Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Юшка з морського окуня

Юшка з морського окуня

26-03-2015, 18:46
529
Юшка з морського окуня
Вуха вважається давньослов'янським стравою і має на увазі під собою рідкий суп, основним інгредієнтом якого є свіжа риба. Це не тільки смачне, але і дуже корисна гаряче блюдо! Так давайте ж скоріше розглянемо з вами рецепти приготування юшки з морського окуня.

Суп з морського окуня з часником


Інгредієнти:

  • цибуля ріпчаста - 300 г;

  • олія оливкова - 250 мл;

  • морський окунь - 15 кг;

  • часник - 1 шт.;

  • помідори - 3 шт.;

  • чебрець, кріп, лавровий лист - за смаком.


  • Приготування
    Для приготування супу з морського окуня беремо цибулю чистимо, ріжемо півкільцями і обсмажуємо на оливковій олії до напівготовності. Цим часом розморожуємо рибу, чистимо гарненько від луски, промиваємо під холодною водою і нарізаємо дрібними шматочками. Додаємо до цибулі видавлений часник, порізані помідори, трави і шматочки окуня. Все ретельно перемішуємо і обсмажуємо 10 хвилин на невеликому вогні. У каструлю наливаємо воду, солимо за смаком і чекаємо, поки вона закипить. Потім перекладаємо всі вміст сковороди в каструлю і варимо при закритій кришці протягом 15 хвилин на слабкому вогні. По закінченню цього часу, вимикаємо плиту і наполягаємо вуха приблизно годину. Потім розливаємо рибний суп по глибоких тарілках і подаємо з домашніми грінками, натертими часником і майонезом.

    Рибний суп з морського окуня


    Інгредієнти:

  • морський окунь - 15 кг;

  • вода - 2 л;

  • морква - 1 шт.;

  • картопля - 2 шт.;

  • цибуля ріпчаста - 1 шт.;

  • сіль, перець, спеції - за смаком.


  • Приготування
    Як варити морського окуня? Беремо рибу, розморожуємо, чистимо гарненько від луски, промиваємо під холодною водою і кладемо в киплячу воду.
    Юшка з морського окуня
    Варимо приблизно 15 хвилин на слабкому вогні при закритій кришці. Цим часом чистимо і дрібно ріжемо цибулю, тремо на тертці моркву і обсмажуємо все на сковороді до золотистого кольору приблизно 10 хвилин. Потім чистимо картоплю, нарізаємо тонкою соломкою і заливаємо холодною водою. Тепер виймаємо звареного окуня, акуратно відокремлюємо м'якоть від кісток і ріжемо невеликими шматочками. У рибний бульйон кладемо порізану картоплю і проварюємо приблизно 7 хвилин. Потім додаємо обжарку та філе окуня. Приправляємо спеціями, солимо і перчимо за смаком. Ідеальна юшка повинна бути гострою і гарненько просоленої. Варимо ще 5 хвилин, потім вимикаємо вогонь, накриваємо кришкою і залишаємо настоятися 30 хвилин. Перед подачею на стіл додаємо в юшку з морського окуня сметану і посічену зелень.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Томатний суп з морепродуктів
    Томатний суп з морепродуктів
    Якщо ви хочете приготувати незвичайне і воістину дивовижне перше блюдо, щоб убити всіх наповал, то варто звернути увагу на рецепти томатного супу з
    Суп з зубатки - рецепт
    Суп з зубатки - рецепт
    Суп з зубатки - це відмінний варіант для легкого, але дуже ситного обіду. Хочете поїсти такий сьогодні? Тоді готуйте його з нашими рецептами! Ми
    Вуха - класичний рецепт
    Вуха - класичний рецепт
    Вуха - справжнє надбання російської кухні, яке століттями подавалося до святкових та буденних столів. Автентичні старорусские, і більш модернізовані
    Смажений морський окунь
    Смажений морський окунь
    Морський окунь - дуже корисна і смачна риба, яка відрізняється відсутністю явного рибного запаху. Готувати її просто, потрібно лише знати декілька
    Морський окунь, запечений в духовці
    Морський окунь, запечений в духовці
    Морський окунь є дуже корисною рибою. Приготувати з нього можна досить багато страв, а тому ми вирішили розповісти вам про деяких рецептах. Ви,
    Галантин з риби
    Галантин з риби
    Галантин - це рибний або м'ясний фарш з начинкою, яким зазвичай набивають неушкоджену тушку птиці, риби або просто згортають в рулет. І сьогодні мова