Пангасіус в духовці
Риба, запечена в духовці - дуже смачне і до того ж корисне блюдо, яке прикрасить навіть святкове застілля. Пангасіус не відноситься до благородного виду риби, але все ж має неймовірно приємний смак і просто божественний аромат. Давайте ж скоріше розглянемо з вами кілька цікавих рецептів приготування пангасіуса в духовці.
Інгредієнти:
філе пангасіуса - 4 шт.;
білок яєчний - 1 шт.;
печериці свіжі - 300 г;
масло вершкове - 20 г;
цибулина - 2 шт.;
зелень петрушки - 3 ст. ложки;
спеції.
Приготування
Зелень петрушки дрібно рубаємо ножем і змішуємо з яєчним білком. Потім суміш підсолюємо і прибираємо хвилин на 15 в холодильник. Гриби і цибулю моєму, обробляємо і шаткуємо овочі тонкими скибочками. У сковороді розтоплюємо шматочок вершкового масла, викладаємо гриби з цибулею і обсмажуємо на середньому вогні хвилин 10-15 подсаливая за смаком в самому кінці. Далі беремо філе пангасіуса, укладаємо їх на лист фольги, солимо, перчимо кожен шматочок злегка скроплюємо маслом. Зверху покриваємо кожну порцію філе невеликою кількістю свіжої зелені з білком і овочевий обсмаженням. Потім загортаємо рибу в лист фольги, ставимо в заздалегідь прогріту духовку і запікаємо пангасіус приблизно 20 хвилин до повної готовності риби. Подаємо страву в гарячому вигляді вмсте з картопляним пюре і свіжими овочами.
Інгредієнти:
філе пангасіуса - 700 г;
цибулина - 1 шт.;
картопля - 3 шт.;
лимонний сік;
гірчиця - 1 ст. ложка;
спеції.
Приготування
Ось ще один спосіб, як приготувати пангасіуса в духовці: рибне філе добре промиваємо, злегка обсушуємо, натираємо сіллю, перцем, збризкуємо лимонним соком і маринуємо приблизно хвилин 15. Цим часом очищаємо від лушпиння цибулі, дуже дрібно шаткуємо її і подрібнюємо в блендері. Після цього до цибулевої суміші кладемо гірчицю і ретельно перемішуємо. Картопля очищаємо, нарізаємо скибочками, поливаємо олією, солимо, перемішуємо і розкладаємо рівним шаром на деко. Зверху укладаємо шматочки філе пангасіуса і змащуємо їх цибульно-гірчичним соусом. Тепер наливаємо у деко трохи води, щоб вона не доходила до верху картоплі, і відправляємо страва з пангасіуса в попередньо розігріту духовку. Як тільки рибка зарум'яниться, а картопля стане м'якою - дістаємо деко з духовки і подаємо страву в гарячому вигляді.
Інгредієнти:
сир адигейський - 100 г;
філе пангасіуса - 350 г;
сметана 20 % - 2 ст. ложки;
яйце - 2 шт.;
капуста пекінська - 50 г;
болгарський перець - 1 шт.;
помідор - 1 шт.;
цибулина - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
спеції;
свіжий селера - 50 р.
Приготування
Отже, для початку давайте підготуємо всі необхідні інгредієнти. Для цього моркву чистимо, натираємо на крупній тертці, а решту овочів обробляємо і шаткуємо ножем на дрібні довільні шматочки. Потім викладаємо їх у розігріту сковороду, підливаємо трохи рослинного масла і пасеруємо, помішуючи, на середньому вогні протягом 3-4 хвилин. Після цього перекладаємо подрумянившиеся овочі в форму для запікання, зверху викладаємо шматочки рибного філе. Солимо, перчимо до смаку і посипаємо будь-якими спеціями за бажанням. Яйця гарненько збиваємо зі сметаною і отриманою сумішшю акуратно заливаємо рибу. Зверху щедро присипаємо тертим адигейський сиром і при бажанні, для прикраси, розбиваємо зверху ще кілька перепелиних яєць. Відправляємо блюдо в духовку, попередньо прогріту до 200°С, і запікаємо філе пангасіуса до повної готовності, засікаючи приблизно хвилин 30-40.
