Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Рибна запіканка з картоплею

Рибна запіканка з картоплею

21-03-2015, 19:27
2 979
Рибна запіканка з картоплею
Запіканка з рибою і картоплею готується неймовірно швидко, а виходить надзвичайно смачною і ситною. Це чудове частування сподобається всім гостям і викличе захоплення у родичів. Давайте розглянемо з вами, як приготувати рибну запіканку з картоплею.

Рибна запіканка з картоплею в мультиварці


Інгредієнти:

  • картопля - 5 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • цибулина - 1 шт.;

  • відварна риба - 250 г;

  • яйце - 2 шт.;

  • сир - 30 г;

  • зелень;

  • спеції;

  • олія рослинна.


  • Приготування
    Картопля промиваємо, очищаємо, відварюємо в підсоленій воді і розминаємо товкачиком до отримання однорідного пюре. Чашу мультиварки змащуємо рослинним маслом і посипаємо борошном. Цибулину і моркву очищаємо, подрібнюємо на тертці, а потім пасеруємо окремо на сковороді. Потім викладаємо картопляне пюре у чашу, розрівнюємо, викладаємо шар смаженої цибулі, моркви і перчимо за смаком. Оброблене рибне філе розбираємо на дрібні шматочки і покриваємо ними овочі. Яйця збиваємо зі спеціями і рівномірно заливаємо рибу. Сир натираємо на терочке, посипаємо зверху і виставляємо на приладі режим «Духовка», засікаємо приблизно 20 хвилин, і подаємо готову запіканку, посипавши зеленню.

    Рецепт рибної запіканки з картоплею


    Інгредієнти:

  • рибне філе - 250 г;

  • картопля - 500 г;

  • молоко - 1 ст.;

  • яйце - 7 шт;

  • цибулина - 1 шт.;

  • спеції;

  • свіжий кріп - 1 пучок;

  • масло рослинне - 2 ст. ложки.


  • Приготування
    Для початку давайте почистимо і подрібнити цибулину. Картопля промиваємо, зрізаємо шкірку, обполіскуємо, рубаємо невеликими кубиками і обсмажуємо на маслечко. Потім додаємо цибулю, підсолюємо, перемішуємо і готуємо ще 5 хвилин, помішуючи. Рибне філе відокремлюємо від шкірки і нарізаємо шматочками. Змішуємо всі інгредієнти і перекладаємо у форму, змащену маслом. Яйця гарненько збиваємо з молоком, сіллю і спеціями, виливаємо у форму, посипаємо кропом і відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів. Готову запеканочку нарізаємо шматочками і подаємо на стіл.

    Рибна запіканка з картоплею


    Інгредієнти:

  • філе тріски - 2 шт.;

  • картопля - 6 шт.;

  • сухе біле вино - 05 ст.;

  • цибулина - 1 шт.;

  • помідор - 3 шт.;

  • кріп - 1 пучок;

  • вершки - 200 мл;

  • сир - 100 р.


  • Приготування
    Картоплю чистимо і відварюємо в підсоленій воді до готовності і розминаємо в пюре. Помідори нарізаємо на круглі скибочки. Чистимо цибулину і шаткуємо кільцями. Форму для запікання змащуємо оливковою маслом, кладемо на дно половину цибулі з помідорами, потім філе тріски. Рибу підсолюємо, перчимо за смаком і покриваємо залишилися овочами і картопляним пюре. Рівномірно розподіляємо подрібнену зелень кропу і приправляємо блюдо чебрецем. Далі поливаємо запіканку вершками і вином, ставимо в гарячу духовку і запікаємо 50 хвилин. За 5 хвилин до готовності посипаємо її тертим сиром і повертаємо в духовку.

    Рибна запіканка з картоплею і грибами


    Інгредієнти:

  • картопля - 500 г;

  • рибні консерви - 1 банка;

  • сир твердий 70 г;

  • свіжі гриби - 100 г;

  • цибулина - 1 шт.;

  • Рибна запіканка з картоплею

  • майонез - 100 мл;

  • спеції;

  • олія рослинна.


  • Приготування
    Отже, спочатку давайте підготуємо з вами всі інгредієнти. Картоплю відварюємо в мундирі. Чистимо цибулину, тонко шаткуємо, а подрібнюємо гриби. Сир натираємо на тертці, зелень дрібно рубаємо. Форму для запікання змащуємо рослинним маслом, викладаємо шар цибулі, потім картоплі, нарізаного кружечками, підсолюємо і перчимо за смаком. Далі кладемо рибні консерви і подрібнені гриби. Змащуємо зверху майонезом, засипаємо пісну рибну запіканку з картоплею тертим сиром і ставимо на 20 хвилин у гарячу духовку.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Рибна запіканка з рисом
    Рибна запіканка з рисом
    Запіканки рідко готуються з рибою. Чому? Тому що не кожна господиня знає відповідний рецепт. Щоб ви могли виправити цей прикрий пробіл, ми вирішили
    Горбуша з картоплею
    Горбуша з картоплею
    Горбуша - смачна представниця сімейства лососевих. Її можна коптити, варити, солити, запікати. І сьогодні ми розповімо, як її приготувати з картоплею
    Картопляна запіканка з фаршем і помідорами
    Картопляна запіканка з фаршем і помідорами
    Картопляна запіканка - це досить смачне і ситне блюдо, яке сподобається всім без винятку. Давайте сьогодні поговоримо про те, як її приготувати з
    Запіканка з печінки
    Запіканка з печінки
    Всі ми знайомі з сирною запіканкою, а також з манної крупи. Але сьогодні ми з вами поговоримо про смачною та корисною запіканці з печінки з
    Сирна запіканка з картоплею
    Сирна запіканка з картоплею
    Сирна запіканка - смачне і улюблене багатьма блюдо. І сьогодні мова піде про незвичайний варіанті її приготування з використанням картоплі.
    Запіканка з квасолі
    Запіканка з квасолі
    Запіканка з квасолі - дуже корисною і смачне блюдо! Готувати таку запіканку можна як з м'ясом, так і виключно з овочами, що безсумнівно оцінять і