці?
    Страви з товстолобика відносяться до дієтичних завдяки тому, що легко засвоюються організмом і практично не містять жиру. Готувати з товстолобика
    Картопля в горщиках
    Картопля в горщиках
    Картопля в горщиках - ситне друге блюдо, яке можна подати як до повсякденного, так і святкового. Пропонуємо вашій увазі деякі цікаві рецепти цього
    Рибна запіканка з картоплею
    Рибна запіканка з картоплею
    Рибна запіканка з картоплею - смачне і ситне блюдо, приготувати яку не складе особливої праці. У нашій статті ми зібрали декілька універсальних
    Куряче філе - рецепти в духовці
    Куряче філе - рецепти в духовці
    З курячого м'яса можна приготувати величезну кількість різних страв. Але найбільш корисна її частина - це, звичайно ж, філе. Ось про те, як його
    Галантин з риби
    Галантин з риби
    Галантин - це рибний або м'ясний фарш з начинкою, яким зазвичай набивають неушкоджену тушку птиці, риби або просто згортають в рулет. І сьогодні мова