Рибна запіканка з картоплею

Рибна запіканка з картоплею в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Картопля промиваємо, очищаємо, відварюємо в підсоленій воді і розминаємо товкачиком до отримання однорідного пюре. Чашу мультиварки змащуємо рослинним маслом і посипаємо борошном. Цибулину і моркву очищаємо, подрібнюємо на тертці, а потім пасеруємо окремо на сковороді. Потім викладаємо картопляне пюре у чашу, розрівнюємо, викладаємо шар смаженої цибулі, моркви і перчимо за смаком. Оброблене рибне філе розбираємо на дрібні шматочки і покриваємо ними овочі. Яйця збиваємо зі спеціями і рівномірно заливаємо рибу. Сир натираємо на терочке, посипаємо зверху і виставляємо на приладі режим «Духовка», засікаємо приблизно 20 хвилин, і подаємо готову запіканку, посипавши зеленню.
Рецепт рибної запіканки з картоплею
Інгредієнти:
Приготування
Для початку давайте почистимо і подрібнити цибулину. Картопля промиваємо, зрізаємо шкірку, обполіскуємо, рубаємо невеликими кубиками і обсмажуємо на маслечко. Потім додаємо цибулю, підсолюємо, перемішуємо і готуємо ще 5 хвилин, помішуючи. Рибне філе відокремлюємо від шкірки і нарізаємо шматочками. Змішуємо всі інгредієнти і перекладаємо у форму, змащену маслом. Яйця гарненько збиваємо з молоком, сіллю і спеціями, виливаємо у форму, посипаємо кропом і відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів. Готову запеканочку нарізаємо шматочками і подаємо на стіл.
Рибна запіканка з картоплею
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю чистимо і відварюємо в підсоленій воді до готовності і розминаємо в пюре. Помідори нарізаємо на круглі скибочки. Чистимо цибулину і шаткуємо кільцями. Форму для запікання змащуємо оливковою маслом, кладемо на дно половину цибулі з помідорами, потім філе тріски. Рибу підсолюємо, перчимо за смаком і покриваємо залишилися овочами і картопляним пюре. Рівномірно розподіляємо подрібнену зелень кропу і приправляємо блюдо чебрецем. Далі поливаємо запіканку вершками і вином, ставимо в гарячу духовку і запікаємо 50 хвилин. За 5 хвилин до готовності посипаємо її тертим сиром і повертаємо в духовку.
Рибна запіканка з картоплею і грибами
Інгредієнти:

Приготування
Отже, спочатку давайте підготуємо з вами всі інгредієнти. Картоплю відварюємо в мундирі. Чистимо цибулину, тонко шаткуємо, а подрібнюємо гриби. Сир натираємо на тертці, зелень дрібно рубаємо. Форму для запікання змащуємо рослинним маслом, викладаємо шар цибулі, потім картоплі, нарізаного кружечками, підсолюємо і перчимо за смаком. Далі кладемо рибні консерви і подрібнені гриби. Змащуємо зверху майонезом, засипаємо пісну рибну запіканку з картоплею тертим сиром і ставимо на 20 хвилин у гарячу духовку.
Рекомендуємо добрі рецепти

Рибна запіканка з рисом
Запіканки рідко готуються з рибою. Чому? Тому що не кожна господиня знає відповідний рецепт. Щоб ви могли виправити цей прикрий пробіл, ми вирішили

Горбуша з картоплею
Горбуша - смачна представниця сімейства лососевих. Її можна коптити, варити, солити, запікати. І сьогодні ми розповімо, як її приготувати з картоплею

Картопляна запіканка з фаршем і помідорами
Картопляна запіканка - це досить смачне і ситне блюдо, яке сподобається всім без винятку. Давайте сьогодні поговоримо про те, як її приготувати з

Запіканка з печінки
Всі ми знайомі з сирною запіканкою, а також з манної крупи. Але сьогодні ми з вами поговоримо про смачною та корисною запіканці з печінки з

Сирна запіканка з картоплею
Сирна запіканка - смачне і улюблене багатьма блюдо. І сьогодні мова піде про незвичайний варіанті її приготування з використанням картоплі.

Запіканка з квасолі
Запіканка з квасолі - дуже корисною і смачне блюдо! Готувати таку запіканку можна як з м'ясом, так і виключно з овочами, що безсумнівно оцінять і