Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!

Галантин з риби

5-01-2015, 10:15
1 044
Галантин з риби
Галантинами називають страви, приготовані дуже оригінальним способом. В ідеалі це зазвичай м'ясний або рибний фарш з різними начинками, яким набивають неушкоджену шкірку, або просто формують рулет. Потім шкіру зашивають, а галантин запікають, або відварюють. Давайте розглянемо з вами сьогодні, як приготувати смачний галантин з риби і здивувати всіх цим незвичайним блюдом.

Рецепт галантина з риби


Інгредієнти:

  • філе морського окуня - 250 г;

  • філе лосося - 250 г;

  • філе пангасіуса - 500 г;

  • кетчуп - 2 ст. ложки;

  • яйце - 1 шт.;

  • борошно - 2 ст. ложки;

  • молоко - 150 мл;

  • борошно - 2 ст. ложки;

  • вершкове масло - 45 г;

  • вершки - 200 мл;

  • стебло селери - 1 шт.;

  • спеції.


  • Приготування
    Отже, філе морського окуня відварюємо в бульйоні або простий трохи підсоленій воді і охолодити. Яйце акуратно поділяємо на жовточок і білок. Готового окуня перекладаємо в блендер і пюреруем, додавши кетчуп і білок. Трохи підсолюємо масу за смаком. Окремо розігріваємо молоко, розтоплюємо вершкове масло. У мисці гарненько розтираємо жовтки з борошном, посипаємо спеціями і, помішуючи, вливаємо гаряче молоко і масло.
    Перекладаємо масу в сотейник і, продовжуючи збивати, готуємо до загустіння на середньому вогні. Потім знімаємо з вогню, охолодити і з'єднуємо з пюре з морського окуня.
    Галантин з риби
    Ставимо рибну пасту на 1 годину в холодильник, а потім порціями додаємо вершки.
    Духовку розігріваємо до 180 градусів. Лосося нарізаємо брусочками, кладемо на стіл фольгу і викладаємо на неї філе білої риби так, щоб шматочки злегка знаходили один на одного. По центру розподіляємо половину рибної маси, знову покриваємо лососем і залишилася пастою.
    Після цього надаємо конструкції форму рулету, зверху кладемо селера, накриваємо вільними кінцями білої риби. Загортаємо брусок щільно у фольгу і ставимо в духовку на 45 хвилин. Готовому рибному галантину даємо трохи охолонути, знімаємо фольгу і нарізаємо порційними шматочками.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Юшка з морського окуня
    Юшка з морського окуня
    Коли хочеться ситної юшки, варто подумати, яка риба найкраще підійде для цього першого страви. Дуже смачним виходить суп з морського окуня.
    Суп з лосося з вершками
    Суп з лосося з вершками
    Суп з лосося з вершками - це святкове блюдо скандинавської кухні. М'який і ніжний смак цього супу не залишить байдужими ні дорослих, ні дітей.
    Смажений морський окунь
    Смажений морський окунь
    Морський окунь - дуже корисна і смачна риба, яка відрізняється відсутністю явного рибного запаху. Готувати її просто, потрібно лише знати декілька
    Морський окунь, запечений в духовці
    Морський окунь, запечений в духовці
    Морський окунь є дуже корисною рибою. Приготувати з нього можна досить багато страв, а тому ми вирішили розповісти вам про деяких рецептах. Ви,
    Галантин з індички
    Галантин з індички
    Галантин - це страва французького походження, готується на основі прокрученного м'яса, з додаванням спецій і яєць. М'ясо для цієї смакоти можна
    Галантин з качки
    Галантин з качки
    Галантин - традиційна страва французької кухні, яке звичайно готується з білого м'яса, найчастіше птахи. У нашій статті ми підібрали цікаві варіанти