Юшка з морського окуня

Суп з морського окуня з часником
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування супу з морського окуня беремо цибулю чистимо, ріжемо півкільцями і обсмажуємо на оливковій олії до напівготовності. Цим часом розморожуємо рибу, чистимо гарненько від луски, промиваємо під холодною водою і нарізаємо дрібними шматочками. Додаємо до цибулі видавлений часник, порізані помідори, трави і шматочки окуня. Все ретельно перемішуємо і обсмажуємо 10 хвилин на невеликому вогні. У каструлю наливаємо воду, солимо за смаком і чекаємо, поки вона закипить. Потім перекладаємо всі вміст сковороди в каструлю і варимо при закритій кришці протягом 15 хвилин на слабкому вогні. По закінченню цього часу, вимикаємо плиту і наполягаємо вуха приблизно годину. Потім розливаємо рибний суп по глибоких тарілках і подаємо з домашніми грінками, натертими часником і майонезом.
Рибний суп з морського окуня
Інгредієнти:
Приготування
Як варити морського окуня? Беремо рибу, розморожуємо, чистимо гарненько від луски, промиваємо під холодною водою і кладемо в киплячу воду.

Рекомендуємо добрі рецепти

Томатний суп з морепродуктів
Якщо ви хочете приготувати незвичайне і воістину дивовижне перше блюдо, щоб убити всіх наповал, то варто звернути увагу на рецепти томатного супу з

Суп з зубатки - рецепт
Суп з зубатки - це відмінний варіант для легкого, але дуже ситного обіду. Хочете поїсти такий сьогодні? Тоді готуйте його з нашими рецептами! Ми

Вуха - класичний рецепт
Вуха - справжнє надбання російської кухні, яке століттями подавалося до святкових та буденних столів. Автентичні старорусские, і більш модернізовані

Смажений морський окунь
Морський окунь - дуже корисна і смачна риба, яка відрізняється відсутністю явного рибного запаху. Готувати її просто, потрібно лише знати декілька

Морський окунь, запечений в духовці
Морський окунь є дуже корисною рибою. Приготувати з нього можна досить багато страв, а тому ми вирішили розповісти вам про деяких рецептах. Ви,

Галантин з риби
Галантин - це рибний або м'ясний фарш з начинкою, яким зазвичай набивають неушкоджену тушку птиці, риби або просто згортають в рулет. І сьогодні мова