Філе пангасіуса у фользі в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Зелень петрушки дрібно рубаємо ножем і змішуємо з яєчним білком. Потім суміш підсолюємо і прибираємо хвилин на 15 в холодильник. Гриби і цибулю моєму, обробляємо і шаткуємо овочі тонкими скибочками. У сковороді розтоплюємо шматочок вершкового масла, викладаємо гриби з цибулею і обсмажуємо на середньому вогні хвилин 10-15 подсаливая за смаком в самому кінці. Далі беремо філе пангасіуса, укладаємо їх на лист фольги, солимо, перчимо кожен шматочок злегка скроплюємо маслом. Зверху покриваємо кожну порцію філе невеликою кількістю свіжої зелені з білком і овочевий обсмаженням. Потім загортаємо рибу в лист фольги, ставимо в заздалегідь прогріту духовку і запікаємо пангасіус приблизно 20 хвилин до повної готовності риби. Подаємо страву в гарячому вигляді вмсте з картопляним пюре і свіжими овочами.
Пангасіус з картоплею в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Ось ще один спосіб, як приготувати пангасіуса в духовці: рибне філе добре промиваємо, злегка обсушуємо, натираємо сіллю, перцем, збризкуємо лимонним соком і маринуємо приблизно хвилин 15. Цим часом очищаємо від лушпиння цибулі, дуже дрібно шаткуємо її і подрібнюємо в блендері. Після цього до цибулевої суміші кладемо гірчицю і ретельно перемішуємо. Картопля очищаємо, нарізаємо скибочками, поливаємо олією, солимо, перемішуємо і розкладаємо рівним шаром на деко. Зверху укладаємо шматочки філе пангасіуса і змащуємо їх цибульно-гірчичним соусом. Тепер наливаємо у деко трохи води, щоб вона не доходила до верху картоплі, і відправляємо страва з пангасіуса в попередньо розігріту духовку. Як тільки рибка зарум'яниться, а картопля стане м'якою - дістаємо деко з духовки і подаємо страву в гарячому вигляді.
Філе пангасіуса в духовці з овочами
Інгредієнти:
Приготування
Отже, для початку давайте підготуємо всі необхідні інгредієнти. Для цього моркву чистимо, натираємо на крупній тертці, а решту овочів обробляємо і шаткуємо ножем на дрібні довільні шматочки. Потім викладаємо їх у розігріту сковороду, підливаємо трохи рослинного масла і пасеруємо, помішуючи, на середньому вогні протягом 3-4 хвилин. Після цього перекладаємо подрумянившиеся овочі в форму для запікання, зверху викладаємо шматочки рибного філе. Солимо, перчимо до смаку і посипаємо будь-якими спеціями за бажанням. Яйця гарненько збиваємо зі сметаною і отриманою сумішшю акуратно заливаємо рибу. Зверху щедро присипаємо тертим адигейський сиром і при бажанні, для прикраси, розбиваємо зверху ще кілька перепелиних яєць. Відправляємо блюдо в духовку, попередньо прогріту до 200°С, і запікаємо філе пангасіуса до повної готовності, засікаючи приблизно хвилин 30-40.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пангасіус в клярі
Пангасіус в клярі - досить просте у приготуванні блюдо. Його можна зробити до сімейного обіду або вечері, а гарнір можна подати картопляне пюре і
Як приготувати товстолобика в духовці?
Страви з товстолобика відносяться до дієтичних завдяки тому, що легко засвоюються організмом і практично не містять жиру. Готувати з товстолобика
Картопля в горщиках
Картопля в горщиках - ситне друге блюдо, яке можна подати як до повсякденного, так і святкового. Пропонуємо вашій увазі деякі цікаві рецепти цього
Рибна запіканка з картоплею
Рибна запіканка з картоплею - смачне і ситне блюдо, приготувати яку не складе особливої праці. У нашій статті ми зібрали декілька універсальних
Куряче філе - рецепти в духовці
З курячого м'яса можна приготувати величезну кількість різних страв. Але найбільш корисна її частина - це, звичайно ж, філе. Ось про те, як його
Галантин з риби
Галантин - це рибний або м'ясний фарш з начинкою, яким зазвичай набивають неушкоджену тушку птиці, риби або просто згортають в рулет. І сьогодні мова